Sayfa 371 / 896 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
11,101 ile 11,130 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dia'dan pişman olsa da böyle düşünmesi güzel, 18 milyona Krasic'i alıp senelik de 3.5 verecektik, Dia'nın maliteyi çok çok az bunun yanında, pişman olsa da, Krasic'in gönülsüz gelip, zaten sahada ruhsuz dolaşan oyunculardan biri olmas riski daha çok pişmanlık doğururdu.

Keşke bundan sonra oyuncuların oyuncağı olmasa koskoca kulüp, her oyuncuda bu duruşu sergileyebilse. Bir de Robinho umarım gelmez, zaten sorun çıkarma ihtimali olan oyunculardan kurtulma derdindeyiz, bu esnada Robinho gelirse, üstelik bir de forvet diye gelirse bu takıma, işler iyice karışır. Forvete Niang alınmalı, sonra yabancı transferi olacaksa da öncelik ortasahaya olmalı, orayı da kapattıklarında alıyorlarsa alsınlar Robinho'yu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Robinho gibi adamı neden istemiyorsunuz ki hepinize söylemiyorum istemeyenler var her türlü her forvetten 4 gömlek üstün olur türkiye'de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Robinho gibi adamı neden istemiyorsunuz ki hepinize söylemiyorum istemeyenler var her türlü her forvetten 4 gömlek üstün olur türkiye'de.
    Robinho dünyanın neresine giderse gitsin, forvet olarak hiç bir takıma katkı veremez. Hele hele Fenerbahçe gibi bir klüpte tek forvet olarak asla.

Evet, biraz burun kıvırmaya giriyor bu fakat gerçekten gereksiz bir transfer. Robinho çizgi oyuncusudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Robinho forvet değil çünkü forveti tamamlayacak 2. oyuncu yada stoch'un oynadığı yerde solda oynayabilen birisi.Fenerbahcenin en cok alternatifi bulunan 2 pozisyon bu.o kadar çok eksiğimiz vaar ki önce oraları kapatalım robinho bize lüks diyoruz zaten
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kaptan yukarıda çok güzel yazmış, kapısı olmayan eve klima almak gibi olur Robinho.

Klima iyidir, güzeldir, konfordur, hayatı ferahlatır ama kapı yoksa uçar gider havası. Fenerbahçe bu şekilde oynayacaksa, forvete tek Robinho'yu koysan da başarılı olamaz, isime değil başarılı olabilecek özelliklere bakmak gerekir. Yok orta sahaya sağlam, savunması güçlü bir isim alınır, o zaman Niang ile birlikte Robinho'yu alırsın, misler gibi olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

niang,de jonk,richard müthiş olur inş. olurda iyi bir takım seyrederiz bu sezon

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kaptan yukarıda çok güzel yazmış, kapısı olmayan eve klima almak gibi olur Robinho.

Klima iyidir, güzeldir, konfordur, hayatı ferahlatır ama kapı yoksa uçar gider havası. Fenerbahçe bu şekilde oynayacaksa, forvete tek Robinho'yu koysan da başarılı olamaz, isime değil başarılı olabilecek özelliklere bakmak gerekir. Yok orta sahaya sağlam, savunması güçlü bir isim alınır, o zaman Niang ile birlikte Robinho'yu alırsın, misler gibi olur.
    Aynen katılıyorum abi Robinho şu an gereksiz olur.Stoch ve Dia alınmasaydı isterdim bu transferi ama gereksiz şu an...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Lugano gidecek gibi sanki

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Lugano gidecek gibi sanki

Gitmicek büyük ihtimal Aykut Kocaman gitmek istese bana söyler demiş o zaman gitmicek (:.Bilica'dan memnunmuş Aykut Kocaman sonumuz n'olur bilmem.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Aykut hoca Bilica'yi cok begeniyormus takimda kalacakmis.. Futboldan ne kadar anladigina süphe ile bakmaya basladim Aykut hoca'nin. Oyunculuk baska hocalik baska eger bir hoca Bilica'nin sahada ne kadar kötü oldugunu göremiyorsa bana göre iyi hoca degildir. Bilica 31 yasina gelmis 19 20 olsa al oynat 31 yasinda bu kadar kötü performans sergileyen bir stoperde israr etmek niye?

