Aykut hoca simdiden cuvalladi. Senin oyuncun senin lafini aldirmayip antrenmani terk edecek (Emre), alt tarafi bir hazirlik macinda yenildin diye kusup saha kenarinda ezik ezik oturacaksin, sonra da ben antrenorum, bu takimi basariya kosturacagim mi diyeceksin? Adam gibi antrenor olsa hic yuzunu asmaz, oyunculara gereken dersi mac sonrasi kapali kapilar ardinda verir, medyaya da hicbirsey belli etmez. Bu sekilde somurtan bir antrenorun oyuncular ve yonetim uzerinde otoriter bir etkisi olabilir mi sizce? Aykut hocayi Riza Calimbaya cok benzetiyorum. Bunlar efsane olabilir, zamaninda cok iyi futbolcu olabilir, cok duzgun karakterli iyi insan da olabilir, ama iyi bir antrenor asla olamaz. Riza hocamin ettigi 5 kelimeden 4u basit, hata, defans ve hakem. Yine Aykut Kocaman'in antrenorluk kariyerinde hicbir basarisi yok, takimlarina gayet sikici ve defansif futbol oynatiyor (Ankaraspor'da 3 onliberolu pasa dayali agir futbol), yine parlattigi hicbir futbolcu yok Ozer Hurmaci disinda, sonuc dersen ozellikle Ankaraspor butceli takim iken hicbirini ilk 5'e sokamamiz bir hoca. FB'nin isi bu sene cok cok zor.