Quote Originally Posted by zekirdek View Post
Size çeşitli sorularım olacak bunlarda bana yardım edermisiniz?

1 - Mesela bir forvet oyuncusunun Target Man veya Poacher vs. özelliğine yatkın olduğunu nasıl anlayabiliriz. Yada orta sahanın Box to Box veya Central Middifielder vs. olduğunu nasıl anlayabiliriz.

2 - Staff alırken bakılması gereken özellikler nelerdir? Doktor, gözlemci, genç takım antrenörü , fitness antrenörü vb. gibi.

3 - Hangi mevkide oynayan oyuncunun hangi özelliği daha iyi olmalıdır? Mesela bir forvet için bitiricilik, kafa, soğukkanlılık gerekir. Ama diğer mevkiler için nedir bu standart?

4 - Yüklediğim Türkçe yamayı kaldırmanın imkanı var mı?

Sorularıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
fm genie scout kullan doktor için en önemlisi tedavi tabi gözlemci için oyuncu özelliklerini anlama şimdiki yetenek potansiyel keşfetme falan diyor onlar.genç takım için antrenörlüğe ilaveten gençlerle çalışma. fitness antrenörü için stamina strengh antrenörlüğü mevki için genie scouta bak orada derki işte oyuncu wingere yatkın mesela kewell amlrc fc falan winger dediğinden kanatlarda iyi oynuyor ben orta sahanın ortası düşünmüştüm böyle yazdığından sattım yama ise var siler yerine eskisini koyarsın events.cfg var onu düzeltirsen olur kabaca sorularının yanıtı bu şekilde.