Bu saatten sonra transfer yapsan ne olur ki ?
Bu saatten sonra transfer yapsan ne olur ki ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Rijkaard'a cok destek cıktık kendimde dahil cok arkasında durduk peki ;
Skibbe'yi nasıl gönderdiler ,
Bülent Korkmaz'ı nasıl gönderdiler ,
Adnan Sezgin Kalli'yi nasıl bitirdi ,
Yine aynı Adnan Sezgin muhtesem bir ilk yarı geçiren Lincoln'ün nasıl bitirdi.
Diyorum ya taraftarımızın bi yarısı yönetimin şakşak cılıgını yapıyor , Skibbe'yi onlar istedi taraftar bagırdı gönderdilr ondan sonra taraftar baskısı dediler , mantık burada kendini belli ediyor işte , başkanda çıkıp ''Rijkaard'ı getirdim daha ne yapayım'' diyecek dogal olarak kimse sesini cıkaramayacak , ama zararın neresinden dönülürse kardır , iki senedir ticaret ugruna formanın renkleriyle oynadılar ticaret ugruna , takımın herşeyi olan Keita'yı sattılar , herşeyi yaptılar...
skibbe ve lincoln konusuna kesinlikle katılıyorum lincoln ü adnan sezginin yanında bülent korkmaz ve onu çekemeyen(özellikle bi kez kaptan çıkmıştı) arda ve sabrininde etkisi oldu.
skibbe konusundada adam o kadar başarılı bi futbolcu değildi tamam ama 5-2 yenildiğimiz maçtada baros penaltı kaçırmamış olsaydı herşey farklı olurdu 3-3 olurdu zaten kontraataktan gol yedik sonra bi tane daha yedik ve skibbe gitti ben şahsen gitmeseydi bülent korkmazdan çok daha başarılı olcağını düşünüyodum(tam o maçta lincoln sakatlıktan çıkmıştı ve gol atmıştı o maç )
bu takımın acilen adnan sezginden kurtulması gerek bülent i de başarılı olmucağını bile bile getirtip taraftarın önüne yem gibi koydular
İşte Abdullah Avcı yem olmamak için bize gelmedi 2 sene önce .
bir gerçek var ki, aykut ve ufuk galatasaray'ın kalesini koruyabilecek kalitede değiller. önce kaleci sorununu halletmek lazım.
(/s)
galatasaray bugün bir transfer yapabilirmiş.
(/s)
haLa Rijkaard diyorLar pess.
Bu adam geçen sene 5. olan bi takımı 3. yapınca başarıya ulaştım sanan adam..
Bunu dediği gün kovulmalıydı.NasıL hala arkasında durabiliyorsunuz şaşırıyorum..
2 yıL boyunca bu takıma kazandırdığı Gs'ye kazandırdığı gözLE görüLür ne var ?
Rijkaard'ın son bir maçı kaldı, Karpaty maçından kötü bir sonuç çıkarsa artık yolcudur abbas..
Ama Sezgin olduğu sürece hiç bir şey değişmeyecek malesef..
Kalede Hasagiç sürprizi
Aykut ve Ufuk’tan memnun olmayan Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un başarılı kalecisi Kenan Hasagiç’e kanca attı. Sarı-kırmızılılar, Karpaty Lviv rövanşından sonra Boşnak kaleci için resmi teklifini yapacak
Galatasaray kaleci krizini çözmek için düğmeye bastı.
Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın, “Aykut ve Ufuk bana yeter” demesi yüzünden Leo Franco ile yollarını ayırarak yeni bir yabancı için girişimde bulunmayan sarı-kırmızılı yönetimin, yerli file bekçilerinin güven vermemesi yüzünden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un deneyimli kalecisi Kenan Hasagiç’e kanca attıkları öğrenildi.
Rijkaard’ın da, Hasagiç’e onay verdiği bildirilirken, sarı-kırmızılı yönetimin, Karpaty Lviv ile perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçından sonra Boşnak kaleci için Büyükşehir Belediyespor’a resmi teklif götüreceği ifade edildi. Kenan Hasagiç, Büyükşehir Belediyespor’dan önce Gaziantepspor forması giyiyordu.
Misimovic mesajı
Bu arada bir süredir Galatasaray’ın transfer gündeminde ilk sırayı alan ve Sportif Direktör Adnan Sezgin’in işini bitirmek için bir haftadır Almanya’da yoğun uğraş verdiği Misimovic konusunda oyuncunun menajeri Fali Ramadani umutlu konuştu.
Schalke 04’ün de oyuncu için Wolfsburg’a teklif götürdüğünü söyleyen Ramadani, “Misimovic’in takımda kalma olasılığı yüzde 50. Eğer ayrılırsa gideceği takım Galatasaray olur” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Milliyet
Screw you guys, I'm goin' home
Hasagiç Aykut'tan veya Ufuk'tan iyi mi? deqiL..
