Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

31 73.81%
  • Paok kazanır

6 14.29%
  • Berabere biter

5 11.90%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 292 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Paok | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Fenerbahçe - Paok | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bu takıma inanmak istiyorum artık. Kazanmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe bildiğimiz gibi oynarsa turu geçecek skoru elde eder diye umuyorum. Önemli nokta golü bulduktan sonra aynı tempoya devam edebilmektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maça iyi başlayıp 2-0'a getiririz diye düşünüyorum. Sonra 2. yarının sonlarına doğru golü yeriz ve tura veda ederiz.

Sheriff Misafir

Büyük olasılıkla kendi evimizde seyircininde desteğiyle, eksiklerimizinde oynamasıyla turu geçen taraf olacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk maçta alınan skor maalesef çok kötü. Maça hızlı başlayıp 2 gol atsak dahi rakibin atacağı 1 gol herşeyi tam tersine çeviriyor. Aragones zamanında piyango bir Fenerbahçe vardı; yani günü gününü tutmayan; maçlardan önce rahatça bu maçı kesin alırız diyemediğimiz bir Fenerbahçe. Bana göre şuan da aynı durumdayız. Maçı kazanmamız da kaybetmemiz de sürpriz olmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Türk Telekom tribününde yerimizi alıp,takıma sonsuz desteğimizi vermeye gidiyoruz bu maçta.

İlk maçta aldığımız çok tehlikeli bir skor.Maça çok hızlı ve tempolu başlamamız gerekiyor.Erken bir gol bulmak lazım.

Tabi bu maçta takım savunmamıza da çok dikkat etmemiz gerekiyor ki son maçlarda rakiplere ço pozisyon veriyoruz.Kesinlikle gol yemememiz gereken bir maç.

Biz bu takıma çok rahat 2 gol atarız ama sorun gol yememekte.Malesef çok rahat turu geçeriz diyemiyorum.

Beklediğim ideal 11 şöyle;

Volkan

Gökhan-Lugano-Bilica-Andre Santos

Dia-Cristian-Emre-Stoch

Alex

Niang
    Umarım maçın sonunda gruplara kalan taraf oluruz.Başarılar Fenerbahçe'm.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Maalesef umutsuzum. Her geçen gün bu takıma olan güvenim azalıyor, umarım beni yanıltırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benimde umudum yok. Trabzon maçındaki kademe hatalarını görünce bu maça olumlu bakacak taraflarım uyuştu valla.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

2-1 kazanırız ve turu kaybederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Bence tek sorun fiziki düşme olur zaten Aykut hoca bundan korkmuş olacak ki Alex ve stoch la başlamadı Trabzon da .

Nesil
    2006

Ezer geçeriz, tribünde büyük bir psikolojik savaş olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bizim bu turu geçmek için kesinlikle en az 3 gol atmalıyız maalesef gol yemediğimiz mac kalmadı gibi bir sey. dia sakatsa fazla zorlamasınlar bence sol kanatta niang sagda stoch forvette semih olabilir birde christian yerine mehmet oynayabilir volkanın oynayıp oynamaması belkide gruplara kalıp kalmayacagımızın belli olusu olacak insallah gruplara kalan biz oluruz
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'nin 1 gol yememesi çok önemli.Özellikle ilk gol rakipten gelirse,iş zora girer.Ama 2-0 olur da ondan sonra gelirse 1 gol,Fenerbahçe'nin skoru 3'e taşıyacağını düşünüyorum.Zor olur ama turu geçeriz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

1-0 çok ters bir skor.Maçın başlarında 1 gol bulmamız çok önemli tur açısından.Erken gelecek bir gol hem taraftarı hem futbolcuları morallendirir.Ne kadar atak oynamamız gerekse de savunmada çok önemli bu maçta.Paok iyi kontra atak yapabilen bir takım görüntüsü çiziyor.Bu konuda da dikkatli olmalıyız.

