Sayfa 153 / 480 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253 ... SonSon
4,561 ile 4,590 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Şuanda Robinho ve Adebayor için uğraşılıyor bilgilere göre.

2 isimde sponsor ile alınacak. Ve de 1-2 kaliteli türk oyuncu alınacak süper ligden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 isim de derken ? İkisinin birlikte gelme ihtimalini bi Beşiktaşlı olarak 0 görüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alınan kişi sponsor desteği ile alınacak mı demeye çalıştın Ahmet kardeş ? Yani ikisinden biri gelecek ve bu sponsor desteği ile sağlanacak .. ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben gelicek diye bir iddiada bulunmuyorum . Adebayor'un gelme ihtimali bencede 0. Ama bu saatten sonra hiçbirşeye de imkansız demiyorum. Hele her transferin öncesindeki gibi Mete Dürenden yine olumsuz açıklama geldikten sonra. Yinede herşey kısmet bakalım. Burda birşey yazmayada korkuyorum artık laf yicem diye Ama adebayor yerine cruz'u tercih ederdim

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Konuşulanlara göre 2'si de isteniyor sanırım. Ayrı ayrı şirketlerin sponsorluğunda olabilir olursa eğer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetim çıldırdı 9 kupa istiyor o zaman =)
    Şaka bir yana City'nin Torres'e talip olduğunu ve Adebayor'un da Tevez'i kesemeyeceğini göz önünde bulundurursak Adebayor gelebilir ama çok zor bir transfer.. Şayet gerçekleşirse bizi kendimiz bile durduramayız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesajlarım silinip durduğuna göre yönetimin sevdiği şekilde yazayım ;

Robinho gelmez imkansız,gelse de balon olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yönetim çıldırdı 9 kupa istiyor o zaman =)
    Şaka bir yana City'nin Torres'e talip olduğunu ve Adebayor'un da Tevez'i kesemeyeceğini göz önünde bulundurursak Adebayor gelebilir ama çok zor bir transfer.. Şayet gerçekleşirse bizi kendimiz bile durduramayız
    Aynen anıl , önceden olsa "hadi yaa" derdim ama , artık en fazla , geleceğini sanmıyorum diyorum. Çünkü herne kadar medya borç batağında gibi göstersede en çok gayrimenkul yatırımına sahip kulüp Beşiktaş , ve bunların gayrimenukllerin 4/1'i bile Beşiktaşın tüm borçlarını çok rahat kapatmaya yeter. O yüzden ekonomik olarakta Serdal adalı'nın gelişinden sonra planlı yapılan işler var.

Transferde adebayor bence de çok zor , çok çok zor . Ama Robinho'nun ağustos ortalarında nevzat demir tesislerinde olacğaına çok çok eminim. umarım yanılmam.

Tek düşündüğüm şey , acaba sırt reklamı olarak m-oil yazısı formada nasıl duracak Yıldırım demirören Guti imza töreninde hedefi açıkça gösterdi zaten. Lig şampiyonluğu her zamanki gibi , ve Uefa kupası.

Bu yüzden ben hala 2 dünya yıldızı daha geleceğini düşünüyorum. Ve de 2 yerli geleceğini düşünüyorum.

Adebayor olmasa bile en az onun kadar flaş bir isim geleceği kesin gibi zaten , schusterde pivot pivot diye sıkışıtırıyor , ve de schuster güvenmediği tanımadığı isimleri getirecek bir antrenör değil. umarım şimdiye kadar yaptıgımız ve yapacağım mükemmel transferler ile uefa kupası belki çok ütopik olabilir ama , avrupada en az yarı final görürüz. 100.yıldaki o kenetlenmenin geri geldiğini düşünüyorum.

Tabi anıl abiyi bekleyelim o da edindiği bilgileri yazıyor buraya ara ara , onun görüşünü merak ediyorum esas

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

umarım şimdiye kadar yaptıgımız ve yapacağımız*

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Memo ne bu asabiyet birader hayır olsun .. ?
    Robinho gelirse balon olmaz sen de biliyorsun =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet adaş sağlam kaynak =)
    Robinho konusunda içinden gelen bir ses mi dışından gelen bir ses mi ona göre yorum yapalım Ahmedim =)

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Evet adaş sağlam kaynak =)
    Robinho konusunda içinden gelen bir ses mi dışından gelen bir ses mi ona göre yorum yapalım Ahmedim =)
    Quaresma ve Guti transferlerinde nasıl ilerlediyse herşey, öyle ilerliyor. Yani gizli bilgi falan olmasına gerek yok. Herşey diğer transferlerdeki gibi. Parçaları birleştirdiğimde bu sonuca varıyorum ve eminim de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Quaresma ve Guti transferlerinde nasıl ilerlediyse herşey, öyle ilerliyor. Yani gizli bilgi falan olmasına gerek yok. Herşey diğer transferlerdeki gibi. Parçaları birleştirdiğimde bu sonuca varıyorum ve eminim de.
    Hayırlısı o zaman kardeş..
    Gelirse gerçekten efsane olur yani Türkiye'de böyle kadro kurulmamıştır heralde bu zamana kadar ..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Çünkü herne kadar medya borç batağında gibi göstersede en çok gayrimenkul yatırımına sahip kulüp Beşiktaş , ve bunların gayrimenukllerin 4/1'i bile Beşiktaşın tüm borçlarını çok rahat kapatmaya yeter.

şuna takıldım.

türkiye'nin gayrimenkul olarak açık ara en büyük varlıklı klübü galatasaray. avrupa'da bile sayılı klüplerdeniz bu konuda. sadece riva projesi satılmaya kalkılsa tsl'deki oyuncuların değerlerinin toplamı kadar para kalır ortaya.

biraz fazla kaçmış bence bu yorum.

ayrıca ben zaten beşiktaş'ın aşırı para harcadığını düşünmüyorum. quaresma öyle yüksek bir fiyata gelmedi. guti malum bonservissiz. daha sağlam transfer gelir beşiktaş'tan sanırım....

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Robinho Adebayor 2 yerli de volkan şenle sercan mı noluyo lan

Bizim bir kaliteli türk ortashaya ihtiyacımız var fink gidince

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çok fazla uçmanın anlamı yok

Altidore iyidir...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mete Düren, Guti'nin sağlık kontrolü öncesi basın mensuplarına söylediği, ''Robinho'yu mu bekliyorsunuz'' sözlerinin tamamen espri mahiyetinde olduğunu kaydederken, bu oyuncunun transfer gündemlerinden düştüğünü belirtti.

Mete Düren, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ''Guti'nin sağlık kontrolü sırasında Robinho ile ilgili sarf edilen sözler tamamen espri mahiyetindedir. Bu oyuncu, bir süre öncesine kadar transfer listemizde bulunmasına rağmen, artık gündemimizden düşmüştür. Bu oyuncunun transferi ile ilgili herhangi bir görüşme veya pazarlık yapılmamaktadır'' dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    şuna takıldım.

türkiye'nin gayrimenkul olarak açık ara en büyük varlıklı klübü galatasaray. avrupa'da bile sayılı klüplerdeniz bu konuda. sadece riva projesi satılmaya kalkılsa tsl'deki oyuncuların değerlerinin toplamı kadar para kalır ortaya.

biraz fazla kaçmış bence bu yorum.

ayrıca ben zaten beşiktaş'ın aşırı para harcadığını düşünmüyorum. quaresma öyle yüksek bir fiyata gelmedi. guti malum bonservissiz. daha sağlam transfer gelir beşiktaş'tan sanırım....
    Doğrudur. Ben beşiktaşın Süleyman Seba döneminde aşırı gayrimenkul edinmesine itinaden onu yazdım. Yani Galatasaray en önde olabilir bu konuda , ama borç konusu olarak çok büyütülecek birşey değil anlamında.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mete Düren, Guti'nin sağlık kontrolü öncesi basın mensuplarına söylediği, ''Robinho'yu mu bekliyorsunuz'' sözlerinin tamamen espri mahiyetinde olduğunu kaydederken, bu oyuncunun transfer gündemlerinden düştüğünü belirtti.

Mete Düren, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ''Guti'nin sağlık kontrolü sırasında Robinho ile ilgili sarf edilen sözler tamamen espri mahiyetindedir. Bu oyuncu, bir süre öncesine kadar transfer listemizde bulunmasına rağmen, artık gündemimizden düşmüştür. Bu oyuncunun transferi ile ilgili herhangi bir görüşme veya pazarlık yapılmamaktadır'' dedi.
    Klasik Mete Düren açıklaması

Beşiktaş kulübü basın sözcüsü Mete Düren, haber1903`e yaptığı açıklama da ;

Quaresma transferinden vazgeçildi yönündeki haberleri doğrularken, oyuncunun Türkiye`ye gelmek istememesi doğrultusunda görüşmeleri noktalamış bulunmaktayız dedi.

Bugün saat 16:00`da başkan Yıldırım Demirören, yönetim kurulunu toplayarak durum değerlendirmesi yapacak.Toplantının ardından konuya ilişkin detayların açıklanması bekleniyor.

Yani neden yapıyor bilmiyorum ama hep yapıyor bunu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Boşa heves yapmayın mı diyorsun adaş =)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Uçmak güzeldir

bu arada fink'in yapabildiği işi yapan bir türk oyuncumuz olsaydı artık 2. bir yenilmez armadamız olurdu herhalde

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Çok fazla uçmanın anlamı yok

Altidore iyidir...

Altidore gelirse iyi olur aslında. Ama Altidore için Boboyu göndermek sanki iyi olmaz gibi abi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by vego View Post
    Uçmak güzeldir

bu arada fink'in yapabildiği işi yapan bir türk oyuncumuz olsaydı artık 2. bir yenilmez armada olurduk herhalde
    Fink'in yaptığı işin 25 katını yapabilecek bir adam var aslında hemide Türk Ama Robinho'dan daha uçuk. Gökhan İnler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fink'in yaptığı işin 25 katını yapabilecek bir adam var aslında hemide Türk Ama Robinho'dan daha uçuk. Gökhan İnler.
    Necip'e daha fazla ağırlık verilse Fink'i aratır mı ? Kesinlikle hayır ..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben Necip'in tam bir DM oyuncusu asla olamayacağını düşünüyorum. Necip'in üstüne düşülürse , Guti'de 2 sene bizimleyken , bir Gerrard,Lampard,Xavi tipi bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Uçmak güzeldir
    Necip'e daha fazla ağırlık verilse Fink'i aratır mı ? Kesinlikle hayır ..
    Aratmaz ama daha genç yavaş yavaş da olsa bencede kullanılmalı.İnceman da tabii

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Uçmak güzeldir

Aratmaz ama daha genç yavaş yavaş da olsa bencede kullanılmalı.İnceman da tabii
    Yani tabi ben bu sezondan itibaren bütün maçlara 11 çıksın demiyorum ama önemli maçlarda da forma verilmeli bence , bu şekilde büyük topçu olunuyor yani büyük maçların atmosferini daha şimdiden yaşamak gerek bence ..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yıldırım Demirören Yetmez tezahüratlarını beğenmedim. Takımda geçen seneden farklı Bir teknik direktör 2 futbolcu var. Taraftarın duruşu 180 derece değişti. Hiç hoşuma gitmiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Altidore'nin bize yararlı olacağını sanmıyorum pek. Bana göre milli takım golcüsü kendisi ve istatistikleri de ortada. Hull City gibi Premier Lig'in vasat altı takımında oyamış ve bu takımla birlikte Villarreal'de sadece 1'er gol atmış bir golcü (!). Keşke Carew, Llorente ya da Klose gelse. Bütçeyi de öyle aman aman zorlayacak isimler değil sonuçta.

Llorente getirilemeyecek oyuncu değil, saydığın isimler içinde en iyisi o olur herhalde. Klose'yi ya da Carew'i küçümsemek değilde, hangisi daha yararlı olur diye düşündüğümde Llorente daha öne çıkıyor benim düşüncem.

Mesaj Yetkileri