Sayfa 313 / 1204 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
9,361 ile 9,390 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Galatasaray çift yönlü adam arıyo hala daha. Savunma yönünü yapabilen oyuncun yokki sen hucum adamı arıyosun. Barış, Mustafa Sarp, Ayhan, Mehmet Batdal, Aykut, Ali Turan dökülüyolar. Baros, Kewell olmasa bugün çok farklı olurdu herşey.
    Adi üstünde cift yönlü adam iste, hücum oyuncusu aramiyor.Hem savunmaya hem hücüma katki saglayacak bi oyuncu ariyolar

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Eee yönetim Uğur'u kovarcasına takımdan yollarsa olacağı bu.
    Bence Uğur ideal bir SağBek oyuncusu değildi.Çünkü günümüz futboldaki SağBek'in çoğu görevini yerine getiremiyordu.(Bindirme vs.)

Aslında bizim direk Trabzon'a gidip Onur Kıvrak'la Colman'ı almamız lazım.Harbiden Kilit oyuncular.İkisi gelsin Galatasaray rahat Şampiyonluğa oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Bence Uğur ideal bir SağBek oyuncusu değildi.Çünkü günümüz futboldaki SağBek'in çoğu görevini yerine getiremiyordu.(Bindirme vs.)

Aslında bizim direk Trabzon'a gidip Onur Kıvrak'la Colman'ı almamız lazım.Harbiden Kilit oyuncular.İkisi gelsin Galatasaray rahat Şampiyonluğa oynar.
    Onlar Trabzonspor'un kilit adamı olmadan,onları Karşıyaka ve Germinal Beerschot'ta keşfedemiyorsak,artık hayıflanmanın bir anlamı yok.İş işten geçti malesef.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Adi üstünde cift yönlü adam iste, hücum oyuncusu aramiyor.Hem savunmaya hem hücüma katki saglayacak bi oyuncu ariyolar
    Misimovic, Julio Baptista nerede oynuyolar ? Bu adamların defans yapmalarını beklemek hayalcilikten öte. Savunma hattı yıkılıyo. Servet bugün yenen 2 golunde mimarı. Aykut tamam çizgiden çıkmamıştır falan ama 2 pozisyondada Servet'in yanından geçen adama doknumadığını gördüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Allahtan Kewell'la sözleşme yenilenmiş.Yoksa OFK maçında elenmiştik Karpaty maçındada Baros'la maçı çeviren isim.

Aykutsa herzamanki gibi sadece kalede yer doldurmak için duruyor.Özellikle 2.Golde topa çıkıp yumrukla uzaklaştırmak yerine kalesinde kaldı.Moral olarak 0 zaten.Bu saatten sonra Glaatasaray'a hiçbir faydası olmaz daha çok zararı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

baros kewell bu takımın herşeyi onlardan biriyle daha sözleşme imzalamıyorlardı nerdeyse yazık..

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Misimovic, Julio Baptista nerede oynuyolar ? Bu adamların defans yapmalarını beklemek hayalcilikten öte. Savunma hattı yıkılıyo. Servet bugün yenen 2 golunde mimarı. Aykut tamam çizgiden çıkmamıştır falan ama 2 pozisyondada Servet'in yanından geçen adama doknumadığını gördüm.
    Elano satilirsa gelir öyle hücum oyuncusu yoksa öncelik box to box dir bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Onlar Trabzonspor'un kilit adamı olmadan,onları Karşıyaka ve Germinal Beerschot'ta keşfedemiyorsak,artık hayıflanmanın bir anlamı yok.İş işten geçti malesef.
    Bizimkiler Hazıra konmaya alışkındır Adnan Polat kendi Yıldızımızı kendimiz yetiştircez diyor ama açıkcası hiç umudum yok.Ancak Arda gibi istisnalar çıkabilir.Onlarda 15 Yılda 1 çıkar.

