Sayfa 32 / 43 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 1272 sonuç

Konu: FM 2010 Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

yüzükoyun da uzanayım mı?

sakary Ali Misafir

ocak ayının son günleri yıl 2013 Adana bembeyaz

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post

yüzükoyun da uzanayım mı?

Napoli'den o kadar para ?

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bu söylediğini hakaret olarak alırım yahuO ne demek gol sevinçleri için gitmişlerdir orayaBende ayin yapıyorlar demiyorum zaten.Serkan gerçi açıklamış ama bende deyineyim, ilk maçta seni 3-0 yenip, ezildiğin bir rakip karşısında 9 dakikada 3 gol buluyorsun.Bu benim için ilginç bir olay.Dizilişime dikkat ettiysen ALLAH ne verdiyse saldır şeklinde.Olay budur yani
    O zaman ben yanlış anladım Ben orada sen 'Ama maç bitmedi' deyince oyuncuların oraya gittiğini ve,

'Burası Muştur
    Yolu Yokuştur
    Giden Gelmiyor
    Acep Ne Hoştur
    '

Dizelerini tekrar edercesine futbolcuların gittiğini ver geri gelmediğini sandım

1.Resim: Colman 8 dakikada 2 penaltı kullanıp ikisinide kaçırmış olarak gözüküyor. Fakat 8. dakikayı izlediğimde görüyorum ki Colman 1 penaltı kullanmış ve kaçırmış

2:Resim: Golü Mehmet Topuz atıyor fakat Milevski'ye yazılıyor

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post

ocak ayının son günleri yıl 2013 Adana bembeyaz
    Ben bunu paintle yaparım Ali

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

tamam top yuvarlak anlarım da bu kadar da olmaz be hocam. Bu nedir ya. Bari biraz topla oynayıp şut falan çekselerdi. Çok zoruma gitti bu yenilgi!!!

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post

tamam top yuvarlak anlarım da bu kadar da olmaz be hocam. Bu nedir ya. Bari biraz topla oynayıp şut falan çekselerdi. Çok zoruma gitti bu yenilgi!!!

Adamlar senden çok koşmuş amaBu tip insanı isyan ettiren skorlar benimde çok başıma geliyor.Hatta ssleri bile var.Bir ara topluca paylaşırımYalnız tamamen oyunuda suçlama.Ben kalesini bulan 3 şutu da içeri alan adama kaleci demem.İlk transfer döneminde de yolu veririm.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Adamlar senden çok koşmuş amaBu tip insanı isyan ettiren skorlar benimde çok başıma geliyor.Hatta ssleri bile var.Bir ara topluca paylaşırımYalnız tamamen oyunuda suçlama.Ben kalesini bulan 3 şutu da içeri alan adama kaleci demem.İlk transfer döneminde de yolu veririm.

zaten gönderiyorum devre arasında Akiinfeev gelecek fakat kalede Ustari var! Adam bana özel yedi golleri desem ne satılık listesine koydum ne de yedek beklettim. Acaba haberleri okudu da Akinfeev'le anlaştığımı duyup böyle yaptı!

Aynı kariyerden 3. ilginçlik

İlginçlik değil aslında çeviri hatası

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Aynı kariyerden 3. ilginçlik

İlginçlik değil aslında çeviri hatası

İyi de maçın adamı zaten o olmamış ki. İlginç olan kısmı anlamadım

Manisaspor'un en iyi oyuncusu seçilmiş

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Manisaspor'un en iyi oyuncusu seçilmiş
    benim bildiğim o kişiler maç başlamadan önce belirleniyor, potansiyel aday gibi maç sonundada o adama yorum yapıyo. Yani o maçtan önce tahmin edilen maçın adamı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ghazi View Post
    benim bildiğim o kişiler maç başlamadan önce belirleniyor, potansiyel aday gibi maç sonundada o adama yorum yapıyo. Yani o maçtan önce tahmin edilen maçın adamı

aynen öyle.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

1 saat önce Sertaç Eren ile hat-trick yaptım ve maçı 3 - 1 kazandım. 3 golümünde stoperimden gelmesi ilginç geldi.

Yani bir Şampiyonlar Ligi Maçı için fazla be

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by berkay19 View Post

Yani bir Şampiyonlar Ligi Maçı için fazla be
    Olympiakos'u Diyarbakır sandım bir an

İyiymiş Diyarbakır evinde konuk ettiği İspanyol ekibine karşı avantajlı bir skor elde etti. :P

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Bu da benden gelsin..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

70+1 heİyiymiş

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

Maçı yöneten hakem Cüneyt Çakır pek ilginç olağan üstü bişey değil ama başıma ilk kez geldiği için ve mutluluk duyduğum için paylaşıyorum ... umarım tepki gelmez

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

FM 09 yeni farkettim ama olsun artık ne yapalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Liverpool'dan Mascherano'yu istedim ama 110 M€ + İbrahimovic'i istediler. Oyunu oynama hevesim kalmadı.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Zuaha. Ne kadar aç gözlüymüş bu Liverpool

http://ul.to/63jwjl >> son oynadığım maç. dakika 64.22 de yakubunun bariz gol olacak şutunu oyun ilginç bir şekilde yok ediyor. Hakem hatası falan değil, bildiğin hileci pc yahu. indirdiğiniz dosyayı belgelerim sports interactiv matches klasörüne çıkartarak izleyebilirsiniz. gerçekten ilginç yani oyunun golümü "yok" edişi.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

FM 2010'da Galatasaray'da iken İnter'in bilgilerinde başkanın durumu : değişiklik sürecinde yazıyordu.3 ay sonra Moratti Adana Demirspor'un başına geçti.Direktörleri falan İtalyan'dı.Vallahi

genç oyuncuyu baya ucuza kapatmak istiyo ankaragücü anlaşılan 8 dolar ne ya 8bin olsa neyse bide oyuncunun değeri 1.500.000 dolar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ankaraspor'la anlaşmaları olduğu için bedavaya alıyorlar, 8 dolar formalite.

Ben ankaragücünü çalıştırırken gelmiyodu hiçbiri, ezeli rakip bahanesi ile Onları nasıl alabiliyoruz ya, bi cigara parasına adam alma olayı bu heralde
    Not: Kullanmam

Uploaded with ImageShack.us

ve transfer gerçekleşti bu yetenekte bu yaştaki oyuncu en az 4 5 milyona gidicekken 8 dolara gitti ama ankraspordan gittii için formalite geçişi herhalde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ghazi View Post
    Ben ankaragücünü çalıştırırken gelmiyodu hiçbiri, ezeli rakip bahanesi ile Onları nasıl alabiliyoruz ya, bi cigara parasına adam alma olayı bu heralde
    Not: Kullanmam
    Ezeli rakip değil, aynı şehir takımı olması nedeniyle. Maalesef FM'nin ciddi bir hatası bu. Ankaraspor'un stadyumunun şehrini Sivas yaptım, hepsi koşa koşa geldi.

Sayfa 32 / 43 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon

Mesaj Yetkileri