Resmi sitede başka Serdar Eylik'le ilgili haber bulamadım. Neyse sanırım Serdar Eylik Denizlispor'da hayırlısı olsun. Çok büyük yetenek.
Resmi sitede başka Serdar Eylik'le ilgili haber bulamadım. Neyse sanırım Serdar Eylik Denizlispor'da hayırlısı olsun. Çok büyük yetenek.
denizlispor bu transfer sırasında yönetim değişikliği oldu para miktarı arttı o iki oyuncu gs de kaldı![]()
*barış memiş
*gökhan kaba
*caner celep
*merter yüce
*bilal kısa
Giresunspor bu oyuncularla görüşüyormuş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu sene en büyük favorilerden biri biziz ! Hele Şükür efsane diye adlandırılan takımların arasından sıyrılıp Gerçek Efsaneyi Süper Lig'de '' Yeni adı her ne zımbırtıysa '' göreceğiz gibime geliyor bu sene.1-2 transfer daha bizi çok iyi yerlere getirecekdir.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu sene Rizespor dan bişey beklemiyorum. İki sezondur sıfırdan takım kuruyorlar. Yine hüsran bekliyor bizi galiba. Ama inşallah yanılan ben olurum.
evet imzayı atırmışız hayırlı olsun
Zafer Özgültekin ve İbrahim Çelik Denizlispor'da !
Galatasaray'ın kiraladığı Fırat'ı geri yollamışız , Ankaraspor'dan Evren Özyiğit'i transfer etmişiz .
Last edited by DenizlispoR : 14.Ağustos.2010 at 23:10
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Kayserispor'dan Merter Yüce ile %90 anlaşılmış, öte yandan Barış Memiş, Ramazan Sal ile kiralık olarak ilgileniyoruz, ayrıca Ümit Karan ile de irtibat halindelermiş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Can Erdem Denizlisporda , fiyat kiralık mı bilmiyorum ama.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
1 trilyon verir mi bizim takım biraz makul olun![]()
![]()
Ümit Karan bar açtığından beri aklı futbolda değil. (bkz:2008-2009 sezonundan itibaren büyük düşüş var.) Samsunspor'da oynaması çok iyi olur ama verecekleri hakkında şüpheliyim. Eskiden en sevdiğim oyuncuydu kendisi![]()