Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

11 26.83%
  • Galatasaray kazanır

24 58.54%
  • Beraberlik

6 14.63%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 154 sonuç

Konu: Sivasspor - Galatasaray [1. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ahh ahh hakan balta ve ali turan beni çook günahkar etti bu maç. Aykut desen 1 defa %100 kurtaramaz. Cana hazır değil diyolar hazır olsa nolur. BAtdal topa dokunamıyo bile o boyla. Tek yük kewell ve ardanın üzerinde. Yazık çook yazık. Vereceğim forma parasına lig tv parasına yazık. Girdiğim günaha yazık. Topu ALlah için bi ayağımıza adam gibi alalım.
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Maç bitti... Geçmiş olsun ilk haftadan yenildik

Gelelim analize

Galatasaray orta sahasındaki 3 oyuncu dinamik oynamıyor.Yerlerinde bekleyerek savunma yapmaya çalışıyorlar. Bu yüzden göbekten çok rahat geldi Sivas. Bek oyuncularımız olan Hakan Balta ve Ali Turan maç boyunca hücuma hiç katkıda bulunmadıkları gibi defansif anlamda da çok başarılı değillerdi. Neill tek başına yetmedi takım savunmasına. Arda Turan'ı beğendim. Çok çalıştı ve sürekli markajdan kurtularak iyi işler yapmaya çalıştı.Aynı şekillde Kewel da iyiyidi. Ofansif anlamda Ayhan ve Mustafa ellerinden geleni yaptılar ama zaten ellerinden gelen bu kadar. Yetenekleri bu kadar yani.Lorik Cana hırslı ama henüz hazır görünmedi. Onun önüne mutlaka 2 tane sağlam orta saha lazım. Yoksa adam dayanamayıp ileri çıkıyor.Emre Çolak kötü oynadı. Vurmaması gereken yerde vurdu. Durmaması gereken yerde durup pas vermesi gereken yerde vermedi. kötü maç çıkardı yani .Sonradan giren Mehmet Batdal istediği topları bir türlü alamadı.Çünkü Arda dışarıya çıktı. Kewel yoruldu. Bekler zaten orta kesmiyorlar. Ali Turan her ayagına aldıgında sağı solu gösteriyor parmagıyla, şuraya geç de oraya yerden pas atayım diye Komediydi resmen Ali Turan. Baros zaten sonlarda girdi. Maçın adamı Ceyhun Eriş ya da Mehmet Yıldız'dır... Tebrikler Sivasspor.

Adnan Polat'ın dediği 4 ülkede oyuncularla görüşen 4 kişi hale görüşsün. Biz biraz puan kaybedelim de nasıl olsa sonradan puanları alıp şampiyon oluruz!!!!!!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

bu mesaji bugun sabah 11 de yazmisim

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=8960

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Küme düşmeyelim bari filan diyomuşum Bugünkü takımda neill kewell ve ardayı al bana göre %60 kümeye düşer.
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Çağlar'da pek farklı değil .
    Milli takımdanda izledim Çağlar'ı .Balta kadar kötü olmadığı kesin .En azından şutla pas atmasını biliyor, Balta'da o da yok .

Ali Turan maçı katletti resmen. Galatasaray adına.

Ceyhun ve M.Yıldız süperdi ama Ceyhun'u özlemişiz, harikaydı, harika.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dikkat ettim de,takımda Ceyhun gibi şut atacak bir adamımız bile yok.Ya da Mehmet Yıldız gibi.Kaleyi tehtid edemiyoruz.Rakip kaleci çok rahat bir maç çıkardı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Milli takımdanda izledim Çağlar'ı .Balta kadar kötü olmadığı kesin .En azından şutla pas atmasını biliyor, Balta'da o da yok .
    18-19 maç izledim ben Çağlar'ı .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

GSyi hiç hazır göremedim kalesi bekleri orta sahası yine forvet bir parça iyi.Acil takviye lazım orta alana Lorik Cana dediniz adam rezalet ya tek kelimeyle adamlara bir dalışı var kendinden geçiyor çok kart görür ayhan falan zaten bu takımda anca yedek olacak kalitede kanımca sivasa gelince iyi hazırlanmuışlar lige belli ceyhunla mehmet yıldızı çok beğendim geçen seneki sıkıntıyı yaşamazlar

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Bence Balta'dan iyi diyorum, katılıp katılmamak senin kararın

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ya Allah için hakan balta asla bir futbolcu değil. Orhan Ak Cihan HAspolatlıdan kurtulduk diyordum Hakan çıktı. Bi de sabri sakatlanırsa ali turan katılır bunlara eski günlere döneriz
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ne demişiz...

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    sivas ağlatabilir, ağlatsın da...

bu kadar vurdumduymaz bir yönetim olabilir mi ya...

ayrıca rijkaard da otoritesi sağlam bir hoca olsaydı şimdiye resti çekmişti ve en azından şimdiden daha iyi bir durumda olurduk...

bu sezondan ben hiçbirşey beklemiyorum artık... rijkaard da devrim de total futbol da yalan oldu... hepsi yalan oldu... bizi fatih terim, kalli, yılmaz vural gibi hocalar paklar... biz daha rijkaard ların del bosque lerin seviyesinde değiliz henüz...

selam olsun yönetime.... rijkaard'a...

ayrıca polyanna geçinip hiçbir irade ortaya koyamayan BÜYÜK !!... galatasaray taraftarına da helal olsun... müstehaktır bu sizlere...

arda ları göklere çıkartmaya yağlamaya devam...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ya aslında bizim sorunumuz isimlerle değil.Zihniyet yanlış.Takım,takım savunması yapamıyor ki.4 kişi tek kalıyor savunmada.Neredesin Cana,neredesin Ayhan,neredesin Sarp,takım savunma yaparken?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Sabri'yi de arayacak bir takım ortaya çıkarttıysa bu yönetim ve teknik heyet, işimiz zor.

Caglar'i bende izledim cok kez Hakandan hücum anlaminda daha iyi ve daha cevik bi futbolcu.

Macin son 15 dksini izledim iyi ki hepsini izlememisim

Yedigimiz golleri gördüm böyle bi savunma anlayisi yok.Neyse anlasildi bu sene neler cekecegimiz henüz erken ama takviye olmazsa takima ki olmayacak gibi gecmis olsun simdiden.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Bence Balta'dan iyi diyorum, katılıp katılmamak senin kararın
    Tek maçta karar vermenin yanlış olduğunu belirtmek istedim .

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Tek maçta karar vermenin yanlış olduğunu belirtmek istedim .
    Tek maç mı Ah hakan abi ah beni o akdar günahkar etti ki şu ramazan günü Bu gün de değil bir çok maç onun sayesinde biraz daha fazla günaha girdim
    turksportal...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu maçta her ne kadar izlemesemde ortaya transfer politikasındaki yanlışlık damga vurdu. Bu yanlışlık ise şudur; Eğer adam satacaksan yerine daha iyisini alacaksın. Galatasaray bunu yapmadı. Daha iyisini alamıyacağım diyorsan satmayacaksın. Kadroyu güçlendirme amaçlı bir politika yürüteceksin.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Tek maç mı Ah hakan abi ah beni o akdar günahkar etti ki şu ramazan günü Bu gün de değil bir çok maç onun sayesinde biraz daha fazla günaha girdim
    Arkadaş milli maçtan dolayı kaliteli olduğunu söyledim , ben 18-19 maç boyu izledim çağlar'ı .Bu yorumdan başka bişey çıkmıyor .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlaşıldıki Ali Turan'dan bek olmaz.Ali Turan kullanılcaksa stoperde kullanılmalı.Sabri'yi çok aradık bu maçta.Ayrıca çok net gözüküyorki bu takımın kaleciye ve orta sahaya ihtiyacı var.Yönetim nasıl olurda bunları göremez.Kaç ay oldu hala istenilen takviyeler yapılmadı.Böyle giderse çok net gözüktiki bu kadroyla şampiyonluğa felan ulaşılmaz.Hatta ilk 5'e bile zor gireriz.

Sezon başı olaya hep iyi yanından bakmak istedim ama gördümki her şey düşündüğüm gibi değilmiş.Değişmesi gereken çok olay var.Orta sahada hala Ayhan oynuyor.Artık transfer işini bitirmeliyiz.Belki o zaman bi daha umutlanırım.

Bu durumda olmamizin en önemli sorumlusu yönetimdir.

Ne gecen sezondan beri ihtiyac olan orta sahaya gereken takviye yapildi hala Elano belirsizligi Haldun Üstünel istifasi vs..Sportifi anlamda bu yönetimin elle tutulur bi basarisi yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Gs'nin hazır olmadığı kesin ama takviyelerle toparlanacakları kesin.Benim için fark etmez toparlanmasalarda olur şaka bi yana Gs Fb ikisi birlikte şampiyonluga yarıstıgında zevk alıyorum en cok ben ligden.O yüzden iki takımda bi an önce toparlanmalı Ceyhun çok farklı bi oyuncu konstantre olursa Sivası çok rahatlatır.Ben Hakan Balta ve Ali hakkında yorum yapcam yani bence Gs 4 stoperle oynadı bugün bu iki oyuncu çizgi oyuncu değil benim gözümde özelliklede Ali Turan.Rijkard, Sabri dönünce Aliyi stoper rotasyonuna dahil edecektir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Default Sivasspor:2-G.Saray:1 [1.Hafta]

Müceadelenin ilk dakikalarında defansı biraz önde kuran Sivasspor, rakip defansın arkasına sarkabilecek önemli isimleri olan rakibi karşısında bunun faturasını çok erken ödedi. 7. dakikada Neill'in uzun pasına hareketlenen Arda, içeri çevirdi ve Mustafa Sarp, geçen sezon olduğu gibi bu yıla da golle başlamış oldu.

Kalan bölümde topun gerisinde kalmayı düşünen Galatasaray, önemli bir fırsat vermedi ancak kendisi de rakip kalede etkili olamadı. Mücadelenin ilk tartışmalı pozisyonu ise 42. dakikada yaşandı. Mehmet Yıldız ile Neill arasındaki pozisyonda hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, faul kararı verdi. Kullanılan faul atıyında kaleci Aykut ve sarı kırmızılı defansın yan top hastalığı devam edince ev sahibi ekip Zita ile beraberliği buldu. Galatasaraylı futbolcular ve yedek kulübesi itirazlarını sürdürünce Gökhan Zan, forma giymeden sarı kart gören isim oldu.

İkinci yarıda Galatasaray, baskılı başlayan taraftı ama golü kalesinde gören ekip de sarı kırmızılılar oldu. 60. dakikada Ceyhun orta sahadan kaptığı topla ilerledi ve düşerken Cihan'a pasını uzattı. Genç yıldız da düzgün bir vuruşla Yiğidolar'ı öne geçirdi.

Kalan 30 dakikada Baros'u oyuna almasına rağmen bir türlü pozisyon bulamayan Galatasaray, orta sahasının da oyundan düşmesiyle etkinliğini iyice kaybetti ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. 11 yıl sonra ilk kez açılış maçını kaybeden sarı kırmızılılar, Sivas deplasmanındaki kötü performanısını sürdürmüş oldu. Sivas ise ilk kez açılışta gülmüş oldu.

SİVASSPOR-GALATASARAY: 2-1

STAT: 4 Eylül
    HAKEM: M. Kamil Abitoğlu

SİVASSPOR: Ramoviç, Abdurrahman, İvanovs, Sedat, Hayrettin, Mehmet Nas, Kadir, Cihan (Dk. 87 Uğur), Zita (dk. 78 Sedat), Ceyhun, Mehmet Yıldız (Dk. 90 İbrahim)
    TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal
    GALATASARAY: Aykut, Ali Turan, Neill, Servet, Hakan Balta, Emre Çolak(Dk. 61 Mehmet Batdal), Ayhan, Cana (Dk. 73 Baros), Mustafa Sarp, Arda Turan (dk. 79 Barış), Kewell
    TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard
    GOLLER: Dk. 7 Mustafa Sarp, Dk. 43 Zita, Dk. 60 Cihan
    SARI KARTLAR: Ivanovs, Gökhan Zan, Cana, Abdurrahman, Baros

İLK YARIDAN DAKİKALAR

3. dakikada Cihan Yılmaz'ın ceza alanı dışından sert vuruşunda, kaleci Aykut uzanarak son anda topu kornere çeldi.

GOL 7. dakikada Galatasaray'ın golü geldi. Savunmadan Neill'in uzun gönderdiği topa sağdan hareketlenen Arda, meşin yuvarlağı kale önüne yönelen Mustafa Sarp'a gönderdi. Mustafa Sarp, Sivasspor kalesine parelel giden topu ayağıyla dokunarak filelerle buluşturdu: 0-1

18. dakikada Ceyhun'un ceza alanına girer girmez yaptığı vuruşta, savunmaya çarparak yükseklik kazanan topu kaleci Aykut son anda tokatlayarak kornere çeldi.

20. dakikada Mehmet Yıldız'ın ceza alanına gönderdiği topa hareketlenen Sedat ve Ceyhun, bir anda arka arkaya kendini yerde buldu. Sivassporlu futbolcular ve taraftarlar bu pozisyonda penaltı kararı beklerken, orta hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, devam kararı verdi.

24. dakikada Emre Çolak'ın sağ kanattan falsolu şekilde kullandığı serbest atışta, ceza alanı içerisinde iyi yükselen Kewell'ın kafa vuruşunda kaleci Ramoviç, son anda topu kornere çeldi.

39. dakikada Galatasaray ceza alanında topla buluşan Bruno Zita'nın sol çapraz pozisyonda sert vuruşunda, top direğin üstünden auta çıktı.

GOL 43. dakikada Sivasspor, Brono Zita'nın attığı golle skora dengeyi getirdi. Mehmet Yıldız'ın düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı, Ceyhun kullandı. Ceyhun'un ortasında kale alanı içerisinde iyi yükselen Bruno Zita, topu filelerle buluşturdu: 1-1

Golün ardından Galatasaray'ın yedek oyuncularından Gökhan Zan, yan hakeme itirazdan sarı kart gördü. Gol sonrası Galatasaraylı taraftarların olduğu bölümde, taraftarlarla güvenlik güçleri arasında kısa süreli arbede yaşandı.

45. dakikada Kewell'ın ceza alanı içerisinden plase vuruşunda, kaleci Ramoviç son anda topu tokatlayarak kornere çeldi.
    Tempolu geçen ve son anları gergin anlara sahne olan ilk yarı, 1-1 eşitlikle sona erdi.
    İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

46. dakikada Mehmet Nas'ın sağ kanattan çapraz pozisyonda vuruşunda, top direğin üstünden az farkla auta çıktı.

59. dakikada rakiplerinden çalımlarla sıyrılan Ceyhun Eriş'in ceza alanı dışından sert vuruşunda, top direğin üstünden az farkla auta çıktı.

GOL 60. dakikada Sivasspor Cihan Yılmaz'ın attığı golle 2-1 öne geçti. Orta alandan topla Galatasaray ceza alanına hareketlenen Ceyhun Eriş, şık çalımlarla rakiplerinden sıyrıldıktan sonra meşin yuvarlağı müsait pozisyondaki Cihan Yılmaz'a aktardı. Cihan, ceza alanı çizgisi üzerinden sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-1

63. dakikada Mehmet Batdal'ın ceza alanı dışından sert vuruşunda, top direğin dibinden az farkla auta çıktı.

66. dakikada Abdurrahman'ın sağ kanattan yaptığı ortada, Ceyhun'un ceza alanı çizgisi üzerinden yaptığı vuruşta top direğin üstünden auta gitti.

72. dakikada Arda'nın ceza alanına yaptığı ortada, kaleci Ramoviç rakip oyunculardan önce topu tokatlayarak kornere çeldi.

75. dakikada ceza alanına gönderilen topu çapraz pozisyonda kontrol eden Mehmet Yıldız, kaleye vurmak yerine meşin yuvarlağı Ceyhun'a çıkardı. Mehmet, istediği pası veremeyince Sivasspor bir pozisyondan faydalanamadı.

76. dakikada Mehmet Yıldız'ın ceza alanı dışından yerden sert vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı.

85. dakikada Sivasspor'un organize gelişen atağında, Mehmet Nas topu Mehmet Yıldız'a aktardı. Mehmet'in sert vuruşunda, top direğin dibinden az farkla auta gitti.

90+2. dakikada İbrahim Şahin ile verkaça giren Ceyhun, bir anda kaleci Aykut ile karşı karşıya kaldı. Ceyhun'un vuruşunda, top direğin rakip oyuncuya çarparak az farkla kornere çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray maça golle başlamasına rağmen bu avantajını devam ettiremedi. Sivasspor geçtiğimiz senelerin aksine bu sene daha çok ayağa paslarla oynamaya çalıştı. Belli bir süre dengede giden oyun süre ilerledikçe Sivas'ın lehine dönmeye başladı ve nihayetinde Sivasspor maçtan 3 puanla ayrıldı.

Geçen yıl berbat bir savunma anlayışı olan Sivasspor bu sene bu durumu düzeltmiş gibi gözüküyor. Oyuncular arasındaki mesafe de kısalmış ve geçmişte sadece Mehmet Yıldız'ın ayağına bakan takıma Ceyhun'un katılmasıyla hücumda bir nebze olsun çeşitlilik sağlanmış. Sedat'ın yanında oynayan yeni transferleri de iyi bir seçim olarak gözüktü. Sedat bu maçta fazla sırıtmasa da bence Sivas'ın daha kaliteli bir stopere ihtiyacı var.

Galatasaray sezonun ilk maçında ışık vermedi. Orta üçlüde Cana, Mustafa ve Ayhan hücuma yeteri kadar yardım edemedi. Sağda da Emre Çolak etkisiz olunca tüm yük Kewell ve Arda'ya bindi. Ancak bu iki ismin çabasının Sivas'ın savunmasını aşmaya yetmeyeceği belliydi. Batdal girdikten sonra hava toplarında etkili olabilirdi fakat Hakan Balta ve Ali Turan'ın ileri çıkamaması nedeniyle beklediği ortaları alamadı.

Hakeme gelince; maçın başında yanılmıyorsam Neill'in hareketi penaltı olabilir, Mehmet Yıldız'ın düştüğü pozisyonda da karşılıklı çekme vardı, devam ettirmeliydi. Markus Merk'i bir dinlemek lazım. Şuan benim gözümde en güvenilir yorumcudur, çünkü kimseyle hiçbir hesaplaşması olmayan, olaylara dışardan bakacak olan bir kişi.

Tebrikler Sivasspor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Acelesi yok daha beklesinler yaparlar transferi

Galatasaray, bu senenin Sivas'ı olur mu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Alıştık artık her seneki tablo
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aykut'tan kaleci olmaz Bucaspor'un kalecisi bile Aykut'tan daha iyi.
    Ali Turan'dan sağ bek hiç olmaz.Sabri'nin o saçma sapan ortalarını özledim gerçekten.
    Yancı Ayhan yana bile oynayamaz hale gelmiş artık.
    Emre Çolak olur olmaz pozisyonları harcayıp duruyor.En iyi yaptığı işi sol tarafa Arda'ya pas atmak.
    Mustafa Sarp'ı kadroda görmek istemiyoruz ama adam yine içlerinde en isteklilerinden.
    Rijkaard umarım öğrenmiştir bazı şeyleri ve artık Mehmet Batdal'ı forvete koyar.
    Yönetimin aklı başına gelmiştir inşallah.
    Sivasspor'a tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Galatasaray, bu senenin Sivas'ı olur mu ?
    Onun için aday Bursaspor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu arada maçta en çok beğendiğim isim Ayhan'dı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri