İkinci yarıda Teofilo'nun ilk golü Bursaspor'un kilidini açtı.İkinci yarıda golü kim bulursa kupayı kazanır demiştim.Teofilo gününde olunca farklı bir şekilde kazandı Trabzonspor.Tebrik ediyorum galibiyetlerinden ötürü.

Trabzonspor'un iyi bir kadrosu var.Yanlış hatırlamıyorsam bu kadronun temelleri 3 sezon önce atılmıştı.Bu sezon 3.sezonları olacak yani.İstikrarlı bir şekilde gidiyorlar.Başlarında iyi bir hoca var.Türkiye kupası ve Süper kupadan sonra lig şampiyonluğu da çok uzakta değil (bu sezon veya önümüzdeki senelerde) bence onlar için.

Bursaspor pek iyi bir görüntü ortaya koyamadı sezon öncesi.Ben bu maçtan bağımsız bir şekilde geçen sezonki yaptıkları büyük çıkışı yapamayacaklar diye düşünüyordum.Bu maçta düşüncemi destekler bir performans sergilediler.Sezon içersinde farklı bir performans sergiyebilirler tabii.Hep beraber göreceğiz.

Bu arada maçı internetten takip ettim.Meğer 20 dakika geriden seyrediyormuşum. Msn'de Trabzonspor golü attı dedim.Evet 3.golü attılar yanıtını alınca olayın farkına vardım.Halbuki bende daha 1.gol olmuştu.