Bence Uğur ideal bir SağBek oyuncusu değildi.Çünkü günümüz futboldaki SağBek'in çoğu görevini yerine getiremiyordu.(Bindirme vs.)
Aslında bizim direk Trabzon'a gidip Onur Kıvrak'la Colman'ı almamız lazım.Harbiden Kilit oyuncular.İkisi gelsin Galatasaray rahat Şampiyonluğa oynar.
Misimovic, Julio Baptista nerede oynuyolar ? Bu adamların defans yapmalarını beklemek hayalcilikten öte. Savunma hattı yıkılıyo. Servet bugün yenen 2 golunde mimarı. Aykut tamam çizgiden çıkmamıştır falan ama 2 pozisyondada Servet'in yanından geçen adama doknumadığını gördüm.
Allahtan Kewell'la sözleşme yenilenmiş.Yoksa OFK maçında elenmiştikKarpaty maçındada Baros'la maçı çeviren isim.
Aykutsa herzamanki gibi sadece kalede yer doldurmak için duruyor.Özellikle 2.Golde topa çıkıp yumrukla uzaklaştırmak yerine kalesinde kaldı.Moral olarak 0 zaten.Bu saatten sonra Glaatasaray'a hiçbir faydası olmaz daha çok zararı olur.
baros kewell bu takımın herşeyi onlardan biriyle daha sözleşme imzalamıyorlardı nerdeyse yazık..
Bizimkiler Hazıra konmaya alışkındırAdnan Polat kendi Yıldızımızı kendimiz yetiştircez diyor ama açıkcası hiç umudum yok.Ancak Arda gibi istisnalar çıkabilir.Onlarda 15 Yılda 1 çıkar.
Bu saatten sonra zaten Trabzon Onur'u vermez ama ısrar etmekte fayda var.Bugünde penaltı çıkardı.Piyasadaki çoğu kaleciden iyi bana göre.Üstelik Türk.Ayrıca 28-29 Yaşındaki Misimovic'e 8-10M Euro vereceğimize daha dirençli,mücadeleci,koşan ve daha genç olan Colman'ı almak daha mantıklı bence.
Bize song gibi her şutta topun önüne atlayacak yere yatacak oyuncular lazım bir tarafı kirlenecek diye düşmeyenler değil..
Colman'i satmazlar da Trabzonspor nasil Colman gibi oyuncu bulduysa bizim de arayip bulmamiz lazim.
Artık alacağımız cogu oyuncu Avrupa'da oynadı nasıl bulunacak nasıl Avrupa'da başarı yapılacak pöff Colman deseniz Trabzon da oynadı artık.
Wolsfburg şu ana kadar Avrupa'da maç yaptı mı bilmiyorum Misimoviç maç yapıp gelirse nasıl oynatacağız ? Yada diğer avrupa takımlarından alınan oyuncular çok geç kaldık çook
Ali Turan için Kayserispor'la bu kadar çekişmeye ne gerek varmış şimdi şaşıyorum.
Mehmet Helvacı, basın mensuplarının transferlerle ilgili soruları üzerine "Transfer daha bitmedi. Transfer sezonu bitinceye kadar gerekli transferleri yapacağız. Ama bu konuda herkesten anlayış bekliyoruz. Transferi bir an evvel yapmak bizim de arzumuz. Fakat her şeyin bir maliyeti var. Zamanında yapmamanın da bir maliyeti var. Ama şu ana kadar karşılaştığımız durum böyle bir bedeli ödememizi gerektirmiyor. Galatasaray'ın parasını çok dikkatli kullanmamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.
AA
Bence taraftar değil yönetim anlayışlı olmalı milyonlarca insanın çok güzel sözlerini alıyorlar...
Mehmet Topal 5 milyon euroya satılmadı mı? Cana'da 4.5 euroya alındı. Transferin anlamı sadece paranın azlığı ve çokluğu ile ilgilimidir.
Cana yabancı, Topal Türk,
Cana daha fazla maaş alıyordur,
Topal'ı geliştirip satabilirsin ama Cana'yı satamazsın.
Tüm bunlarla beraber Topal'ı satabilirsin. Ayhan, Sarp, Barış varken Cana'yı niye alırsın.
Bu mu parayı düzgün kullanmak.
Tek Ayhan'dan kanser olan 2.sine nasıl dayanacak. Cana, Ayhan'ın her topa çift dalan ve kart gören halidir.
Ayhan, Cana, Sarp'ı birleştirsen 1 oyuncunun yapacağı işi yapamıyorlar. Kişiliklerine ve çabalarına birşey demiyorum. Mesela Mustafa Sarp'ı takdir ederim. Koşuyor,kendini paralıyor. Ama yetmediğini görüyoruz.
Zaten elinde 2 adam var. Aynısından bir tane daha alıyorsun hem de akla sığmayacak bir şekilde. Sonra da parayı düzgün kullanıyoruz.
Açıkçası eski dönemler bitti. İstanbul güzel bir şehir. Elinde Kewell, Baros gibi oyuncular var. Yine diğer takımların yaptığı önemli transferler var. Bunların burada olması önemli bir mesajdır. Yani bir oyuncuyu İstanbul'a getirmek zordur mantığını kabul etmiyorum.
Lig için bu konu konuşulabilir ancak biz gidip Torres ya da Drogba peşinde değiliz ki. Kariyerleri nedeniyle gelmek istemesinler. Bu tarz oyuncuların dışında parasını verdiğinde alamayacağın oyuncu yoktur. Galatasaray yıllardır ne yapıyor. 3 Cana'ya 5 Elano'ya derken parayı sonu ne olacağı bilinmeyen adamlara veriyor. Cana'ya vereceğin parayı alınacak yabancılara ayrılan bütçeyle birleştir. Adam gibi 1 tane oyuncu al. Quaresma geldi. Çok kaliteli oyuncu ama tutmama ihtimali de vardı. Risk aldı Beşiktaş ve kalitesini gösteriyor. Kewell gibi adamlarda ise bu teredütü yaşamazsın. Dünyada bu tarz alınacak bir sürü oyuncu var.
Şuan tamamen piyango bir kadro kuruldu. Tutarsa büyük iş yaparlar. Galatasaray tutarsalara göre yönetilecek bir takım mı?
Bu takıma Elano , Pino , Cana girecek daha. Daha bu 3'lü yan yana oynamadı bile.
Ama bize acil olarak Kaleci , Box to Box MC gerekli. Ben hala Elanoyu serbest olarak kullanılması taraftarıyım. Brezilya milli takımındada serbestti..
![]()
Neill göbekte gayet iyi abi sağ bekte Sabri oynar ortada Neill böyle atraksiyonlara gerek yok![]()
Günler geciyor ha bitti bitecek diyoruz kac gündür ne tikirti var ne sikirti var.2012 kriterleri var maddi anlamda kötü olmamaliyiz diyorlar madem öyle kapatsinlar 2012 ye kadar kulübü..
Hala oyuncu almasına takım bagırıyor stopr kaleci ve orta saha diye..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sabri orta açmayı öğrenemedi yıllardır. Genç Sabri diyoruz ama 26 oldu şaka maka. En azından Neill'ın kanat bindirmeleri daha iyi olucağını düşünüyorum. Çünkü Milwall ve Blackburn'de genelde sağ kanattaydı.
Ali Turan ya da Gökhan arasındanda seçim yapıcak olursak tabii ki Ali Turan. Atraksiyonu ben yapmıyomki. Sağolsun yönetim taraftarı hoca yaptı artık.
20 KG İrmiğe 100 gr şeker koyarsan helvada böyle olur