Sayfa 294 / 896 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
8,791 ile 8,820 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Orası için Türk gelecek büyük ihtimalle. Yiğit'i çok istiyorum ben. Emre'nn yedeği olarakta Nizo tam oturur.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Nizamettin gelmesin.Onun yerine Yiğit İncedemir'i tercih ederim.Yada Jem Karacan yada Millwall de bi Türk vardı Abdullah Ercan bahsedip duruyordu onuda alabilirler .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Nizamettin gelmesin.Onun yerine Yiğit İncedemir'i tercih ederim.Yada Jem Karacan yada Millwall de bi Türk vardı Abdullah Ercan bahsedip duruyordu onuda alabilirler .
    geç kaldın, buca ile anlaştı bu genç..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

FB Brezlya sevdasından vazgeçip avrupalı oyunculara yönelmeli aziz yıldırımda diyodu bir ara Grafite gelirse pek birşey yapacağını sanmıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Ne alaka simdi? FB oyle 6.6 milyon euro tazminat odeyip gondermez, niye gondersin ki? Guiza performansi istedigi kadar kotu olsun, sonucta belirli bir kalitesi olan forvet oyuncusu, yabanci kontenjani da bos, kulubede oturur iste. 6.6 milyon euro'ya 1 oyuncu alinir....
    anlatmak istedigim Güiza'nin yedek kalmasinin imkansiz olduguydu adam 3,3 milyon euro garanti para aliyor yedek kalirsa onun icin hava hos tabi fakat aykut hoca yedek birakmaz onu kazanmak isteyecektir üstelik bu kadar fazla para alan bir adami kolay kolayda yedek oturtmazlar.
    Last edited by KanaKe : 04.Temmuz.2010 at 01:51

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    FB Brezlya sevdasından vazgeçip avrupalı oyunculara yönelmeli aziz yıldırımda diyodu bir ara Grafite gelirse pek birşey yapacağını sanmıyorum
    Grafite bildigin ''Brezilya'' li tipik bir oyuncu degil hem havadan hem yerden iyi oyniyan , hizi , hizlanmasi iyi son vuruslari mukemmel ve guclu bir adamdir , yasi her ne kadar ilerlemis olsada en az 2 sene turkiyede gol krali olur , FB bu adami alirmi orasini bilmiyorum ama gelirse makukulanin yaptiginin en az 2 katini yapar TSL de

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Haydi Malaga güveniyoruz sana

İspanya'nın ünlü gazetesi, Malaga'nın, Güiza için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu yazdı.

İki senedir, ülkesine her gidişinde, İspanya basınına Fenerbahçe'de mutlu olmadığını ve ülkesine dönmek istediğini söyleyen, İstanbul'a dönüşte bunları inkar eden Daniel Güiza, bu kez aynı yolu seçmedi. Türkiye'ye döndüğü günden beri sessizliğini koruyan, sanki yokmuş gibi davranan golcü futbolcu, her hareketi ve sözleriyle ayrılmaya kararlı olduğunu ortaya koyarken, İspanya basınında bunu doğrular yönde haberler çıkmaya devam ediyor. İspanya'nın ünlü gazetelerinden Marca, Güiza'nın Malaga'ya transferinin her an gerçekleşebileceğini yazdı. "Malaga'nın, Daniel Güiza ile sözleşme yapma olasılığı yüksek" diyen Marca, Fenerbahçe'den ayrılmak istediği söylenen Okçu'nun transferinin gerçekleşmesi için Malaga'nın gerekli maddi fedakarlığı yapabileceğini iddia etti.

Kaynak : Fanatik
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Lig Tv UruguayLı Sebastian Fernandez ile ilgilendiğimizi söylüyor. Hatta haberin içinde haberi doğrulattık girişimler ciddi filan diyo.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Lig Tv UruguayLı Sebastian Fernandez ile ilgilendiğimizi söylüyor. Hatta haberin içinde haberi doğrulattık girişimler ciddi filan diyo.
    Bende Fanatikde okudum 1-2 saat önce.Doğru değildir diye umuyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Bende Fanatikde okudum 1-2 saat önce.Doğru değildir diye umuyorum ben.
    Bende öyle umuyorum abi. 1.67 boyundaymış gol istatistikleride pek iç açıcı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fernandez haberleri Antu'nun QTM'ye oyunuydu. Haberleri oturdukları yerden, taraftar sitelerinden aldıklarını kanıtlamak amacıyla açılmış bir başlıktı. Ligtv ve diğerleri de hemen sağlam kaynaklardan edindiği bir bilgiymiş gibi haberi verdi. Yani Fernandez'i tartışmaya gerek yok. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bende öyle umuyorum abi. 1.67 boyundaymış gol istatistikleride pek iç açıcı değil.
    Kaptan güzel haberi verdi (:

