yüzükoyun da uzanayım mı?
yüzükoyun da uzanayım mı?
ocak ayının son günleri yıl 2013 Adana bembeyaz![]()
O zaman ben yanlış anladımBen orada sen 'Ama maç bitmedi' deyince oyuncuların oraya gittiğini ve,
'Burası Muştur
Yolu Yokuştur
Giden Gelmiyor
Acep Ne Hoştur'
Dizelerini tekrar edercesine futbolcuların gittiğini ver geri gelmediğini sandım
tamam top yuvarlak anlarım da bu kadar da olmaz be hocam. Bu nedir ya. Bari biraz topla oynayıp şut falan çekselerdi. Çok zoruma gitti bu yenilgi!!!
Adamlar senden çok koşmuş amaBu tip insanı isyan ettiren skorlar benimde çok başıma geliyor.Hatta ssleri bile var.Bir ara topluca paylaşırım
Yalnız tamamen oyunuda suçlama.Ben kalesini bulan 3 şutu da içeri alan adama kaleci demem.İlk transfer döneminde de yolu veririm.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Manisaspor'un en iyi oyuncusu seçilmiş![]()
1 saat önce Sertaç Eren ile hat-trick yaptım ve maçı 3 - 1 kazandım. 3 golümünde stoperimden gelmesi ilginç geldi.
Yani bir Şampiyonlar Ligi Maçı için fazla be![]()
İyiymişDiyarbakır evinde konuk ettiği İspanyol ekibine karşı avantajlı bir skor elde etti. :P
![]()
70+1 heİyiymiş
![]()
FM 09 yeni farkettim ama olsun artık ne yapalım.![]()
Liverpool'dan Mascherano'yu istedim ama 110 M€ + İbrahimovic'i istediler. Oyunu oynama hevesim kalmadı.
![]()
Zuaha. Ne kadar aç gözlüymüş bu Liverpool
http://ul.to/63jwjl >> son oynadığım maç. dakika 64.22 de yakubunun bariz gol olacak şutunu oyun ilginç bir şekilde yok ediyor. Hakem hatası falan değil, bildiğin hileci pc yahu. indirdiğiniz dosyayı belgelerim sports interactiv matches klasörüne çıkartarak izleyebilirsiniz. gerçekten ilginç yani oyunun golümü "yok" edişi.
FM 2010'da Galatasaray'da iken İnter'in bilgilerinde başkanın durumu : değişiklik sürecinde yazıyordu.3 ay sonra Moratti Adana Demirspor'un başına geçti.Direktörleri falan İtalyan'dı.Vallahi![]()
Ankaraspor'la anlaşmaları olduğu için bedavaya alıyorlar, 8 dolar formalite.![]()
Ben ankaragücünü çalıştırırken gelmiyodu hiçbiri, ezeli rakip bahanesi ileOnları nasıl alabiliyoruz ya, bi cigara parasına adam alma olayı bu heralde
![]()
![]()
Not: Kullanmam![]()
Uploaded with ImageShack.us
ve transfer gerçekleştibu yetenekte bu yaştaki oyuncu en az 4 5 milyona gidicekken 8 dolara gitti
ama ankraspordan gittii için formalite geçişi herhalde
![]()