-
Sahada olan takım ideal kadro değil elbette ama geçn maça göre daha ideal olan kadro, geçen maçtan daha kötü oynadı.
5-2 bitmesi aslında önemli değil, yenilen gollaere baktığımızda zaten bariz hatalar belli, yapacak bir şey yok, bu oyuncular olduğu müddetçe bu tür goller yenecek, Daum geçen sene savunmya önem veriyorum demeseydi, ligin son bölümünde de böyle goller yemeye devam edecektik zaten.
Takıma acil forvet alınmalı, elde gol atacak oyuncu yok. Emre oynamadığında orta saha zaten işlemiyordu, bunun örneklerini geçen sene gördük, hadi Emre'nin yanına kaliteli isim alınmayacak, bari Emre'yi yedekleyecek birisi alınsın, gerçi Özer ve Mehmet Topuz sakatlığı atlatttığında kısa süreli bu görevleri yapabilirler ama onların da ne zaman döneceği belli değil.
6 yabancı sınırı nedeniyle, ya stoperin birinin ya da orta sahada Emre'nin yanında oynayacak kişinin yerli olması gerekiyor, tabi kanatların birinin yerli olduğunu düşünürsek. İşte asıl sıkıntı bence burada ortaya çıkıyor, sonuçta bizlerin gördüğünü Aykut Kocaman da görüyor ama hangi meviye transfer önceliği sağlayacak, buna iyi karar verilmeli, bu da sıkıntı yaratıyor.
Basit takımlarla oynamak, bol gollü geçip moral kazanmak ve genç oyuncuların güven sağlaması açısından önemli, Fenerbahçe ciddi takımlarla başlamamış olsa, bilinen savunma zaafları göze batmayacaktı. Şimdi iyice görülmüş oldu, daha oynanacak ciddi maçlar var, düzeltmek adına çalışmalar olacak mı göreceğiz ama bu yükleme yapıldığı dönemde taktik ağırlıklı çok idman yapıldığını da sanmıyorum ama bu maçlardan sonra mutlaka bu da ciddiye alınacaktır.
Senelerdir adı sanı duyulmamış amatör takımlarla yapılan maçlar hep sinirimi bozardı, şimdi de sinirim bozulur ama bu şekilde bozulmasını tercih ederim, abuk sabuk takımlarla maç yapmaktansa. Hadi 1-2 tane yaparsın da, oynayacağın 5 maçın 4 tanesi böyle takımlarla olunca sinir oluyordum.
Bir de Köln ile artık klasikleşti herhalde, enderdir sezon başında maç yapmadığımız seneler.
Mesaj Yetkileri