BöyLe bi trasnfer gerçekleşirse yönetim istafa sesleri yer yerde oLur.
Hasagic gelirse Ufuk'u unutalım artık
aykut oynayacaksa hasagiç alınsın 10 kat iyidir hasagiç aykuttan .. ama hala ufuk'a şans verilmeli diye düşünüyorum . dün çok etkili top gelmese de iyiydi ..
bi de rijkaard duy sesimi ayhan yerine barış'ı oynat bari transfer yapılana kadar .. adam bari hayvan gibi pres yapıyor ..
ayrıca bu saatten sonra transferler ne işe yarayacak çok merak ediyorum .takıma alışacak daa , taktiğe alışacak daa , form tutcak daaa ohoooo , bi bakmışın sezon sonu gelmiş ..
Hasagiç, aykut ve ufuktan tabiiki iyi
Emana G.Saray'a çok yakın!
İspanyol Gazetesi AS'ın haberine göre Galatasaray Kamerunlu futbolcu Emana'yı transfer etmek üzere.
DHA SON DAKİKA... İspanyol Gazetesi AS'ın internet sayfasındaki son dakika haberine göre Real Betis'in orta saha oyuncusu Galatasaray'la imza aşamasına geldi. Kamerunlu oyuncunun menajeri Juan Pablo Varela'nın açıklamalarına göre önümüzdeki günlerde imza atılacak. Bonservis bedelinin ise 6 ile 8 milyon euro arasında olması bekleniyor.
Emana tam ranan oyuncu tipinde kanımca faydası olur
Sol bek lazım bize, dün bunu iyice anladım.
Hakan bitmiş.
Diger takimlarda , liglerde oyuncular olgunlastikca kendilerini ve mantalitelerini gelistirirler bizim takimda tam tersi oluyor , Hakan Balta artik kabak tadi vermeye basladi , yaninda ki adama pas atamaz hale gelmis , dunku macda sahadaki en kotu oyuncu o idi , kesinlikle ilk 11 degil ilk 18 i hakketmiyor , biz orta saha daki sorunlari nasil kapaticaz derken , sorunsuz olan bolgelerdeki adamlarimiz sorun olmaya basliyor , bu sene isler cok zor
Bu arada bu mesaji bundan tam 33 gun once yazmisim , bir cok arkadas bana cok karamsar oldugumu soylemisti , 33 gun once olan problemlerle bugun arasinda hic bir fark yok ,hatta ustune eklenenler oldu , yonetim 33 gun boyunca gezdi tozdu herhalde bunun baska aciklamasi yok
Zamanında söylemiştim hakan balta için ama tabi iyi tepkiler almamıştım =)
Sivas maçındada söyledim bu maçtada aynı şeyi kaç defa gördük. Galatasaray'ın hucum oynayacak bir oyuncuya ihtiyacı yok şu anda. Öncelikle defans yönünü halletmesi lazım. Karpatyv maçında adamlar elini kolunu sallaya sallaya geldi. Ondan önce oynayan UEFA maçında aynı şey. Sivas maçında Ceyhun 30-40 metre kaç defa top sürdü. Dün akşam Battala, Ergic biraz daha hareketli olsalardı çok farklı biterdi maç. Cana var evet ama ona yardımcı olacak kimse yok.
obaa Emana'ya 6 ila 8M€ bonservis deniyor, Ledesma'yla, Rosicky'yle, Misimovic'le görüşülürken bu fiyatlar niye verilmedi acaba yumurta kapıya dayanıcakmıydı illa![]()
Emana'yı istemem ben şahsen eğer Emana Dünya Kupası'ndaki Emana ise.
Ledesma'yi almayip Emana'ya 8m vermek olsa olsa Adnan Polat'in yonetimine ozgu bisey olur
Galatasarayin orta sahasinda Ayhan ve Baris Ozbeki daha gormek istemiyorum yakismiyor
Pino dönünce Arda ve Elano orta sahaya çekilebilir, arkalarında da Cana oynarsa orta saha daha düzenli olur. En kötü ihtimal Serdar Özkan sağ kanatta oynar, bence Barış'ın orta sahada oynamasından iyidir.
Dun gece Lig tv de Sansal Buyuka Pino'nun muzmin sakat oldugunu Galatasaray'li yoneticilere soylenildigini buna ragmen Pino'nun transfer edildigini belirtti , yonetim gozumde gittikce yerin dibine giriyor
4-1-5 bu bizim İBB maçına çıktığımız sistemeden farkı yok kevgir olur böyle GS biz nasıl İBB'de olduysak
Emana gelmezse yukardaki 3 dizilişin biriyle gelirse alttaki dizilişle ya da diğerlerinden biriyle oynarsak çok rahat şampiyonluğa oynarız ama sakatlıklar belimizi büküyor.
![]()