Şuanda Robinho ve Adebayor için uğraşılıyor bilgilere göre.
2 isimde sponsor ile alınacak. Ve de 1-2 kaliteli türk oyuncu alınacak süper ligden.
Şuanda Robinho ve Adebayor için uğraşılıyor bilgilere göre.
2 isimde sponsor ile alınacak. Ve de 1-2 kaliteli türk oyuncu alınacak süper ligden.
2 isim de derken ? İkisinin birlikte gelme ihtimalini bi Beşiktaşlı olarak 0 görüyorum..
Alınan kişi sponsor desteği ile alınacak mı demeye çalıştın Ahmet kardeş ? Yani ikisinden biri gelecek ve bu sponsor desteği ile sağlanacak .. ?
Ben gelicek diye bir iddiada bulunmuyorum . Adebayor'un gelme ihtimali bencede 0. Ama bu saatten sonra hiçbirşeye de imkansız demiyorum. Hele her transferin öncesindeki gibi Mete Dürenden yine olumsuz açıklama geldikten sonra. Yinede herşey kısmet bakalım. Burda birşey yazmayada korkuyorum artık laf yicem diyeAma adebayor yerine cruz'u tercih ederdim
![]()
Konuşulanlara göre 2'si de isteniyor sanırım. Ayrı ayrı şirketlerin sponsorluğunda olabilir olursa eğer.
Yönetim çıldırdı 9 kupa istiyor o zaman =)
Şaka bir yana City'nin Torres'e talip olduğunu ve Adebayor'un da Tevez'i kesemeyeceğini göz önünde bulundurursak Adebayor gelebilir ama çok zor bir transfer.. Şayet gerçekleşirse bizi kendimiz bile durduramayız
Mesajlarım silinip durduğuna göre yönetimin sevdiği şekilde yazayım ;
Robinho gelmez imkansız,gelse de balon olur.
Aynen anıl , önceden olsa "hadi yaa" derdim ama , artık en fazla , geleceğini sanmıyorum diyorum. Çünkü herne kadar medya borç batağında gibi göstersede en çok gayrimenkul yatırımına sahip kulüp Beşiktaş , ve bunların gayrimenukllerin 4/1'i bile Beşiktaşın tüm borçlarını çok rahat kapatmaya yeter. O yüzden ekonomik olarakta Serdal adalı'nın gelişinden sonra planlı yapılan işler var.
Transferde adebayor bence de çok zor , çok çok zor . Ama Robinho'nun ağustos ortalarında nevzat demir tesislerinde olacğaına çok çok eminim. umarım yanılmam.
Tek düşündüğüm şey , acaba sırt reklamı olarak m-oil yazısı formada nasıl duracakYıldırım demirören Guti imza töreninde hedefi açıkça gösterdi zaten. Lig şampiyonluğu her zamanki gibi , ve Uefa kupası.
Bu yüzden ben hala 2 dünya yıldızı daha geleceğini düşünüyorum. Ve de 2 yerli geleceğini düşünüyorum.
Adebayor olmasa bile en az onun kadar flaş bir isim geleceği kesin gibi zaten , schusterde pivot pivot diye sıkışıtırıyor , ve de schuster güvenmediği tanımadığı isimleri getirecek bir antrenör değil. umarım şimdiye kadar yaptıgımız ve yapacağım mükemmel transferler ile uefa kupası belki çok ütopik olabilir ama , avrupada en az yarı final görürüz. 100.yıldaki o kenetlenmenin geri geldiğini düşünüyorum.
Tabi anıl abiyi bekleyelim o da edindiği bilgileri yazıyor buraya ara ara , onun görüşünü merak ediyorum esas![]()
umarım şimdiye kadar yaptıgımız ve yapacağımız*
Memo ne bu asabiyet birader hayır olsun .. ?
Robinho gelirse balon olmaz sen de biliyorsun =)
Evet adaş sağlam kaynak =)
Robinho konusunda içinden gelen bir ses mi dışından gelen bir ses mi ona göre yorum yapalım Ahmedim =)
şuna takıldım.
türkiye'nin gayrimenkul olarak açık ara en büyük varlıklı klübü galatasaray. avrupa'da bile sayılı klüplerdeniz bu konuda. sadece riva projesi satılmaya kalkılsa tsl'deki oyuncuların değerlerinin toplamı kadar para kalır ortaya.
biraz fazla kaçmış bence bu yorum.
ayrıca ben zaten beşiktaş'ın aşırı para harcadığını düşünmüyorum. quaresma öyle yüksek bir fiyata gelmedi. guti malum bonservissiz. daha sağlam transfer gelir beşiktaş'tan sanırım....
Robinho Adebayor 2 yerli de volkan şenle sercan mı noluyo lan
Bizim bir kaliteli türk ortashaya ihtiyacımız var fink gidince
Mete Düren, Guti'nin sağlık kontrolü öncesi basın mensuplarına söylediği, ''Robinho'yu mu bekliyorsunuz'' sözlerinin tamamen espri mahiyetinde olduğunu kaydederken, bu oyuncunun transfer gündemlerinden düştüğünü belirtti.
Mete Düren, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ''Guti'nin sağlık kontrolü sırasında Robinho ile ilgili sarf edilen sözler tamamen espri mahiyetindedir. Bu oyuncu, bir süre öncesine kadar transfer listemizde bulunmasına rağmen, artık gündemimizden düşmüştür. Bu oyuncunun transferi ile ilgili herhangi bir görüşme veya pazarlık yapılmamaktadır'' dedi.
Klasik Mete Düren açıklaması![]()
Beşiktaş kulübü basın sözcüsü Mete Düren, haber1903`e yaptığı açıklama da ;
Quaresma transferinden vazgeçildi yönündeki haberleri doğrularken, oyuncunun Türkiye`ye gelmek istememesi doğrultusunda görüşmeleri noktalamış bulunmaktayız dedi.
Bugün saat 16:00`da başkan Yıldırım Demirören, yönetim kurulunu toplayarak durum değerlendirmesi yapacak.Toplantının ardından konuya ilişkin detayların açıklanması bekleniyor.
Yani neden yapıyor bilmiyorum ama hep yapıyor bunu![]()
Boşa heves yapmayın mı diyorsun adaş =)
Uçmak güzeldir
bu arada fink'in yapabildiği işi yapan bir türk oyuncumuz olsaydı artık 2. bir yenilmez armadamız olurdu herhalde
Ben Necip'in tam bir DM oyuncusu asla olamayacağını düşünüyorum. Necip'in üstüne düşülürse , Guti'de 2 sene bizimleyken , bir Gerrard,Lampard,Xavi tipi bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum.
Yıldırım Demirören Yetmez tezahüratlarını beğenmedim. Takımda geçen seneden farklı Bir teknik direktör 2 futbolcu var. Taraftarın duruşu 180 derece değişti. Hiç hoşuma gitmiyor.
Altidore'nin bize yararlı olacağını sanmıyorum pek. Bana göre milli takım golcüsü kendisi ve istatistikleri de ortada.Hull City gibi Premier Lig'in vasat altı takımında oyamış ve bu takımla birlikte Villarreal'de sadece 1'er gol atmış bir golcü (!). Keşke Carew, Llorente ya da Klose gelse. Bütçeyi de öyle aman aman zorlayacak isimler değil sonuçta.
Llorente getirilemeyecek oyuncu değil, saydığın isimler içinde en iyisi o olur herhalde. Klose'yi ya da Carew'i küçümsemek değilde, hangisi daha yararlı olur diye düşündüğümde Llorente daha öne çıkıyor benim düşüncem.