Sivasspor kazanır
Galatasaray kazanır
Beraberlik
Originally Posted by DenizlispoR Çağlar'da pek farklı değil . Milli takımdanda izledim Çağlar'ı .Balta kadar kötü olmadığı kesin .En azından şutla pas atmasını biliyor, Balta'da o da yok .
Originally Posted by LeqenDary Milli takımdanda izledim Çağlar'ı .Balta kadar kötü olmadığı kesin .En azından şutla pas atmasını biliyor, Balta'da o da yok . 18-19 maç izledim ben Çağlar'ı .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Originally Posted by DenizlispoR 18-19 maç izledim ben Çağlar'ı . Bence Balta'dan iyi diyorum, katılıp katılmamak senin kararın
Originally Posted by LeqenDary Bence Balta'dan iyi diyorum, katılıp katılmamak senin kararın Tek maçta karar vermenin yanlış olduğunu belirtmek istedim .
Originally Posted by DenizlispoR Tek maçta karar vermenin yanlış olduğunu belirtmek istedim . Tek maç mı Ah hakan abi ah beni o akdar günahkar etti ki şu ramazan günü Bu gün de değil bir çok maç onun sayesinde biraz daha fazla günaha girdim
turksportal...
Originally Posted by Mert Kurtoglu Tek maç mı Ah hakan abi ah beni o akdar günahkar etti ki şu ramazan günü Bu gün de değil bir çok maç onun sayesinde biraz daha fazla günaha girdim Arkadaş milli maçtan dolayı kaliteli olduğunu söyledim , ben 18-19 maç boyu izledim çağlar'ı .Bu yorumdan başka bişey çıkmıyor .
Originally Posted by DenizlispoR 18-19 maç izledim ben Çağlar'ı . Ya Allah için hakan balta asla bir futbolcu değil. Orhan Ak Cihan HAspolatlıdan kurtulduk diyordum Hakan çıktı. Bi de sabri sakatlanırsa ali turan katılır bunlara eski günlere döneriz
Forum Rules