Transfer olmazsa bunlar bizi young boys gibi ezer geçer bizimkiler .al gibi bakar
Transfer olmazsa bunlar bizi young boys gibi ezer geçer bizimkiler .al gibi bakar
ben diyorum bakın bu turu cok rahat gececez her 2 mactada 3er 4er gol atıp turlarız. ne kadar kötü oynasakta fenerbahce sonucta. suan bizim onlardan korktugumuz kadar onlar kendilerine güvenmiyodur bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
lugano gokhan gönul özer mehmet topuz bunların en az 3 tanesi hazır olacak o maca. ve baskan bi fırca cekmiştir.ben rahatım. rahat geceriz biz bu turu
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Young Boys maçlarında neden olmadı bu dediğin? Eskidendi öyle isimle tur geçme işi... Şimdi Avrupanın tüm takımları çok güçlü ve mücadeleci takımlar kuruyorlar. PAOK Ajax'ı elinden kaçırmış bir takım. Yani belki futbolcularını tanımıyorsunuzdur ama bundan birkaç yıl önce Metalist'in oyuncularını da tanımıyorduk.Adamlar BJK maçlarında tanıttılar kendilerini. Bugün Anortosis uzaktan bakında güçsüz bir takım gibi duruyor dimi? ama geçen sezondu sanırım Olympiakos ya da Panathinaikos olacak biriyle eşleşti ve turnuvanın dışına itti. Yani senin düşündüğün kadar basit olacaksa bu işler biz Galatasaray olarak Ukrayna'ya boşa gitmeyelim o zaman
Hemen UEFA tescillesin bizim turu
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc