Guti,Quaresma yalan,Pascal'ı getir tekrar başkan![]()
Guti,Quaresma yalan,Pascal'ı getir tekrar başkan![]()
Bence Raul'u alsinlar Nihat'la cosar.
Adamlar aşmış bazı şeyler ne diyim helal olsun(Guti imza töreni için). Ayrıca Bobo'yu göndermeden yabancı forvet transferi biraz zor gibi gözüküyor. . .
Aşmış derken ne kastettin ben izleyemedim tamamını malesef.
----------------------------
İzlediğim kadarıyla yorum yapıyorum , 100.yıldaki ruh ve hava geri gelmiş Yönetim de taraftar da 100.yıldaki gibi ligde şampiyonluktan ve avrupada başarıdan emin , ve kararlı.
Guti gerçekten beklediğimden çok daha sıcakkanlı çıktıİspanyolca telafuzzuna bittim zaten
Yine klasik şapkayı da taktı başkan.
büyük ihtimalle böyle bir tören 8-10 ağustos arası Robinho için de yapılacak. ama gelecek forvet'in isminie göre daha 2 kere bu törenden yapılabilir inönüde.
Ne diyeyim çok fena giriyoruz bu sezona , Hagi'den sonra en büyük oyuncu olacağı kanısındayım Gutinin türkiyede. Hagi futbolcu değil başka birşey olduğu için onun seviyesine kimsenin çıkabileceğini de sanmıyorum ama hagi mi guti mi sorularını sordurtacak herkese gibi geliyor bu adam.
Şuanda avrupada başarılı olmak için tek şey kaldı , 2 tane kaliteli türk oyuncu , Gs 2000 yılında 3 komutan (hagi-popescu-tafarel) ve geri kalan çok kaliteli türk kadrosuyla şampiyon oldu.
2 tane kaliteli türk oyuncu daha alınınca avrupada başarılı olmamamız için hiç bi sebep yok. Baktığımızda öyle büyükü mucize gerkli değil , geçen sene GS'yi zar zor şans ile eleyen madrid şampiyon oldu , keza fulham'da beşiktaştan büyük takım değildi.
Hadi bakalım bomba gibi geliyoruz.
İyi kötü birşey diyip demediğini sormamıştım zaten. havai fişekmi , konsermi , vs.vs değişik birşeymi oldu diye sormuştum ben kapattıktan sonra diye.herneyse.
Yetmez Yıldırım Demirören Yetmez diye bağırmışlar ya olaya bak.
Robinho'da gelse bu kez de Kaka'yı da alalım derler![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
4 Ağustosta Robinho geldikten sonra İbrakadabra geliyor zaten![]()
Ahmet , Guti'nin imza toreninin videosu yokmu?
Quaresma'da da aynısı olmuştu imza masasına oturunca söylenen " Quaresma bize şov yapsana" yada "Guti bize şov yapsana" ardından da beğenmezsek almayız tezahüratı çok hoşuma gidiyor![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Buyur abi bende şuan izliyorum tamamını burdan.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=75723
Gittik,geldik...
Guti,Quaresman'dan daha çok çalışmış üçlüye.Daha güzel çektirdi
![]()
Anıl abi bende Ligtvden tekrar izleyince farkettim güzel üçlü çektirdiğini , Ntvspordaki yayının izleme şansın olursa bak çok komik oldu , taraftarlar 1-2-3 diye bağırıyor sonra guti 1-2-3 yapıyor elleriyle. Meğerse ses-görüntü zamanlamasının düzgün olmamasından kaynaklanan bir problemmiş.
Ligtvden izleyince mükemmel bir atmosfer oldugunu gördüm stadda.
Altidore veya Amauri den biri gelirse BJK 10 numara takim olur kagit ustunde , kagit ustunde diyorum cunku gecen sene bizim aldigimiz adamlardan sonra yasadigimiz fiyaskodan dolayi![]()
Bi zamanlar bu yaştaki oyunculara bonservis vererek alıyorduk.Şimdi bu saçmalığın aşılması sevindirici.
