Glowacki'ye hayran kaldım. Nokta transfer budur.
Glowacki'ye hayran kaldım. Nokta transfer budur.
VoLkan Şen in pozisyonunu pek abartmamak gerek. Ligimizde ve Avrupa da sürekLi gördüğümüz durumLar bunLar. Sadece bence ErtuğruL sağLam aşırı tepki verdi. Adam o hırsLa, o sinir harbi iLe bunLarı yapabiLir, o kadar tepki göstermeye gerek yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bursaspor'un mağlup gelmesini bekleyen bu kadar çok insan varmış demekki forumda. Hala Sivas olur mu diyenler var. Sivas şampiyon oldu da bizim mi haberimiz yok ? Maçı çıplak gözle izlemeyenler atıp tutmasın Trabzon seyircisi Bursaspor taraftarının %10'u etmez. Şimdi bu posta cevap yazanlarla sidik yarışına girmek istemiyorum, isteyen gitsin Trabzon forumlarını takip etsin kendileri de söylüyorlar.
Vederson'un defansı ikinci plana atması Ozan'ı çok etkiledi istediklerini sahaya yansıtamadı. Volkan ilk yarı çok çalıştı ancak ikinci yarı o da oyundan düştü. Yediğimiz ilk golün aynısını ilk yarı Turgay kaçırmıştı, tecrübe olsa gerek aynı pozisyonu Teofilo gol yaptı. Lig öncesi iyi bir ders oldu, takımın ayakları yere sağlam basar umarım.
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Teofilo'nun hat-trick'i gerçek hat-trick'ti. Yani bir yarıda üst üste 3 gol attı.
Tribün olarak bizi, Trabzon tribünleri ile kıyaslamak yersizdir, yanlıştır. Trabzon daha çok maç yapmaya gittiği şehirlerdeki Trabzon'lular tarafından destek görüyor, Trabzon'dan deplasman yapan taraftar sayısı bize göre daha az, bunun sonucunda da iyi bir tribün ortamını oluşturamıyorlar. Tam bir tribün gruplaşması, birliğine sahip değiller, buda az kişi olduklarında büyük zorluk yaşatıyor onlara. Dün sayıları fazlaydı bu durum yaşanmadı.
Gelelim maça, ilk yarı sonunda çıkmak zorunda kaldım stattan, yolda dinleyebildim maçı, ilk yarı kötüydük, tutuktuk vs. vs., yenildik normaldir, bunları da geçelim, hazırlık kampını diğer takımlara göre daha dişli takımlarla kafa kafaya hatta üstün oynayarak tamamladık. Yani Ertuğrul Hoca'nın dediği kısım bu açıdan doğrudur. Ancak dün o takımdan eser yoktu.
Transferlere gelirsek, Vederson bir DL değil, bunu söyleyeceğimi söyleseler inanmazdım ama gözlerim Mustafa Keçeli'yi aradı, ki büyük ihtimalle Keçeli formayı Vederson'dan alır. Kapasitesi sınırlı olsa da iyi bir direnç gösteriyor, ben ondan zaten süper hareketler beklemiyorum, işini yapsın yeter.
Ozan geçen sezonun ikinci yarısından beri aksak ayak bir futbol sergiliyor, ara ara iyi, ara ara kötü oynuyor, uzun dönemd bu halde devam ederse büyük sıkıntı yaşar kendisi, ayrıca kafası da başka yerde gibiydi.
Özetlersek, süper kupayı kaybetmek çok da önemli bir şey değildir, umuyorum ki takım bundan gereken dersi çıkarır ve eski haline döner.
Bir de transfer için hala geç değil, Vederson'la olmayacağı aşikar, iyi birer DL ve DM alabilirsek sıkıntımız kalmaz. Hüseyin'le, Kirita'yla olmaz o mevki, daha düzgün bir DM almalıyız.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Keçeli - Vederson oynar, yeni bir sol bek almazlar.
Vederson o bölgede oynayacak bir oyuncu değil, Keçeli'nin de kapasitesi belli, yeni DL almazlar evet ama alınması gerektiği ortada.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Macinda sonunda bizim taraftarin Bursa tezahuratlarini gormek guzeldi![]()
Trabzonum hak ederek kazandı teofiloda ritmini buldu artık liverpool süprize hazır olsun ertuğrul sağlam lige hazırız dedi ama bence bu oyunla bi cacık olmaz
Insua, Batalla ile aynı mevkide oynuyor AMC yani. Ön libero ile ilgili fikirlere katılıyorum. Hüseyin'in sakatlığı transferi öncelikli kılıyor. . .
vederson gittiğinde sevinmiştim yani o adam bence şampiyonluğa oynayan adamların seviyesinde değil Keçeli sene içerisinde tekrar 11e yerleşecektir.Trabzonu destekliyordum ve net bi skorla kazandılar ama Bursa ilk 5ten aşağı düşmez bu sene onlardan Sivas çakılışı beklemek hayal olur
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu Bursa kafdağı vs. muhabbeti de sıktı artık ..Adamlar İstanbul'dan 7 puan çıkardı geçen sezon gerilerden gelerek kazandılar..Bırakın gururunu yaşadılar..Şampiyon olmuşlar yahu..Bence burada ezici çogunlukla İstanbul takımı taraftarı oldugu için nefret oluşmuş Bursa'ya karşı..Bunun için Bursa tarafının da bişey yapmasına gerek yok böyle ortamda zaten..![]()
Maça gelirsek daha çok inanmıştık kazandık..Liverpool yakışmadı ama olsun![]()