1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetim çıldırdı 9 kupa istiyor o zaman =)
    Şaka bir yana City'nin Torres'e talip olduğunu ve Adebayor'un da Tevez'i kesemeyeceğini göz önünde bulundurursak Adebayor gelebilir ama çok zor bir transfer.. Şayet gerçekleşirse bizi kendimiz bile durduramayız

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yönetim çıldırdı 9 kupa istiyor o zaman =)
    Şaka bir yana City'nin Torres'e talip olduğunu ve Adebayor'un da Tevez'i kesemeyeceğini göz önünde bulundurursak Adebayor gelebilir ama çok zor bir transfer.. Şayet gerçekleşirse bizi kendimiz bile durduramayız
    Aynen anıl , önceden olsa "hadi yaa" derdim ama , artık en fazla , geleceğini sanmıyorum diyorum. Çünkü herne kadar medya borç batağında gibi göstersede en çok gayrimenkul yatırımına sahip kulüp Beşiktaş , ve bunların gayrimenukllerin 4/1'i bile Beşiktaşın tüm borçlarını çok rahat kapatmaya yeter. O yüzden ekonomik olarakta Serdal adalı'nın gelişinden sonra planlı yapılan işler var.

Transferde adebayor bence de çok zor , çok çok zor . Ama Robinho'nun ağustos ortalarında nevzat demir tesislerinde olacğaına çok çok eminim. umarım yanılmam.

Tek düşündüğüm şey , acaba sırt reklamı olarak m-oil yazısı formada nasıl duracak Yıldırım demirören Guti imza töreninde hedefi açıkça gösterdi zaten. Lig şampiyonluğu her zamanki gibi , ve Uefa kupası.

Bu yüzden ben hala 2 dünya yıldızı daha geleceğini düşünüyorum. Ve de 2 yerli geleceğini düşünüyorum.

Adebayor olmasa bile en az onun kadar flaş bir isim geleceği kesin gibi zaten , schusterde pivot pivot diye sıkışıtırıyor , ve de schuster güvenmediği tanımadığı isimleri getirecek bir antrenör değil. umarım şimdiye kadar yaptıgımız ve yapacağım mükemmel transferler ile uefa kupası belki çok ütopik olabilir ama , avrupada en az yarı final görürüz. 100.yıldaki o kenetlenmenin geri geldiğini düşünüyorum.

Tabi anıl abiyi bekleyelim o da edindiği bilgileri yazıyor buraya ara ara , onun görüşünü merak ediyorum esas

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Çünkü herne kadar medya borç batağında gibi göstersede en çok gayrimenkul yatırımına sahip kulüp Beşiktaş , ve bunların gayrimenukllerin 4/1'i bile Beşiktaşın tüm borçlarını çok rahat kapatmaya yeter.

şuna takıldım.

türkiye'nin gayrimenkul olarak açık ara en büyük varlıklı klübü galatasaray. avrupa'da bile sayılı klüplerdeniz bu konuda. sadece riva projesi satılmaya kalkılsa tsl'deki oyuncuların değerlerinin toplamı kadar para kalır ortaya.

biraz fazla kaçmış bence bu yorum.

ayrıca ben zaten beşiktaş'ın aşırı para harcadığını düşünmüyorum. quaresma öyle yüksek bir fiyata gelmedi. guti malum bonservissiz. daha sağlam transfer gelir beşiktaş'tan sanırım....

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    şuna takıldım.

türkiye'nin gayrimenkul olarak açık ara en büyük varlıklı klübü galatasaray. avrupa'da bile sayılı klüplerdeniz bu konuda. sadece riva projesi satılmaya kalkılsa tsl'deki oyuncuların değerlerinin toplamı kadar para kalır ortaya.

biraz fazla kaçmış bence bu yorum.

ayrıca ben zaten beşiktaş'ın aşırı para harcadığını düşünmüyorum. quaresma öyle yüksek bir fiyata gelmedi. guti malum bonservissiz. daha sağlam transfer gelir beşiktaş'tan sanırım....
    Doğrudur. Ben beşiktaşın Süleyman Seba döneminde aşırı gayrimenkul edinmesine itinaden onu yazdım. Yani Galatasaray en önde olabilir bu konuda , ama borç konusu olarak çok büyütülecek birşey değil anlamında.

Mesaj Yetkileri