Orası için Türk gelecek büyük ihtimalle. Yiğit'i çok istiyorum ben. Emre'nn yedeği olarakta Nizo tam oturur.
Nizamettin gelmesin.Onun yerine Yiğit İncedemir'i tercih ederim.Yada Jem Karacan yada Millwall de bi Türk vardı Abdullah Ercan bahsedip duruyordu onuda alabilirler.
FB Brezlya sevdasından vazgeçip avrupalı oyunculara yönelmeli aziz yıldırımda diyodu bir ara Grafite gelirse pek birşey yapacağını sanmıyorum
anlatmak istedigim Güiza'nin yedek kalmasinin imkansiz olduguyduadam 3,3 milyon euro garanti para aliyor yedek kalirsa onun icin hava hos tabi fakat aykut hoca yedek birakmaz onu kazanmak isteyecektir üstelik bu kadar fazla para alan bir adami kolay kolayda yedek oturtmazlar.
Last edited by KanaKe : 04.Temmuz.2010 at 01:51
Grafite bildigin ''Brezilya'' li tipik bir oyuncu degil hem havadan hem yerden iyi oyniyan , hizi , hizlanmasi iyi son vuruslari mukemmel ve guclu bir adamdir , yasi her ne kadar ilerlemis olsada en az 2 sene turkiyede gol krali olur , FB bu adami alirmi orasini bilmiyorum ama gelirse makukulanin yaptiginin en az 2 katini yapar TSL de
Haydi Malaga güveniyoruz sana
İspanya'nın ünlü gazetesi, Malaga'nın, Güiza için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu yazdı.
İki senedir, ülkesine her gidişinde, İspanya basınına Fenerbahçe'de mutlu olmadığını ve ülkesine dönmek istediğini söyleyen, İstanbul'a dönüşte bunları inkar eden Daniel Güiza, bu kez aynı yolu seçmedi. Türkiye'ye döndüğü günden beri sessizliğini koruyan, sanki yokmuş gibi davranan golcü futbolcu, her hareketi ve sözleriyle ayrılmaya kararlı olduğunu ortaya koyarken, İspanya basınında bunu doğrular yönde haberler çıkmaya devam ediyor. İspanya'nın ünlü gazetelerinden Marca, Güiza'nın Malaga'ya transferinin her an gerçekleşebileceğini yazdı. "Malaga'nın, Daniel Güiza ile sözleşme yapma olasılığı yüksek" diyen Marca, Fenerbahçe'den ayrılmak istediği söylenen Okçu'nun transferinin gerçekleşmesi için Malaga'nın gerekli maddi fedakarlığı yapabileceğini iddia etti.
Kaynak : Fanatik![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Lig Tv UruguayLı Sebastian Fernandez ile ilgilendiğimizi söylüyor. Hatta haberin içinde haberi doğrulattık girişimler ciddi filan diyo.
Fernandez haberleri Antu'nun QTM'ye oyunuydu. Haberleri oturdukları yerden, taraftar sitelerinden aldıklarını kanıtlamak amacıyla açılmış bir başlıktı. Ligtv ve diğerleri de hemen sağlam kaynaklardan edindiği bir bilgiymiş gibi haberi verdi. Yani Fernandez'i tartışmaya gerek yok. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Artık haberde okumıycaz demek ki. Bu nasıl bir medyadır ya.
Adım adım Grafite'ye yaklaşıyoruz. Bir de sağ açık aldık mı transfer biter. Orta sahaya takviye yapılacağını zannetmiyorum.
Bence Fenerbahçe'nin ön libero alması şart..
Bilica'nın yerine sağlam bir stoper almalıyız bence.Bilica'ya hiç güvenmiyorum ve Beşiktaş maçındaki hareketlerinden sonra bu takımda barınmaması gerektiğini düşünüyorum.
deivid veya güiza'dan biri giderse ön libero alınır belki. ama şu aşamada sadece forvet ve sağ açık düşünülüyor bence.
ayrıca grafite'den önce birkaç forvet var. onlar olmazsa grafite olur.
(/s)
Sağ açık Kalu Uche, forvet Grafite. Hadi eyvallah.
Forlan, takımdan ayrılmak istemediğini 3 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve artık güzel bir sezon beklediğini söyledi.
Madrid de devam.
Yeni alacağımız forvetin hala Dünya Kupasında olduğu doğru mu,varmı bir bilgisi olan bu konuda?
Kazım'ın ve Mehmet Topuz'un son durumunu görmeden sağ açıkta oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünemem. (Mehmet Topuz'u Alex olduğu müddetçe göbekte oynatacaklarına ihtimal vermiyorum zaten...)
Bence acil ihtiyacımız çok üst düzey bir ön libero ve iyi bir golcü... Saç baş yoldurtmasın, bu da kaçar mı dedirtmesin...
Yabancı kontenjanı nedeniyle stoperin birisi yerli olacak, 2 yabancı defansa, forvette de mutlaka yabancı olacak 3. Alex kolay kolay kesilmez eder 4. 2 kanata da yabancı olacak eder 6. Orta sahaya Türk oyuncu takviyesi yapılır. Eğer kontenjan açılırsa (Deivid gönderilirse) genç bir isim alınabilir, kadronun durumuna göre zaman zaman kanat oyuncularının yerine oynar, kanatta Türkler değerlendirilir.
"YÜCE ATATÜRK"
forlanın geleceğine ihtimal vermiyorum.gelse bile çok büyük paralar ödenmesi gerekir ki buna gerek yok
Nasıl yani :]zaten kadrodaki 2 yabancı oyuncuyu genelde yedek bırakıyorsunuz. Şimdi 2 isme daha ‘Git tribünde otur’ diyeceksiniz. Tribünde oturacak adama para verilirmi? Ya da sırf tazminat ödememek için tribünde oturttuğunuz adamdan takıma katkı ne kadar beklenir? Şimdi 1 yabancı futbolcu için 15 milyon Euro bonservis bedeli hazırladık, bekliyoruz. Ama bir taraftan da düşünüyorum, bu adamı da aldım, kadroda Stoch dahil 8 yabancı var. 15milyon Euro’yu bir futbolcuya verdik, 1 yabancı daha aldık diyelim. Kimi tribüne göndereceğiz?
Fenerbahçe'nin ilgilendiği oyuncular arasında 15milyon euro edecek tek forvet bence Forlan.Ancak onunda geleceğini sanmıyorum.Cardozo ise bence o kadar para etmez.Grafite'de olabilir.