Bu takıma inanmak istiyorum artık. Kazanmalıyız.
Fenerbahçe bildiğimiz gibi oynarsa turu geçecek skoru elde eder diye umuyorum. Önemli nokta golü bulduktan sonra aynı tempoya devam edebilmektir.
Maça iyi başlayıp 2-0'a getiririz diye düşünüyorum. Sonra 2. yarının sonlarına doğru golü yeriz ve tura veda ederiz.
Büyük olasılıkla kendi evimizde seyircininde desteğiyle, eksiklerimizinde oynamasıyla turu geçen taraf olacağız.
İlk maçta alınan skor maalesef çok kötü. Maça hızlı başlayıp 2 gol atsak dahi rakibin atacağı 1 gol herşeyi tam tersine çeviriyor. Aragones zamanında piyango bir Fenerbahçe vardı; yani günü gününü tutmayan; maçlardan önce rahatça bu maçı kesin alırız diyemediğimiz bir Fenerbahçe. Bana göre şuan da aynı durumdayız. Maçı kazanmamız da kaybetmemiz de sürpriz olmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Türk Telekom tribününde yerimizi alıp,takıma sonsuz desteğimizi vermeye gidiyoruz bu maçta.
İlk maçta aldığımız çok tehlikeli bir skor.Maça çok hızlı ve tempolu başlamamız gerekiyor.Erken bir gol bulmak lazım.
Tabi bu maçta takım savunmamıza da çok dikkat etmemiz gerekiyor ki son maçlarda rakiplere ço pozisyon veriyoruz.Kesinlikle gol yemememiz gereken bir maç.
Biz bu takıma çok rahat 2 gol atarız ama sorun gol yememekte.Malesef çok rahat turu geçeriz diyemiyorum.
Beklediğim ideal 11 şöyle;
Umarım maçın sonunda gruplara kalan taraf oluruz.Başarılar Fenerbahçe'm.Volkan
Gökhan-Lugano-Bilica-Andre Santos
Dia-Cristian-Emre-Stoch
Alex
Niang
Maalesef umutsuzum. Her geçen gün bu takıma olan güvenim azalıyor, umarım beni yanıltırlar.
Benimde umudum yok. Trabzon maçındaki kademe hatalarını görünce bu maça olumlu bakacak taraflarım uyuştu valla.
2-1 kazanırız ve turu kaybederiz.
Bence tek sorun fiziki düşme olur zaten Aykut hoca bundan korkmuş olacak ki Alex ve stoch la başlamadı Trabzon da .
Ezer geçeriz, tribünde büyük bir psikolojik savaş olacak.
bizim bu turu geçmek için kesinlikle en az 3 gol atmalıyız maalesef gol yemediğimiz mac kalmadı gibi bir sey. dia sakatsa fazla zorlamasınlar bence sol kanatta niang sagda stoch forvette semih olabilir birde christian yerine mehmet oynayabilir volkanın oynayıp oynamaması belkide gruplara kalıp kalmayacagımızın belli olusu olacak insallah gruplara kalan biz oluruz
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe'nin 1 gol yememesi çok önemli.Özellikle ilk gol rakipten gelirse,iş zora girer.Ama 2-0 olur da ondan sonra gelirse 1 gol,Fenerbahçe'nin skoru 3'e taşıyacağını düşünüyorum.Zor olur ama turu geçeriz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
1-0 çok ters bir skor.Maçın başlarında 1 gol bulmamız çok önemli tur açısından.Erken gelecek bir gol hem taraftarı hem futbolcuları morallendirir.Ne kadar atak oynamamız gerekse de savunmada çok önemli bu maçta.Paok iyi kontra atak yapabilen bir takım görüntüsü çiziyor.Bu konuda da dikkatli olmalıyız.
Zor maç olacak ama umarım turu geçen taraf biz oluruz.Başarılar Fenerbahçem.
Fenerbahçe maçında ilk golü eğer PAOK bulursa turu vermez. FB ilk golü bulunca tempoyu arttırıp 2. golü de atarsa Paok'un direnci kırılır ve savunma anlayışında mecburen açıklar verir. Yani Fenerbahçe'nin savunmada çok dikkatli olup gol yemeden 1 ya da 2 farklı öne geçmesi lazım. Hafta sonunda Trabzon maçında baya yoruldu takım. Yunan ekibi kolay gol yemiyor gibi ama bakalım. Açıkcası ben bu maçta neler olabileceğini kestiremiyorum. Hak eden taraf kazansın... Ülke puanı adına , başarılar Fenerbahçe....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Fenerbahce bizim macta oldugu gibi cift forvet cikarsa bu maci kesin alir.
Zevkli bol gollü maç olur Fenerbahçe kazanır ama skora göre kim tur atlar bilemiyorum.
Zor olacak ama 2 farklı skorla eleriz gibi geliyor.Yeterki ilk golü biz yemeyelim...
Bu turu geçeriz başka bir alternatif düşünemiyorum
Yunanı denize dökmek gerek inşallah 3-1 kazanırız.
İlk golü bulanın turu alacağı karşılaşma .İnşallah bu Fener olur ..
Volkan ve Stoch dönerse Fenerbahçe rahat tur atlayacaktır.Aksi takdirde işleri çok zor...
Semih ve Niang ile çift forvet olarak çıkmak zorundayız. Bu iki isim çok etkili olacak. Arkalarında Özer, Stoch ve Dia olabilir.
Semih, twitter sayfasına oynamam zor dedi. Bakalım ne olacak...
Dia ne durumda acaba
Dia oynayabilecek halde ise ortasahayı Emre Mehmet le kurup
önlerine de Dia Alex Stoch koyduk mu önünde ister Semih oynasın ister Niang farketmez
Baroni Selcuk gibi mıymıntı adamları izlemek istemiyorum bu maçta tempolu bi futbol bekliyorum kazanacağımıza inanıyorum paok tan çok kaliteli bi takımız
Paok 45 otobüsle İstanbul'a 2250 taraftarla geliyormuş.Bayaa ateşli bir maç olucak.