Bu saatten sonra zaten Trabzon Onur'u vermez ama ısrar etmekte fayda var.Bugünde penaltı çıkardı.Piyasadaki çoğu kaleciden iyi bana göre.Üstelik Türk.Ayrıca 28-29 Yaşındaki Misimovic'e 8-10M Euro vereceğimize daha dirençli,mücadeleci,koşan ve daha genç olan Colman'ı almak daha mantıklı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bize song gibi her şutta topun önüne atlayacak yere yatacak oyuncular lazım bir tarafı kirlenecek diye düşmeyenler değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eğer o dediğiniz box to box tarzına uygun oyuncu arıyolarsa hiç aramalarına gerek yok. Colman o işi yapabilecek en iyi adamlardan birisi.

Colman'i satmazlar da Trabzonspor nasil Colman gibi oyuncu bulduysa bizim de arayip bulmamiz lazim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Colman'i satmazlar da Trabzonspor nasil Colman gibi oyuncu bulduysa bizim de arayip bulmamiz lazim.
    Şu anki yönetim anlayışıyla Colman gibi oyuncuları bulmak kolay değil.Yoksa Colman bulunmayan hint kumaşı değil.Aradıktan sonra benzer özellikte ve henüz keşfedilmemiş birçok oyuncu var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Artık alacağımız cogu oyuncu Avrupa'da oynadı nasıl bulunacak nasıl Avrupa'da başarı yapılacak pöff Colman deseniz Trabzon da oynadı artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Artık alacağımız cogu oyuncu Avrupa'da oynadı nasıl bulunacak nasıl Avrupa'da başarı yapılacak pöff Colman deseniz Trabzon da oynadı artık.
    Colman'ın geldiği takım Belçika'nın alt sınıf takımlarından.Avrupa'da oynamamız takımlardan da bu tip oyuncular bulunabilir şu anda ama bizi yönetim bulmaz,o ayrı konu.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Wolsfburg şu ana kadar Avrupa'da maç yaptı mı bilmiyorum Misimoviç maç yapıp gelirse nasıl oynatacağız ? Yada diğer avrupa takımlarından alınan oyuncular çok geç kaldık çook

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ali Turan için Kayserispor'la bu kadar çekişmeye ne gerek varmış şimdi şaşıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mehmet Helvacı, basın mensuplarının transferlerle ilgili soruları üzerine "Transfer daha bitmedi. Transfer sezonu bitinceye kadar gerekli transferleri yapacağız. Ama bu konuda herkesten anlayış bekliyoruz. Transferi bir an evvel yapmak bizim de arzumuz. Fakat her şeyin bir maliyeti var. Zamanında yapmamanın da bir maliyeti var. Ama şu ana kadar karşılaştığımız durum böyle bir bedeli ödememizi gerektirmiyor. Galatasaray'ın parasını çok dikkatli kullanmamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bence taraftar değil yönetim anlayışlı olmalı milyonlarca insanın çok güzel sözlerini alıyorlar...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ali Turan için Kayserispor'la bu kadar çekişmeye ne gerek varmış şimdi şaşıyorum.
    daha o zamanlar demiştim boşa alıyor diye, kayseriden alınacak bir oyuncu varsa o da eren güngör'dü bilemedin aydın idi ama kesinlikle ali turan olmamalıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Mehmet Topal 5 milyon euroya satılmadı mı? Cana'da 4.5 euroya alındı. Transferin anlamı sadece paranın azlığı ve çokluğu ile ilgilimidir.

Cana yabancı, Topal Türk,
    Cana daha fazla maaş alıyordur,
    Topal'ı geliştirip satabilirsin ama Cana'yı satamazsın.
    Tüm bunlarla beraber Topal'ı satabilirsin. Ayhan, Sarp, Barış varken Cana'yı niye alırsın.

Bu mu parayı düzgün kullanmak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mehmet Topal 5 milyon euroya satılmadı mı? Cana'da 4.5 euroya alındı. Transferin anlamı sadece paranın azlığı ve çokluğu ile ilgilimidir.

Tüm bunlarla beraber Topal'ı satabilirsin. Ayhan, Sarp, Barış varken Cana'yı niye alırsın.

Ayhan mı oynasın kanser etsin bizi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tek Ayhan'dan kanser olan 2.sine nasıl dayanacak. Cana, Ayhan'ın her topa çift dalan ve kart gören halidir.

