Quote Originally Posted by serwan View Post
benim bildiğim türkçe yama olmayacak artık.. öyle denilmişti sanki. adamlar da haklı..onca şeyi çevirmek kolay değil. insanlar haftalarını veriyor bu işe..
hani çıkıp gönüllü olarak yapar birileri ayrı da her gelenin de turksportal'dan türkçe yama bekliyorum demesi çok tuhaf geliyor bana..adamların işi değil bu.. oyunu türkçe isteyenlerin yapması gereken şey belli..
Tabii ki ne iş yaptığı belli ama şu ana kadar çıkardıkları için(bir tek bu sene yoktu yanlış hatırlamıyorsam) bir beklenti oluyor.Ayrıca bunun neresi tuhaf anlamadım.Bu zamana kadar olmayan bi şey olsa tamam tuhaf da 2010 hariç bu zamana kadar çıkarılmış bi yama olduğu için tuhaf olan bi şey yok.Zaten başka bi siteden yama indirdim fakat bir de Turksportal çıkartıcak mı diye bir sorayım dedim.Türkçe isteyen biri olarak yapmam gerekeni yaptım ama yapımcıdan bi gelişme olmadığı için yine elimiz kolumuz bağlı.
Quote Originally Posted by El Barto View Post
Türkçe eklemek için malumunuz bir satış limiti diretildi ve o limite ulaşılamadığından -ki ne kadarda kaldığını da açıklamıyorlar- bu sene Türkçe dil seçeneği eklenmedi oyuna. 2011'de de olmayacak gibi.

Turksportal artık Türkçe yama çıkarmak yerine oyuna Türkçe dil seçeneğinin eklenmesi yönünde mesai harcıyor. Yani 2011'de de Türkçe yama çıkarmayacak Turksportal.

Son durum böyle.
Hımm sağolun bu Si'nin politikasıyla torunlarımız belki oyunda görür Türkçe dilini.(Bi de sürpriz bi şekilde bu sene çıkartıyormuş.
Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
48 ay taksit muhabbetini biraz daha zor hale getirsinler.

Mubarek 0 ver 48 aydan ver parayı al oyuncuyu sonra bi bakmışsın ne kadar adam istiyorsan hepsi elinde.
Zorlaştırmasınlar yahu ben hep öyle alıyorum. Doğru aslında bana gelebilecek oyuncuları böyle alıyorum satarken de hep nakit satıyorum.Bu şekilde daha fazla yabancı alınıyor.Gerçekti bi şart,kısıtlama falan var mı abaca bu 48 ay ile ilgili.