Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
Adamlar aşmış bazı şeyler ne diyim helal olsun(Guti imza töreni için). Ayrıca Bobo'yu göndermeden yabancı forvet transferi biraz zor gibi gözüküyor. . .
Aşmış derken ne kastettin ben izleyemedim tamamını malesef.

----------------------------

İzlediğim kadarıyla yorum yapıyorum , 100.yıldaki ruh ve hava geri gelmiş Yönetim de taraftar da 100.yıldaki gibi ligde şampiyonluktan ve avrupada başarıdan emin , ve kararlı.

Guti gerçekten beklediğimden çok daha sıcakkanlı çıktı İspanyolca telafuzzuna bittim zaten Yine klasik şapkayı da taktı başkan.

büyük ihtimalle böyle bir tören 8-10 ağustos arası Robinho için de yapılacak. ama gelecek forvet'in isminie göre daha 2 kere bu törenden yapılabilir inönüde.

Ne diyeyim çok fena giriyoruz bu sezona , Hagi'den sonra en büyük oyuncu olacağı kanısındayım Gutinin türkiyede. Hagi futbolcu değil başka birşey olduğu için onun seviyesine kimsenin çıkabileceğini de sanmıyorum ama hagi mi guti mi sorularını sordurtacak herkese gibi geliyor bu adam.

Şuanda avrupada başarılı olmak için tek şey kaldı , 2 tane kaliteli türk oyuncu , Gs 2000 yılında 3 komutan (hagi-popescu-tafarel) ve geri kalan çok kaliteli türk kadrosuyla şampiyon oldu.

2 tane kaliteli türk oyuncu daha alınınca avrupada başarılı olmamamız için hiç bi sebep yok. Baktığımızda öyle büyükü mucize gerkli değil , geçen sene GS'yi zar zor şans ile eleyen madrid şampiyon oldu , keza fulham'da beşiktaştan büyük takım değildi.

Hadi bakalım bomba gibi geliyoruz.