Maçın başında Quaresma'nın savunmayı dengesiz yakaladığı pozisyon var,yine Holosko'nun topu kapıp ceza sahasına ortasında Nihat'ın topa dokunamadığı pozisyon var,Ernst'in kornerden gelen ortada bomboş kafa vuruşunu değerlendiremediği pozisyon var,Hilbert'in Delgado'nun ortasında arkada bomboş kalıp gol yapamadığı pozisyon var,bunlar ilk yarıda.İkinci yarıda senin söylediklerine ek olarak Nihat'ın kale ağzında topun dibine girdiği pozisyon var.Çok pozisyona girdiğimizi söylemek yanlış olmaz bence.
Bu arada şu kırmızı kart pozisyonunu sonradan gördüm.Maçta ilk yarının sonlarına doğru bir bölümü seyredememiştim.O sırada gerçekleşmiş.Fırat Aydınus hangi mantıkla sarı kart kararı verdi merak ettim doğrusu.Hadi Ferrari'nin pozisyona penaltı vermedi tartışılır belki -ki bence penaltıydı o pozisyon- o pozisyon net kırmızıymış yani.Bunlar maçın sonucuna tesir edecek nitelikte hatalar.Yenilgiyi tamamen bunlara maletmemek lazım ama hakemlerin de daha dikkatli olmaları lazım.Yine sezon başından başladılar kritik yanlış kararlar vermeye.