1 ile 30 arası toplam 325 sonuç

Konu: Galatasaray 2010-11 Sezonu Formaları

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben orda armaya yapılmış bir hakaret göremiyorum. Yazının devamında arma var. Armayla yazı tek bir pankart üzerinde. Yazıyı ters armayı düz nasıl yapmalarını bekliyordun İkiside birleşik olduğu için doğal olarak armada orda ters duruyor. Bana sadece armanın olduğu bi pankart göster abi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bana sadece armanın olduğu bi pankart göster abi
    Sen de cok sey istiyon, bunu bile zor buldum zaten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Sen de cok sey istiyon, bunu bile zor buldum zaten
    İyide abicim asıl bulman gereken o Çünkü sen "Bu arma hassasiyeti ne zaman olustu, merak ettim de. Bu sezonun son maclarinin birinde yanlis hatirlamiyorsam protesto amacli klubun armasi dahil hersey ters asilmisti tribunlerde" dedin. Yani sırf arma ters asılmış gibi söyledin. Bende böyle birşeyin olmadığını söyledim.

Yani kısaca özet geçmek gerekirse biz her zaman armanın peşindeyiz. Ne futbolcusu ne başkanı ne transferi ne forması bizi bu takımdan soğutur. Biz sadece Galatasaray ruhunu sahaya yansıtamayan takıma tepki gösterdik o maçta. Ki çok ta haklıydık. Ve o protesto da tek maçlık sürdü. Ertesi maç takımı desteklemeye devam ettik. Neyse bu konuyu zamanında çok konuştuk bi daha açmanın gereği yok
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri