1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Kimse - ben demek ki. Ben kabulleniyorum çünkü. Adamlar gitsin oynasın. Nerede oynayacaklarının bir önemi yok benim için. Sadece taraftarı olduğunuz kulüp açısından değerlendirmemek lazım olayı. Birde futbolcu yani insani yönü var olayın.

Gidip oynasınlar hatta çok başarılı olsunlar isterim ben. Sonuçta sezon sonu dönecekleri yer yine Beşiktaş.
    10 milyon kişiyi tek tek isim olarak sayamazdım zaten. Genel anlamda demek -kimse- demek.

Yoksa isim isim bütün taraftarları tanımam lazım isim kastetmek için.

Taraftarların büyük bölümü bunu kabul etmez çünkü muhtemelen kontejyan açılsın diye bedelsiz gidip oynayacaklar a.gücünde.

Takasta kullanılsınlar yada satılabilecek en iyi ücrete satılsınlar çok daha karlı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    10 milyon kişiyi tek tek isim olarak sayamazdım zaten. Genel anlamda demek -kimse- demek.

Yoksa isim isim bütün taraftarları tanımam lazım isim kastetmek için.

Taraftarların büyük bölümü bunu kabul etmez çünkü muhtemelen kontejyan açılsın diye bedelsiz gidip oynayacaklar a.gücünde.

Takasta kullanılsınlar yada satılabilecek en iyi ücrete satılsınlar çok daha karlı.
    Dilbilgisi dersimizi de aradan çıkarmış olduk işte fena mı?

Yapılan transferler hepsini unutturur taraftara bence sorun bile olmaz. Sonuçta daha iyisi geldiği için gidiyor bu oyuncular.

Bir yıl orada bedelsiz oynayıp iyi bir performans göstersinler seneye 2 katı bedelle satar kulüp. Sözleşmeyi dondursan ne olacak 1 sene top oynamamış adamı bedava versen de almazlar.

Mesaj Yetkileri