Türkiye Kupası A Grubu 4. Hafta
Bir umut dedik ama daha maçın başında umutlar tükendi..
Puan Durumu
Bank Asya 1. Lig 20. Hafta
Formumuz içler acısı.. 10 kişi kalan takımı bile yenemiyoruz.. Allah bana sabır versin. Ne olduysa formumuz 180 derece değişti.. Bedduamı ettiniz anlamadım ki.
Puan Durumu
Sanırım Sende Playofflarda Çıkacan UstaSonun Pek Hayra Alamet Değil
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yok ben Play-Off dan çıkamam orası kesinYa 1 ya 2 olacağız. Rakiplerimiz görsünler takımımızın gücünü
![]()
Sinirden transfer dönemini koymayı unuttum
Oyuncuları elden çıkardık ama hiç kimseyi alamadık. Zannedersem Menajer Reputation'umuz düşük
Giden Oyuncular
Gelen Oyuncular
YOK!
kendi işini kendin zorlaştırdın![]()
Bank Asya 1. Lig 21. Hafta
Mutasyona uğramış olan Giresun'u geçemedik. Büyü bozulmadı. Bizden giden her oyuncunun yaptığı gibi Sefa da kalemize golü çaktı!
Hayırlı Uşak Diye Buna Derim Ben
Hayırlı Samsunlu![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bank Asya 1. Lig 22. Hafta
Sonunda galip gelmeyi başardık. İlk yarı sanki deplasmanda oynuyorduk. 2. yarı da taktikte yaptığımız değişiklik olumlu sonuç verdi.
Bank Asya 1. Lig 23. Hafta
2 farkla öne geçtik 1 golümüz sayılmadı 2 şutumuz direkten döndü ama yinede Karşıyaka ya umut vermeyi başardık. Maçı hak eden taraf bizdik. Hakeme rağmen defansımıza rağmen kazanmayı başardık.
Bank Asya 1. Lig 24. Hafta
Lig sonuncusu karşısında rahat bir galibiyet aldık. Ancak özellikle kafa şutlarında kaleyi tutturmayı öğrenmemiz gerek..
Gerçi kabul ediom benim transferleri yapsanız sizde şampiyonsunuz ama yapmadınız![]()
![]()
Bank Asya 1. Lig 25. Hafta
Bir maç ancak böyle katledilir. Bariz ofsayt olmayan pozisyonda hakem golümüzü saymadı. Akabinde bilmem neresinden penaltı uydurdu. O da yetmedi +6 olan uzatmada +8 de golü yememize sebep oldu...
Puan Durumu
Hala zirvede olman mucize![]()
Bank Asya 1. Lig 26. Hafta
Takım artık kendine geldi ve seri galibiyetlere devam ediyoruz. Rakip takımın penaltıyı kaçıran ve gol atan oyuncusunu almak için çok uğraşmıştık ama bir türlü beceremedik
Ufak bir süpriz
Başlığa bak be çala çala bi hal olduk.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Bank Asya 1. Lig 27. Hafta
Artık kendimize yavaş yavaş ŞAMPİYON yakıştırması yapabiliriz.
Benim puan daha fazla![]()
Bank Asya 1. Lig 28. Hafta
Kötü oynamamıza rağmen bir kazandık.