Türkiye deyince 13 olur 18-19.Tabi oyuncu da buraya gelmek için 2 katı para ister, o nedenle bize baya zor olur Fabiano.
Türkiye deyince 13 olur 18-19.Tabi oyuncu da buraya gelmek için 2 katı para ister, o nedenle bize baya zor olur Fabiano.
"YÜCE ATATÜRK"
Sivok sakatlanmasaydı alabilirdik. Görüşülmüş.
Bu sene Babacan yerine Mert 2. kaleci olacak. Volkan Babacan için Buca, Bursa, İBB devrede.
Serken Kırıntılı gelirsede güzel olur, onun hakkındaki haberler doğrudur inşallah Volkan ile forma mücadelesi verebilecek bir kaleci.
Niang bir an önce gelse de rahatlasak. Son anda Güiza ile yola devam edeceğiz demelerinden ciddi anlamda korkuyorum.
ne kadar hurda bir takımmışız işe yarar oyuncu yok.Satsan satılmıyor göndersen tomarla para kim yaptıysa bu transferleri helal olsun istesen bu kadar kötü yapılmaz .
FM'ye hiç bakmıyormu bu adamlar)))
Şu başlığada her girerken transfer açıklandı diye umutla giriyorum ama birşey olmadığını görüyorum. Bari kilitlesek..
Star haber de son dakika haberi geçti niangı almışız diye ama pek inandırıcı gelmedi bana![]()
Eğer geçtiyse doğru haberdir.
star haber'e göre niang cuma günü istanbul'da.
(/s)
Bi önemi yok, Liste dün Uefa'ya gönderildi.
o zaman gökhan kayseriye gidebilir
Biz de yedik![]()
Son satırı oku Aygün (:
Hiç olmamış yalnız.
Fener'in bence forvetten önce bir ortasaha alması lazım .Baroni ve Selçuk'la olmaz bu iş .
yapan iyi yapmış![]()
Sanırım sahte bir resim fenerbahce.org'a girdim böyle birşey yok..
Kimse son satırı okumadımı yahu![]()
hiç hoş bi şey değil duygularımızla oynadınız. Ne hayaller kurmuştuk oysaki...
Forvete ola toivonen i alsak psvden
cumartesi akşamı o introyu görebiliriz![]()
(/s)