1 ile 30 arası toplam 1272 sonuç

Konu: FM 2010 Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

tamam top yuvarlak anlarım da bu kadar da olmaz be hocam. Bu nedir ya. Bari biraz topla oynayıp şut falan çekselerdi. Çok zoruma gitti bu yenilgi!!!

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post

tamam top yuvarlak anlarım da bu kadar da olmaz be hocam. Bu nedir ya. Bari biraz topla oynayıp şut falan çekselerdi. Çok zoruma gitti bu yenilgi!!!

Adamlar senden çok koşmuş amaBu tip insanı isyan ettiren skorlar benimde çok başıma geliyor.Hatta ssleri bile var.Bir ara topluca paylaşırımYalnız tamamen oyunuda suçlama.Ben kalesini bulan 3 şutu da içeri alan adama kaleci demem.İlk transfer döneminde de yolu veririm.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Adamlar senden çok koşmuş amaBu tip insanı isyan ettiren skorlar benimde çok başıma geliyor.Hatta ssleri bile var.Bir ara topluca paylaşırımYalnız tamamen oyunuda suçlama.Ben kalesini bulan 3 şutu da içeri alan adama kaleci demem.İlk transfer döneminde de yolu veririm.

zaten gönderiyorum devre arasında Akiinfeev gelecek fakat kalede Ustari var! Adam bana özel yedi golleri desem ne satılık listesine koydum ne de yedek beklettim. Acaba haberleri okudu da Akinfeev'le anlaştığımı duyup böyle yaptı!

Mesaj Yetkileri