Dia'dan pişman olsa da böyle düşünmesi güzel, 18 milyona Krasic'i alıp senelik de 3.5 verecektik, Dia'nın maliteyi çok çok az bunun yanında, pişman olsa da, Krasic'in gönülsüz gelip, zaten sahada ruhsuz dolaşan oyunculardan biri olmas riski daha çok pişmanlık doğururdu.
Keşke bundan sonra oyuncuların oyuncağı olmasa koskoca kulüp, her oyuncuda bu duruşu sergileyebilse. Bir de Robinho umarım gelmez, zaten sorun çıkarma ihtimali olan oyunculardan kurtulma derdindeyiz, bu esnada Robinho gelirse, üstelik bir de forvet diye gelirse bu takıma, işler iyice karışır. Forvete Niang alınmalı, sonra yabancı transferi olacaksa da öncelik ortasahaya olmalı, orayı da kapattıklarında alıyorlarsa alsınlar Robinho'yu.

Alıntılı Yanıtla
Ben beğenmiyorum kendisini ama görünen o ki Luganodan sonraki en iyi stoperimiz o.Tabi İlhanı görmek lazım biraz kapalı kutu hala benim için.Şampiyonlar liginde değiliz Türkiye liginde başarılı olmuş 3 stoper alternatifi var Luganonun yanında birinde ısrarcı olursak sorun yaşamayız çokta geride.Önemli olan Emrenin yanı bence takım savunması için en kritik pozisyon orası.Düzgün bir önlibero ile savunmamızı son yıllarda olduğu gibi başarılı bulabiliriz.Bu takım yediği baskıya oranla çok az gol yiyo.Bizim orta sahamız felaket bende önce De Jong lazım.Yada dirençli ayagı iyi bi oyuncu misal Mehmet Topuz.Kısaca Niangla birlikte bir orta saha alıp sezonu başarıyla bitirebiliriz.Ama bence en çok orta saha lazım hep yazıyorum bunu diyelimki Emre-Mehmet oynuyo ikisininde maç kaçırma ihtimali yüksek bunlardan biri olmadıgında yerlerine Selcuk oynasın istemiyorum ben