Ayhan, Cana, Sarp'ı birleştirsen 1 oyuncunun yapacağı işi yapamıyorlar. Kişiliklerine ve çabalarına birşey demiyorum. Mesela Mustafa Sarp'ı takdir ederim. Koşuyor,kendini paralıyor. Ama yetmediğini görüyoruz.

Zaten elinde 2 adam var. Aynısından bir tane daha alıyorsun hem de akla sığmayacak bir şekilde. Sonra da parayı düzgün kullanıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Katılıyorum bu seneki transfer politikası tam bir rezalettir bedava kalitesiz oyuncuları toplamak transfer başarısı demek değildir..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tek Ayhan'dan kanser olan 2.sine nasıl dayanacak. Cana, Ayhan'ın her topa çift dalan ve kart gören halidir.

Ayhan, Cana, Sarp'ı birleştirsen 1 oyuncunun yapacağı işi yapamıyorlar. Kişiliklerine ve çabalarına birşey demiyorum. Mesela Mustafa Sarp'ı takdir ederim. Koşuyor,kendini paralıyor. Ama yetmediğini görüyoruz.

Zaten elinde 2 adam var. Aynısından bir tane daha alıyorsun hem de akla sığmayacak bir şekilde. Sonra da parayı düzgün kullanıyoruz.
    Ayhan yana bile oynayamaz hale geldi abi iki metre yanındaki adama atamıyo topu Cana öyle değil en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Açıkçası eski dönemler bitti. İstanbul güzel bir şehir. Elinde Kewell, Baros gibi oyuncular var. Yine diğer takımların yaptığı önemli transferler var. Bunların burada olması önemli bir mesajdır. Yani bir oyuncuyu İstanbul'a getirmek zordur mantığını kabul etmiyorum.

Lig için bu konu konuşulabilir ancak biz gidip Torres ya da Drogba peşinde değiliz ki. Kariyerleri nedeniyle gelmek istemesinler. Bu tarz oyuncuların dışında parasını verdiğinde alamayacağın oyuncu yoktur. Galatasaray yıllardır ne yapıyor. 3 Cana'ya 5 Elano'ya derken parayı sonu ne olacağı bilinmeyen adamlara veriyor. Cana'ya vereceğin parayı alınacak yabancılara ayrılan bütçeyle birleştir. Adam gibi 1 tane oyuncu al. Quaresma geldi. Çok kaliteli oyuncu ama tutmama ihtimali de vardı. Risk aldı Beşiktaş ve kalitesini gösteriyor. Kewell gibi adamlarda ise bu teredütü yaşamazsın. Dünyada bu tarz alınacak bir sürü oyuncu var.

Şuan tamamen piyango bir kadro kuruldu. Tutarsa büyük iş yaparlar. Galatasaray tutarsalara göre yönetilecek bir takım mı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Bu takıma Elano , Pino , Cana girecek daha. Daha bu 3'lü yan yana oynamadı bile.

Ama bize acil olarak Kaleci , Box to Box MC gerekli. Ben hala Elanoyu serbest olarak kullanılması taraftarıyım. Brezilya milli takımındada serbestti..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Neill göbekte gayet iyi abi sağ bekte Sabri oynar ortada Neill böyle atraksiyonlara gerek yok

Günler geciyor ha bitti bitecek diyoruz kac gündür ne tikirti var ne sikirti var.2012 kriterleri var maddi anlamda kötü olmamaliyiz diyorlar madem öyle kapatsinlar 2012 ye kadar kulübü..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hala oyuncu almasına takım bagırıyor stopr kaleci ve orta saha diye..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Neill göbekte gayet iyi abi sağ bekte Sabri oynar ortada Neill böyle atraksiyonlara gerek yok
    Sabri orta açmayı öğrenemedi yıllardır. Genç Sabri diyoruz ama 26 oldu şaka maka. En azından Neill'ın kanat bindirmeleri daha iyi olucağını düşünüyorum. Çünkü Milwall ve Blackburn'de genelde sağ kanattaydı.

Ali Turan ya da Gökhan arasındanda seçim yapıcak olursak tabii ki Ali Turan. Atraksiyonu ben yapmıyomki. Sağolsun yönetim taraftarı hoca yaptı artık.

20 KG İrmiğe 100 gr şeker koyarsan helvada böyle olur

Mesaj Yetkileri