Aynen anıl , önceden olsa "hadi yaa" derdim ama , artık en fazla , geleceğini sanmıyorum diyorum. Çünkü herne kadar medya borç batağında gibi göstersede en çok gayrimenkul yatırımına sahip kulüp Beşiktaş , ve bunların gayrimenukllerin 4/1'i bile Beşiktaşın tüm borçlarını çok rahat kapatmaya yeter. O yüzden ekonomik olarakta Serdal adalı'nın gelişinden sonra planlı yapılan işler var.
Transferde adebayor bence de çok zor , çok çok zor . Ama Robinho'nun ağustos ortalarında nevzat demir tesislerinde olacğaına çok çok eminim. umarım yanılmam.
Tek düşündüğüm şey , acaba sırt reklamı olarak m-oil yazısı formada nasıl duracakYıldırım demirören Guti imza töreninde hedefi açıkça gösterdi zaten. Lig şampiyonluğu her zamanki gibi , ve Uefa kupası.
Bu yüzden ben hala 2 dünya yıldızı daha geleceğini düşünüyorum. Ve de 2 yerli geleceğini düşünüyorum.
Adebayor olmasa bile en az onun kadar flaş bir isim geleceği kesin gibi zaten , schusterde pivot pivot diye sıkışıtırıyor , ve de schuster güvenmediği tanımadığı isimleri getirecek bir antrenör değil. umarım şimdiye kadar yaptıgımız ve yapacağım mükemmel transferler ile uefa kupası belki çok ütopik olabilir ama , avrupada en az yarı final görürüz. 100.yıldaki o kenetlenmenin geri geldiğini düşünüyorum.
Tabi anıl abiyi bekleyelim o da edindiği bilgileri yazıyor buraya ara ara , onun görüşünü merak ediyorum esas![]()

Alıntılı Yanıtla