Güzel PSOldukça başarılı..
![]()
Güzel PSOldukça başarılı..
![]()
Ne ps'si ps ne arar la bendeşaka bir yana güzel oldu her şey hazır
Kallström'ü bekliyoruz artık..
Siteye mail atta bunu kullansınlar..![]()
Atarız bi gerçekleşsindezaten daha iyisini yapamazlar çünkü adamın güzel fotosu yok
![]()
Yav yapmayın şu işi, inanıyorum her seferinde..Bir gün Ronaldinho'nun falan yapıcaksınız kalpten gidicem..
tam inanmıştım altta ps yazısını görünce gitti hevesim![]()
Havalimanına gitmek yok bu sene.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ülke olarak oyuncuyu havaalanında karşılamayı bıraksak süper olur. sonra oyuncu kendini birşey sanıp yatış yapabiliyor.
(/s)
Çok başarılı çalışma olmuş biran bende inandım![]()
Katilmiyorum bu yorumuna , rijkaardin sisteminde defans yonu cok yuksek bir dmc oyunu 2 yonlu oyniyabilen paslari iyi olan nispeten yaratici bir MC ve birde forvet arkasina kayabilen bir MC/AMC var , MC/AMC olarak elano oynar , iki yonlu oyniyabilen oyuncuda Kallstrom dur eger izleme firsatin olduysa kallstromu defansif yani hic de kotu olmiyan surekli rakip kovalayan pres yapan bir adam
Messi de Arda![]()
Kallström artık neredeyse her yerde duyulmaya başladı bitti gibi artık yarın sezonu açıyoruz bugün açıklasalar 1 adam süper olur![]()
Adnan Polat ropörtajında , Dos Santos'u almayacağız demiş..Bugün ben de bir transferin açıklanmasını bekliyorum..
20 yaşında Barcelona altyapısında yetişmiş, dünya kupası'nda oynamış, forma giydikçe üzerine koyan bir oyuncu. Şu haliyle bile Keita'ya müthiş bir alternatif. Daha iyisini nereden bulacağız ?
arda 23 yaşında arkadaşlar lütfen şimdiye kadar çoktan kendini iyi bi şekilde kanıtlamalıydı.BeNcE emre çolak bu sezon en az 20 maça çıkmalı arda gibi olmaması için...
bu arada bugün bi transfer bekliyorum..BakaLım...
Serdar Özkan kaç yıldır Beşiktaş'ta oynuyor da üzerine birşey koydu mu? Giovani çok farklı bir oyuncu..
Ronaldinho aşkı
Yönetimin, Brezilyalı yıldız için Milan'a "Elano+5 milyon euro" önerdiği, İtalyan kulübünün bu teklife olumlu baktığı iddia edildi
Transferde sessizliğini koruyan Galatasaray'ın büyük bir bomba patlatmaya hazırlandığı, bu ismin de Milan'lı Ronaldinho olduğu iddia edildi. Sarı-kırmızılıların, çok gizli yürüttükleri operasyonda Brezilyalı yıldıza karşılık İtalyan ekibine, "Elano+5 milyon euro" önerdiği belirtildi. Milan'ın Dünya Kupas'nda yıldızını parlatan Elano'nun yanı sıra para teklifine prensip olarak olumlu yaklaştığı ifade edildi.
FORMA SATIŞI KARŞILAR
Transferin önümüzdeki hafta içinde netlik kazanacağı kaydedildi. Sarı-kırmızıların, Ronaldinho'ya ödeyecekleri parayı forma satışından çıkarmayı planladığı vurgulandı. Gelecek sezondan itibaren maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamaya başlayacak olan Galatasaray, Ronaldinho transferi ile tüm kombineleri satmayı hedefliyor. Ronaldinho için ilk teması şubat ayında Milan 2. Başkanı Galliani ile yemek yiyen Haldun Üstünel yapmıştı.
RİJKAARD'LA PARLADI
Barcelona'da Rijkaard döneminde parlayan Ronaldinho, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu dahil büyük başarılara imza attı. 2008 yılında Milan'a transfer olan 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 65 maçta 20 gol kaydetti. Son 10 yılın dünyada en iyi oyuncuları arasında kabul edilen Ronaldinho'yu Dunga, Dünya Kupası kadrosuna almamıştı.
Kaynak: Fotomaç
Bu arada Gio Konusunda Revolutiona kaıtlıyorum
Zaten artık Fotomaç,Fotospor,Fanatik'ten başka hiçbir medya kuruluşu hakkımızda haber yapmıyor. Bu duruma geldik.
Yabancı transfer yapmadık diye bu kadar eleştirmemeliyiz..Geçen sene yaptıkta noldu, transferlerle şampiyon olunmuyor maalesef..Bu kadar erken ümitsizliğe kapılmayalım .
Ön liberomuz yok,Servet gidici,sağ bek yok,ortasaha orta yok,forvet yok,sol açık yok.. Yarınsa topbaşı yapıyoruz. Bırakın da umutsuz olalım lütfen.