Guti sağlam 2 sene oynar.La Liga'da oldukça iyidi.Türkiye'de de aynı şekilde devam ederse Beşiktaşın skor üretimine büyük katkısı olur.Yanlız Beşiktaş yabancı kalabalığı var.Zamanında 5M Euro verdikleri oyuncuları bedavaya bile vermeye razı olacaklar gibi.Bence Beşiktaşlı yöneticilerin transferler konusunda daha planlı olmaları şart.Yoksa her gelen 3-4 Yabancı getirirse bu kalabalık dahada büyücek.
Valla alıcaksın 32-33 yaşındaki yıldız olanları (Yabancı)
Verme bonservis parası falan. Yerlileri ise kaliteli oyunculardan oluştur. En güzel yöntem bence budur. Tabi profesyonel olmadığım için bana böyle geliyo olabilir ama en mantıklı yöntem bu gibi.
Kendi kafamdan diyecek olursam (Mesela bu sene Free olan oyuncular. Joe Cole vs. gibi büyük oyuncuları eklemedim bile. Ballack,Joe Cole gibi isimlerde free'ydi unutmayın.) ;
X takımım
Hildebrand
Yerli - Yerli - Gallas - Fabio Aurelio
Yerli - Deco - Yerli - Guti
Raul Tamudo - Wesley Sonck
Mesela böyle bişey kurulup yerlilerle kaynaştırılabilinir. En azından bonservis ödemeyip Yıllık 2 ödüyceğine 3,5 bile verebilirsin.
Çok görkemli bir imza töreni olmuş.Guti türkiyede başarılı olacaktır umarım burdan ayrılırkende aynı atmosferde gider
Schuster'i anlayamiyorum Ferrari konusunda.. takimdaki en iyi defansi istemiyor adam.
Schuster'le Rijkaard aynı kafa yapısında şu anda Ferrari'yle Servet'te aynı özellikte 2side kesici oyuncu ama geriden oyun kurmada sorunları var Schuster ve Rijkaard'da İbrahim Toraman gibi Neill gibi geriden isabetli paslar çıkarabilecek oyuncular istiyor bu yüzden kimyaları tutmuyor ve gönderilmesini istiyor, tıpkı Servet'te olduğu gibi![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ferrari`nin gönderilmesinden maliyeti nedeniyle vazgeçen Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, Delgado, Holosko, Zapotocny üçlüsü arasında karar vermekte zorlanıyor
Guti`ye yer açmak için yabancı oyuncularından biriyle yolunu ayırmak zorunda olan Beşiktaş`ta teknik direktör Schuster, büyük bir kararsızlık yaşıyor. İtalyan stoper Ferrari`yi hücuma katılmadığı için göndermek isteyen ancak maddi sorunlara takılan Alman hoca, Delgado, Holosko ve Zapotocny üçlüsünden kimi seçeceğine karar veremiyor. Schuster`in Plzen maçı sonrası yönetime son bir rapor verip kimin gönderilmesini istediğini bildireceği belirtildi. Eskişehirspor`un Zapo konusundaki ısrarlı tutumu, Çek futbolcunun gönderilme ihtimalini artırıyor. Bu arada sözleşmesi bir aylık dondurulan Fink için Beşiktaş yönetimi indirime gitti. Daha önce menajerlere "1.5 milyon Euro getirin Fink sizin olsun" diyen siyah-beyazlı yönetim, şimdi rakamı 1 milyon Euro`ya çekti. 1 milyon Euro`yu Beşiktaş`a veren Fink`i alacak.
Sabah
Nihat Kahveci, Guti’nin futbolunu konuşmaya bile gerek olmadığını söyledi, “İspanya’ya kapı açtım, herkes geldi. Şaka bir yana kendimi orada hissediyorum. Takımda herkes İspanyolca konuşuyor” ifadelerini kullandı
Türkiye’yi İspanya’da temsil ettikten sonra geçen yıl Beşiktaş’a dönen Nihat Kahveci, Guti’nin futbol kalitesinin tartışılmayacağını söyledi, ardından da esprili yorumlar yaptı.
“Guti’yi konuşmaya hiç gerek yok” ifadesini kullanan Nihat, “Real Madrid gibi bir kulüpte bir sene bile kalmak başarı sayılırken, o 14 sene A takımda oynamış birisi. Benim kendisiyle karşı karşıya oynadığım dönemler oldu. Çok kaliteli bir oyuncu. Belki Real Madrid’de ilk on birde çok oynamamış olabilir ama sahada bulunduğu sürece hep başarılı olmuştur. Kişisel olarak samimiyetim yok ama aynı ligde oynadığımız için doğal olarak ikimiz de birbirimizi biliyoruz” dedi.
Teknik Direktör Schuster ve yardımcısı Cascallana’nın ardından bir İspanyol’un daha takıma katıldığına vurgu yapan siyah-beyazlı futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü:
“ İspanya’dan geldim, peşimden bir çok kişi geldi! İspanya’ya bir kapı açtım. Şaka bir yana, bazen kendimi İspanya’da gibi hissediyorum. Takımda herkes İspanyolca konuşuyor. Bu sene çok farklı bir arkadaş ortamı oldu. Ben her şeyin iyi gideceğine inanıyorum. Başarı da bu şekilde gelebilir.”
Milliyet
Hesap ortada... Eğer 100 bin Beşiktaşlı 14 numaralı Guti formasını Kartal Yuvası mağazalarından satın alırsa, İspanyol süperstarın bir yıllık ücretini taraftarlar şimdiden karşılamış olacak.
Bu da yeni yıldızların yolunu açacak. Beşiktaş Yönetimi, Guti gibi bir dünya yıldızını kulübe kazandırmasının yanı sıra, bu transferi düşük bir maliyetle de gerçekleştirmeyi başardı. Yıldırım Demirören ve yönetimi, bonservis ücreti ödemediği Guti’ye futbol dünyasında mâkul sayılabilecek bir ücret sayılan senelik 2.7 milyon Euro’ya imza attırdı. Guti gibi bir yıldızın transferinin ardından Beşiktaşlı taraftarlar da Kartal Yuvası mağazalarına akın ettiler ve 14 numaralı formalarını satın almaya başladılar.
Taraftar isterse...
Vergiler, masraflar ve dükkanların giderleri gözönüne alındığında bir formadan kulüp yaklaşık yarı yarıya kar edebiliyor. Böylece yaklaşık 100 bin formaya, Beşiktaş İspanyol süperstarın bir senelik tüm maliyetini karşılayabiliyor. Bu noktada iş, dünyaca ünlü futbolcuları Siyah-Beyazlı renklerle görmek isteyen taraftarlara düşüyor... Bu arada geçen sezon sadece 132 bin forma satabilen Beşiktaş, ezeli rakiplerinin çok gerisinde kalmış ve ciddi bir ekonomik kaynaktan olmuştu.
Fanatik
Yönetim sanki 5 yıl boyunca acı çektirmek istemiş bize ve şimdi affettiriyor kendisini , öyle iyi işler yani .. =) Q7'nin gelişine laf atanlar çok oldu yok iki senedir ayağına top değmiyor yok disiplinsiz vs vs.. Adam geldi kendisine verilen ekstra 2 günlük izni reddetti çalışmaya başlayacağım dedi 'disiplinsizliğinden' dolayı .. Belki ciddi bir rakibe karşı oynamadık ama tribünleri en ufak bir hareketiyle coşturabileceğini zaten biliyorduk , bizzat şahitleri olduk..
Guti Yaşlı diyenler var itirazım yoktur.. Ama ligimizde bu yaşta ve bu kalitede bir Guti tozu dumana katar Bobo'yu gol kralı yapar bunu da unutmamak lazım..
Çok iyi işler yapıyoruz , haydi hayırlısı.. Eğer takımda taşlar yerli yerine oturursa 3 kupa da bizim olabilir bence ..