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fernandez haberleri Antu'nun QTM'ye oyunuydu. Haberleri oturdukları yerden, taraftar sitelerinden aldıklarını kanıtlamak amacıyla açılmış bir başlıktı. Ligtv ve diğerleri de hemen sağlam kaynaklardan edindiği bir bilgiymiş gibi haberi verdi. Yani Fernandez'i tartışmaya gerek yok. :}

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Artık haberde okumıycaz demek ki. Bu nasıl bir medyadır ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Özenti gençlik

Bende yaptım böyle. Juctice John Erhene diye birini yazdırdım spor sitelerine

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Adım adım Grafite'ye yaklaşıyoruz. Bir de sağ açık aldık mı transfer biter. Orta sahaya takviye yapılacağını zannetmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Fenerbahçe'nin ön libero alması şart..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bilica'nın yerine sağlam bir stoper almalıyız bence.Bilica'ya hiç güvenmiyorum ve Beşiktaş maçındaki hareketlerinden sonra bu takımda barınmaması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

deivid veya güiza'dan biri giderse ön libero alınır belki. ama şu aşamada sadece forvet ve sağ açık düşünülüyor bence.

ayrıca grafite'den önce birkaç forvet var. onlar olmazsa grafite olur.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağ açık Kalu Uche, forvet Grafite. Hadi eyvallah.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    deivid veya güiza'dan biri giderse ön libero alınır belki. ama şu aşamada sadece forvet ve sağ açık düşünülüyor bence.

ayrıca grafite'den önce birkaç forvet var. onlar olmazsa grafite olur.
    Kim onlar?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kim onlar?
    forlan, cardozo.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    forlan, cardozo.
    Hadi inşallah

Gerçi Grafite'yi Cardozo'ya tercih ederim ya neyse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forlan, takımdan ayrılmak istemediğini 3 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve artık güzel bir sezon beklediğini söyledi.

Madrid de devam.

Yeni alacağımız forvetin hala Dünya Kupasında olduğu doğru mu,varmı bir bilgisi olan bu konuda?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Yeni alacağımız forvetin hala Dünya Kupasında olduğu doğru mu,varmı bir bilgisi olan bu konuda?
    Çeyrek final oynayan takımlardan birinde deniyordu. Grafite, Cardozo bu tanımlara uyan adamlar. Bakalım nolucak.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kazım'ın ve Mehmet Topuz'un son durumunu görmeden sağ açıkta oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünemem. (Mehmet Topuz'u Alex olduğu müddetçe göbekte oynatacaklarına ihtimal vermiyorum zaten...)

Bence acil ihtiyacımız çok üst düzey bir ön libero ve iyi bir golcü... Saç baş yoldurtmasın, bu da kaçar mı dedirtmesin...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yabancı kontenjanı nedeniyle stoperin birisi yerli olacak, 2 yabancı defansa, forvette de mutlaka yabancı olacak 3. Alex kolay kolay kesilmez eder 4. 2 kanata da yabancı olacak eder 6. Orta sahaya Türk oyuncu takviyesi yapılır. Eğer kontenjan açılırsa (Deivid gönderilirse) genç bir isim alınabilir, kadronun durumuna göre zaman zaman kanat oyuncularının yerine oynar, kanatta Türkler değerlendirilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

forlanın geleceğine ihtimal vermiyorum.gelse bile çok büyük paralar ödenmesi gerekir ki buna gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

zaten kadrodaki 2 yabancı oyuncuyu genelde yedek bırakıyorsunuz. Şimdi 2 isme daha ‘Git tribünde otur’ diyeceksiniz. Tribünde oturacak adama para verilirmi? Ya da sırf tazminat ödememek için tribünde oturttuğunuz adamdan takıma katkı ne kadar beklenir? Şimdi 1 yabancı futbolcu için 15 milyon Euro bonservis bedeli hazırladık, bekliyoruz. Ama bir taraftan da düşünüyorum, bu adamı da aldım, kadroda Stoch dahil 8 yabancı var. 15milyon Euro’yu bir futbolcuya verdik, 1 yabancı daha aldık diyelim. Kimi tribüne göndereceğiz?
    Nasıl yani :]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin ilgilendiği oyuncular arasında 15milyon euro edecek tek forvet bence Forlan.Ancak onunda geleceğini sanmıyorum.Cardozo ise bence o kadar para etmez.Grafite'de olabilir.

Mesaj Yetkileri