Sayfa 215 / 1204 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
6,421 ile 6,450 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Güzel PS Oldukça başarılı..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ne ps'si ps ne arar la bende şaka bir yana güzel oldu her şey hazır Kallström'ü bekliyoruz artık..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Siteye mail atta bunu kullansınlar..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Atarız bi gerçekleşsinde zaten daha iyisini yapamazlar çünkü adamın güzel fotosu yok

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Yav yapmayın şu işi, inanıyorum her seferinde..Bir gün Ronaldinho'nun falan yapıcaksınız kalpten gidicem ..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tam inanmıştım altta ps yazısını görünce gitti hevesim

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Adnan Sezgin 10 gun dolasti geri dondu bi numara yok henuz , 4 tane oyuncu ile gorustu , Kim Kallstrom , Gattuso , Diarra ve Song , Song transferi kesinlikle yalan oldu , Diarra icin Real Madrid yuksek para istiyor o transfer belli degil henuz Kallstrom oldu gibi , Gattuso'da ise henuz belli degil ama olabilitesi yuksek
    gattuso gelsin havaalanına atletle koşacam yemin ediyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Havalimanına gitmek yok bu sene.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ülke olarak oyuncuyu havaalanında karşılamayı bıraksak süper olur. sonra oyuncu kendini birşey sanıp yatış yapabiliyor.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok başarılı çalışma olmuş biran bende inandım

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Diarra pahali geldiyse Kim Kallstrom de gelmez bence. Daha yeni sozlesesini uzatti adam ve Lyon'un en onemli oyuncularindan, yasi da ilerlemis degil. Diarra pahali geldiyse Kallstrom nasil gelecek anlamadim, sanmiyorum acikcasi, Song hikayesine doner bu da...
    Elano'yu iyi bir paraya satip alabilirler. Zaten Kallström alinirsa Elano yolcu demektir. 2 oyuncuda ayni anda ilk 11 oynayamaz Rijkaard'in taktigina aykiri bir durum.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Elano'yu iyi bir paraya satip alabilirler. Zaten Kallström alinirsa Elano yolcu demektir. 2 oyuncuda ayni anda ilk 11 oynayamaz Rijkaard'in taktigina aykiri bir durum.
    Katilmiyorum bu yorumuna , rijkaardin sisteminde defans yonu cok yuksek bir dmc oyunu 2 yonlu oyniyabilen paslari iyi olan nispeten yaratici bir MC ve birde forvet arkasina kayabilen bir MC/AMC var , MC/AMC olarak elano oynar , iki yonlu oyniyabilen oyuncuda Kallstrom dur eger izleme firsatin olduysa kallstromu defansif yani hic de kotu olmiyan surekli rakip kovalayan pres yapan bir adam

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Katilmiyorum bu yorumuna , rijkaardin sisteminde defans yonu cok yuksek bir dmc oyunu 2 yonlu oyniyabilen paslari iyi olan nispeten yaratici bir MC ve birde forvet arkasina kayabilen bir MC/AMC var , MC/AMC olarak elano oynar , iki yonlu oyniyabilen oyuncuda Kallstrom dur eger izleme firsatin olduysa kallstromu defansif yani hic de kotu olmiyan surekli rakip kovalayan pres yapan bir adam
    dedklerine aynen katılıyorum

iniesta görevi elanonun
    xavi görevi kallstrom un
    yaya toure görevi gelcek kişinin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Messi de Arda

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kallström artık neredeyse her yerde duyulmaya başladı bitti gibi artık yarın sezonu açıyoruz bugün açıklasalar 1 adam süper olur

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Adnan Polat ropörtajında , Dos Santos'u almayacağız demiş..Bugün ben de bir transferin açıklanmasını bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş neredeyse 2 haftadır kamp yapıyo. Fenerbahçe yine aynı şekilde 1 hafta oldu. Süper Ligde oynayan bütün takımlar hemen hemen açtı sezonu. Galatasaray ön eleme oynamayacakmı ? Hala daha oyuncular tatilde..

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Beşiktaş neredeyse 2 haftadır kamp yapıyo. Fenerbahçe yine aynı şekilde 1 hafta oldu. Süper Ligde oynayan bütün takımlar hemen hemen açtı sezonu. Galatasaray ön eleme oynamayacakmı ? Hala daha oyuncular tatilde..
    Agustosun ilk haftası oyayacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Adnan Polat ropörtajında , Dos Santos'u almayacağız demiş..Bugün ben de bir transferin açıklanmasını bekliyorum..
    Çok büyük bir fırsatı teptik.. Dos Santos 2 sene sonra 15-20'ye satılınca kafamızı taştan taşa vururuz. Bütün hevesim,istediğim,bu sezondan heyecanım hiçbişeyim kalmadı sağ açık Keita'dan sonra Serdar Özkan'a emanet ha bir de Aydın vardı değil mi ? Çok güzel

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Çok büyük bir fırsatı teptik.. Dos Santos 2 sene sonra 15-20'ye satılınca kafamızı taştan taşa vururuz. Bütün hevesim,istediğim,bu sezondan heyecanım hiçbişeyim kalmadı sağ açık Keita'dan sonra Serdar Özkan'a emanet ha bir de Aydın vardı değil mi ? Çok güzel
    Bence alınmaması doğru karar, Galatasaray daha iyilerini bulabilir..Abartıldığı kadar iyi olmadığını düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

20 yaşında Barcelona altyapısında yetişmiş, dünya kupası'nda oynamış, forma giydikçe üzerine koyan bir oyuncu. Şu haliyle bile Keita'ya müthiş bir alternatif. Daha iyisini nereden bulacağız ?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

arda 23 yaşında arkadaşlar lütfen şimdiye kadar çoktan kendini iyi bi şekilde kanıtlamalıydı.BeNcE emre çolak bu sezon en az 20 maça çıkmalı arda gibi olmaması için...

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

20 yaşında Barcelona altyapısında yetişmiş, dünya kupası'nda oynamış, forma giydikçe üzerine koyan bir oyuncu. Şu haliyle bile Keita'ya müthiş bir alternatif. Daha iyisini nereden bulacağız ?
    Emre Çolak'tan çok ümitliyim bu sezon hem o bölgede alternatif olarak Serdar Özkan var..Gio'ya gerek yoktu bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

bu arada bugün bi transfer bekliyorum..BakaLım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Özkan kaç yıldır Beşiktaş'ta oynuyor da üzerine birşey koydu mu? Giovani çok farklı bir oyuncu..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho aşkı

Yönetimin, Brezilyalı yıldız için Milan'a "Elano+5 milyon euro" önerdiği, İtalyan kulübünün bu teklife olumlu baktığı iddia edildi

Transferde sessizliğini koruyan Galatasaray'ın büyük bir bomba patlatmaya hazırlandığı, bu ismin de Milan'lı Ronaldinho olduğu iddia edildi. Sarı-kırmızılıların, çok gizli yürüttükleri operasyonda Brezilyalı yıldıza karşılık İtalyan ekibine, "Elano+5 milyon euro" önerdiği belirtildi. Milan'ın Dünya Kupas'nda yıldızını parlatan Elano'nun yanı sıra para teklifine prensip olarak olumlu yaklaştığı ifade edildi.

FORMA SATIŞI KARŞILAR
    Transferin önümüzdeki hafta içinde netlik kazanacağı kaydedildi. Sarı-kırmızıların, Ronaldinho'ya ödeyecekleri parayı forma satışından çıkarmayı planladığı vurgulandı. Gelecek sezondan itibaren maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamaya başlayacak olan Galatasaray, Ronaldinho transferi ile tüm kombineleri satmayı hedefliyor. Ronaldinho için ilk teması şubat ayında Milan 2. Başkanı Galliani ile yemek yiyen Haldun Üstünel yapmıştı.

RİJKAARD'LA PARLADI
    Barcelona'da Rijkaard döneminde parlayan Ronaldinho, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu dahil büyük başarılara imza attı. 2008 yılında Milan'a transfer olan 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 65 maçta 20 gol kaydetti. Son 10 yılın dünyada en iyi oyuncuları arasında kabul edilen Ronaldinho'yu Dunga, Dünya Kupası kadrosuna almamıştı.

Kaynak: Fotomaç

Bu arada Gio Konusunda Revolutiona kaıtlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

söylediklerine katılmamak mümkün değil Giovanni bizim aradğımız kandı fakat saçma transfer politikalarına yenik düştü.Bu takım bu yönetimle bi yere gidemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten artık Fotomaç,Fotospor,Fanatik'ten başka hiçbir medya kuruluşu hakkımızda haber yapmıyor. Bu duruma geldik.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Yabancı transfer yapmadık diye bu kadar eleştirmemeliyiz..Geçen sene yaptıkta noldu, transferlerle şampiyon olunmuyor maalesef..Bu kadar erken ümitsizliğe kapılmayalım .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ön liberomuz yok,Servet gidici,sağ bek yok,ortasaha orta yok,forvet yok,sol açık yok.. Yarınsa topbaşı yapıyoruz. Bırakın da umutsuz olalım lütfen.

Mesaj Yetkileri