Zor maç olacak ama umarım turu geçen taraf biz oluruz.Başarılar Fenerbahçem.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe maçında ilk golü eğer PAOK bulursa turu vermez. FB ilk golü bulunca tempoyu arttırıp 2. golü de atarsa Paok'un direnci kırılır ve savunma anlayışında mecburen açıklar verir. Yani Fenerbahçe'nin savunmada çok dikkatli olup gol yemeden 1 ya da 2 farklı öne geçmesi lazım. Hafta sonunda Trabzon maçında baya yoruldu takım. Yunan ekibi kolay gol yemiyor gibi ama bakalım. Açıkcası ben bu maçta neler olabileceğini kestiremiyorum. Hak eden taraf kazansın... Ülke puanı adına , başarılar Fenerbahçe....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce bizim macta oldugu gibi cift forvet cikarsa bu maci kesin alir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Fenerbahçe maçında ilk golü eğer PAOK bulursa turu vermez. FB ilk golü bulunca tempoyu arttırıp 2. golü de atarsa Paok'un direnci kırılır ve savunma anlayışında mecburen açıklar verir. Yani Fenerbahçe'nin savunmada çok dikkatli olup gol yemeden 1 ya da 2 farklı öne geçmesi lazım. Hafta sonunda Trabzon maçında baya yoruldu takım. Yunan ekibi kolay gol yemiyor gibi ama bakalım. Açıkcası ben bu maçta neler olabileceğini kestiremiyorum. Hak eden taraf kazansın... Ülke puanı adına , başarılar Fenerbahçe....
    hak eden mi kazansın bence direkt fenerbahçe kazansın
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Zevkli bol gollü maç olur Fenerbahçe kazanır ama skora göre kim tur atlar bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zor olacak ama 2 farklı skorla eleriz gibi geliyor.Yeterki ilk golü biz yemeyelim...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu turu geçeriz başka bir alternatif düşünemiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yunanı denize dökmek gerek inşallah 3-1 kazanırız.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

İlk golü bulanın turu alacağı karşılaşma .İnşallah bu Fener olur ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Volkan ve Stoch dönerse Fenerbahçe rahat tur atlayacaktır.Aksi takdirde işleri çok zor...

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Volkan ve Stoch dönerse Fenerbahçe rahat tur atlayacaktır.Aksi takdirde işleri çok zor...
    Volkan oynayacak buyuk ihtimalle.Yetistirilecektir maca.Stoch zaten Trabzonspor macindan sonra yine yedek baslarsa yok artik derim Alex ve Stoch oynayacaklardir.Umarim Dia'da yetisir maca..

Nesil
    2006

Semih ve Niang ile çift forvet olarak çıkmak zorundayız. Bu iki isim çok etkili olacak. Arkalarında Özer, Stoch ve Dia olabilir.

Nesil
    2006

Semih, twitter sayfasına oynamam zor dedi. Bakalım ne olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Semih ve Niang ile çift forvet olarak çıkmak zorundayız. Bu iki isim çok etkili olacak. Arkalarında Özer, Stoch ve Dia olabilir.
    Bu kadroyla oynarsak bırak turu geçmeyi fark yeriz..5 tane savunması olmayan adamla defans yapmamız imkansız ötesi..

Ben olsam Niang, Stoch, Topuz, selçuk emre özer ile oluştururdum ön tarafı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Dia ne durumda acaba
    Dia oynayabilecek halde ise ortasahayı Emre Mehmet le kurup
    önlerine de Dia Alex Stoch koyduk mu önünde ister Semih oynasın ister Niang farketmez
    Baroni Selcuk gibi mıymıntı adamları izlemek istemiyorum bu maçta tempolu bi futbol bekliyorum kazanacağımıza inanıyorum paok tan çok kaliteli bi takımız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Paok 45 otobüsle İstanbul'a 2250 taraftarla geliyormuş.Bayaa ateşli bir maç olucak.

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri