1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: FM 2011'de Düşüş Beklediğiniz Oyuncular

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Guti ve Quaresma düşebilir.Türkiye'ye gelen her yıldız oyuncuda düştüğü gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Guti ve Quaresma düşebilir.Türkiye'ye gelen her yıldız oyuncuda düştüğü gibi
    Quaresma'nın düşeceğini sanmıyorum çünkü henüz çok genç bir oyuncu. Guti büyük ihtimal düşer, düşmelidir de. Ama Quaresma bence aynı kalır. Çünkü Beşiktaş onu ilerde çok iyi fiyatlara satacaktır ve özellikleri de ileriki FM serilerinde artacaktır diye düşünüyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Quaresma'nın düşeceğini sanmıyorum çünkü henüz çok genç bir oyuncu. Guti büyük ihtimal düşer, düşmelidir de. Ama Quaresma bence aynı kalır. Çünkü Beşiktaş onu ilerde çok iyi fiyatlara satacaktır ve özellikleri de ileriki FM serilerinde artacaktır diye düşünüyorum.
    Quaresma 26 yaşında biliyorum. Neresi çok genç futbol için. Tamam reel hayat için genç olabilir bir insan ömerü 60 - 70 yaş baz alındığı için.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Quaresma 26 yaşında biliyorum. Neresi çok genç futbol için. Tamam reel hayat için genç olabilir bir insan ömerü 60 - 70 yaş baz alındığı için.
    Daha 10 yıl oynayacağını düşünürsen gayet genç

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Abi öyle de gelen herkeste bir düşüş yaşanıyor.Quaresma'da da olabilir belki biraz.

alexin düşürülmesini bekliyorum
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Eylül.2010 at 23:41

Mesaj Yetkileri