1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Schuster'le Rijkaard aynı kafa yapısında şu anda Ferrari'yle Servet'te aynı özellikte 2side kesici oyuncu ama geriden oyun kurmada sorunları var Schuster ve Rijkaard'da İbrahim Toraman gibi Neill gibi geriden isabetli paslar çıkarabilecek oyuncular istiyor bu yüzden kimyaları tutmuyor ve gönderilmesini istiyor, tıpkı Servet'te olduğu gibi
    servet'le ferrari tamamen zıt karakterli futbolcular yahu. biri hantal, kalas tipli fizikli ve teknik açıdan son derece yetersiz(servet) diğeri çok hızlı olmasa da atik çevik ve teknik açıdan çok iyi bir oyuncu(ferrari).

schuster'i anlamıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    servet'le ferrari tamamen zıt karakterli futbolcular yahu. biri hantal, kalas tipli fizikli ve teknik açıdan son derece yetersiz(servet) diğeri çok hızlı olmasa da atik çevik ve teknik açıdan çok iyi bir oyuncu(ferrari).

schuster'i anlamıyorum.
    benim demek istediğim o değil ikiside top kesiyor ama pas atamıyor Rijkaard'la Schuster'de pas atan adam istiyorlar o yüzden zıtlık çıkıyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    benim demek istediğim o değil ikiside top kesiyor ama pas atamıyor Rijkaard'la Schuster'de pas atan adam istiyorlar o yüzden zıtlık çıkıyor.
    olur mu yahu ferrari bu ligin en iyi top çıkartan 2-3 defans oyuncusundan biridir.

Mesaj Yetkileri