Evet biz çok daha iyi biliyoruz futbolu Aykut Kocaman'dan.Bilica'nın kötü olmadığını düşünen futboldan anlamıyordur katılıyorum (!)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bilica yedekler için bile felaket.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bi yılda ne çok değişti Bilica konusunda Ben beğenmiyorum kendisini ama görünen o ki Luganodan sonraki en iyi stoperimiz o.Tabi İlhanı görmek lazım biraz kapalı kutu hala benim için.Şampiyonlar liginde değiliz Türkiye liginde başarılı olmuş 3 stoper alternatifi var Luganonun yanında birinde ısrarcı olursak sorun yaşamayız çokta geride.Önemli olan Emrenin yanı bence takım savunması için en kritik pozisyon orası.Düzgün bir önlibero ile savunmamızı son yıllarda olduğu gibi başarılı bulabiliriz.Bu takım yediği baskıya oranla çok az gol yiyo.Bizim orta sahamız felaket bende önce De Jong lazım.Yada dirençli ayagı iyi bi oyuncu misal Mehmet Topuz.Kısaca Niangla birlikte bir orta saha alıp sezonu başarıyla bitirebiliriz.Ama bence en çok orta saha lazım hep yazıyorum bunu diyelimki Emre-Mehmet oynuyo ikisininde maç kaçırma ihtimali yüksek bunlardan biri olmadıgında yerlerine Selcuk oynasın istemiyorum ben
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence C.L'yi kaçırdığımız için bu senede stoper transferi olmayabilir. Yani Bilica ile devam edilebilir. Geçen senede A.L'nde ve Türkiye'de idare etmiştik bu savunma ile..Ama ön libero ve forvet almalıyız. Zaten ön libero alırsak defans dahada rahatlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Forvet zaten Niang.Defans Cacares ve ingiltereden adam bakıyormuşuz.

Deivid veya Güiza'dan birisi kesin gidecek.Yerine bir tane yabancı defans alacağız.Bilica'da +2 olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bize önlibero şart Aykut hocam duy bizi.Eldeki kadroda ilk 11 oynayacak orta saha ikilimiz var tamam ama onlara alternatif almadan Cristian Selçuk ikilisine güvenebilecek misin Emre sakatlandığında yada cezalı olduğunda

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bize önlibero şart Aykut hocam duy bizi.Eldeki kadroda ilk 11 oynayacak orta saha ikilimiz var tamam ama onlara alternatif almadan Cristian Selçuk ikilisine güvenebilecek misin Emre sakatlandığında yada cezalı olduğunda
    Ortasaha 3lüsü Alex Emre Transfer yada Emre Topuz Özer olucak.

Emre-Mehmet Topuz yanyana oynayacaklar.Alternatif olarak da Cristian-Selçuk-Özer Hurmacı hatta Gökay İravul bile var.Bu mevkide transfer çok da şart değil bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Emre Topuz Özere itirazım yok zaten ama bu 3lüden biri çıkıp Alex girerse takım savunması zafiyete uğrar.Bu 3üde tüm sezonu saglıklı sorunsuz geçiremez kesinlikle.O yüzden onların tarzında bi oyuncu daha almalıyız bence.Bide Cristian-Selçuk bu ikili oynasa ne olur oynamasa ne olur.

Anladığım kadarıyla Alex'i birdenbire kesmeyecek Aykut Hoca.Avrupa maçlarında orta saha 3'lüsü

Cristian

Emre-Mehmet Topuz(Özer)

şeklinde olabilir ama ligde çoğu maça Alex'li başlayacağız bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

özere ön libero mu dediniz bana mı öyle geldi?

Ön libero filan geçin bunları artık tek yönlü ortasaha oyuncularının devri kapanıyor.Devir oyunu çift yönlü oynayacak ortasaha oyuncularının devri.

Aykut Hoca Özer'i nasıl kullanacak ben de bilmiyorum maçlar başladığında göreceğiz.Ama ortasahanın ortasında,FM dili tabiriyle "MC" olarak oynayabileceğini düşünüyorum ben Özer'in.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Özer oranın oyuncusu.Benim görüşüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by vego View Post
    Özer oranın oyuncusu.Benim görüşüm.
    Bencede tam oranın oyuncusu her zaman en fazla kosan oyuncumuz Özer oldu oynadığı maçlarda Aykut Hoca çok kosan takım istiyor bunun içinde en faydalı olucak Özer öyle düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Özer kosuyomu ya

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Özer kosuyomu ya
    Bak bence istatistiklere Agah hızlı koşmak değil aldığı kilometre hesabı.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Neyse hiç bakamıcam istatistliklere

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Robinho hayırlı olsun beyler. Çoğu gazetede var kaynaklarıda BEŞİKTAŞ'LI bir yöneticiymiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

ne robinhosu yaw

Mesaj Yetkileri