Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 94 sonuç

Konu: İşte MiLLi Kadro

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    KatıLıyorum. GG ve Sabri sakatsa yernine aynı performans iLe oynayacak A.Tandoğan var, Serkan var. Neden kuLLanıLmıyor bu adamLar, neden haLa verim aLamadığımız oyuncuLarda ısrar ediLiyor. Hani Hiddink iLk geLdiğinde o anLık performansa göre forma vericekti, ne oLdu ?
    Toraman'ı o iş için almışlardır Toraman sağ bek oynar. Yoksa ne işi var milli takımda(!)

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Adamın bir pLanı var beLLi,baksanıza maçLara göre kurmamış kadroyu.MaçLara göre kursa Hakan Kadir BaLta denen adamı bırakın kadroya aLmayı takipten çıkarırdı.
    Necip UysaL zamanLa girecektir miLLi takıma.Sabretmek Lazım..

Milli takım bir Ödüldür. İyi oynayanın alınması gerekir bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Volkan Sen , Mevlut Erdinc , Ceyhun Gulselam , Necip , nerde bu adamlar , Hiddink hadi diyelim gormedi yardimcilarida mi uyarmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sabri Sarıoğlu Galatasaray A.ş.
    Servet çetin Galatasaray A.ş.
    Ibrahim Toraman Beşiktaş A.ş.
    Gökhan Zan Galatasaray A.ş.
    Hakan Kadir Balta Galatasaray A.ş.
    Kazım Kazım Fenerbahçe
    Selçuk şahin Fenerbahçe

Bu elamanların daha adam gibi sene başından bu yana bir iyi maçı yok daha ne diye çağrılıyor bunlar sırf 3 büyüklerden adam çağırdık demek için alınıyor ayıptır.

Ali Tandoğan
    Egemen
    Serkan Balcı
    Volkan Şen
    Hüseyin Çimşir

bu isimler alınabilinirdi ayıptır yahu, Kazım'ın Milli takımda tamam farklı bir performans sergilediği aşikarda gereği yok arkadaş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

SAVUNMA OYUNCULARI
    GÖKHAN ZAN yerine EGEMEN KORKMAZ
    SABRİ SARIOĞLU yerine ALİ TANDOĞAN

ORTA SAHA OYUNCULARI
    KAZIM KAZIM yerine VOLKAN ŞEN
    MEHMET AURELIO yerine CEYHUN GÜLSELAM
    SELÇUK ŞAHİN yerine NECİP UYSAL

HÜCUM OYUNCULARI
    NİHAT KAHVECİ yerine MEVLÜT ERDİNÇ.

Hakan Balta'yı yerine alternatif bulamadığım için çıkarmadım, yoksa şu haliyle o da olmamalıydı kadroda.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

nefretimsin Oğuz !

Bugüne kadar öyle öyle tesadüf vs. diyordum ama artık Necip'in niye bu takıma inatla alınmadığını anladım artık.Ya allah aşkına hadi sene başında G.Zan 1-2 maç oynadı hazırlık , had iNihatta ön elemelerde 1-2 maç iyidi geçen kadroya çağırdın da , yahu yeter ne yaptı bu Nihat ve G.Zan milli takıma çağıralacak ? Siz mi çok anlıyorsunuz yoksa bizmi artık bilmiyorum.

Biz niye Dünya kupasında olalım ki böyle ? Cidden müstehak bize.

Olması gerekenler: Necip, M.Topuz, Volkan Şen, C.Gülselam, Umut. Bunlar ilk aklıma gelenler.
    Olmaması gerekenler: Kazım, Nihat, G.Zan, H.Balta, S.Şahin, Servet

Benim anlamadığım, bu kadroyu gerçekten Hiddink mi yapıyor? Kazım Fenerbahçe tarafından kadrodışı bırakıldı, adam milli takıma alınıyor, aynı bölgede Fenerbahçe'nin banko oyuncusu ve daha formda olan M.Topuz kadroya alınmıyor. Yine aynı bölgede Volkan Şen çok formda olmasına rağmen kadroda yok. Selçuk Şahin yerine Ceyhun Gülselam veya Necip Uysal olmalıydı.

Sabri sakat, G.Gönül sakat, A.Tandoğan kadroda yok. G.Zan'ın yüzünü unuttuk, yine kadroda. H.Balta çok formsuz ama kadroda, yerine İ.Üzülmez'i alsa daha doğru olurdu. Üzülmez Balta'dan çok daha iyi durumda şu an.

Umut'un da kadroda olmaması tuhaf. Trabzonspor'dan oyuncu almamak için gayret etmiş gibi, aynı şekilde Bursaspor'dan da. İlla üç büyüklerden olacak oyuncu. Oğuz Çetin antrenörse ben Mourinho'yum.

Gerçekten bu kadroyu Hiddink yapmış olamaz. Böyle saçma bir kadro görmedim. Terim'in yalakası Oğuz Çetin'i tutarsanız, böyle kadro verir elinize, saçma sapan. Yazık şu adamların aldığı maaşlara.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ömer Erdoğan'ın milli kadroya girmesi için daha ne yapması gerekiyor ? Ya da Cenk'in ? Necip'in olmaması fiyasko zaten .
    Edit : dalgınlık , Ö.Erdoğan takımdaymış .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Ömer Erdoğan'ın milli kadroya girmesi için daha ne yapması gerekiyor ? Ya da Cenk'in ? Necip'in olmaması fiyasko zaten .
    Ömer Erdoğan zaten kadroda.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kadro seçimini Hiddink'e bıraktıklarını düşünmüyorum.Oğuz Çetin el atmıştır bu işe..Hiddink'in bir ayrım vs. yapacağını zannetmiyorum.Oğuz Çetin inatla aynı oyuncuları aldırıyor kadroya dışarda bir ton hakeden isim dururken kimler kadroya giriyor.

Oğuz el atmaya devam edicekse Hiddink'i niye getirdik takımın başına.. Terim'le devam edilseydi ne farkı var kadronun..
    Dün Avrupa maçlarını izlemedi mi milli takımı seçenler acaba..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Volkan Demirel yok...Büyük Şok...
    Adamı sakat sakat oynatacak hali yok ya.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Mehmet Topuz nerde, Volkan Şen nerde, Necip nerde, Ceyhun Gülselam nerde? Hala Nihat'tan, Gökhan Zan'dan, Kazım'dan medet umuluyor ya hayret ! Bu seçimlerle 2012 de 2014 de çok uzak 2022'ye inşAllah

Nesil
    2007
    Yer
    34

Orta sahamız Arda - Emre(Necip) - Nuri - Hamit - Tuncay(Volkan) olmadığı sürece pek bir hayır beklemiyorum. Haketmeyen isimler yine kadroda...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ya gökhan zan hakan balta kazım selçuk şahin ne işi var bu adamların nerede necip volkan şen mevlüt mehmet topuz

oğuzun kalmasıda hata heralde yardımcıları dğişmek gerekmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kimse kusura bakmasın ama ben bu Milli Takım'ı desteklemiyorum. Bu nasıl kadro yahu. Bu kadroyu Hiddink'in kurduğuna inanmıyorum..
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Gökhan Zan
    Sabri
    Hakan Balta
    Selcuk
    Kazım
    Özer
    Nihat

şuan bu oyuncuların milli takımda yeri yok.Servet de tartışılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

volkan sakat ama sabri sakat değil miydi.. herhalde bunlar değerlendirilmiştir, özer hurmacı ya anlam veremedim ben de, ama genelde içerden takımlardan bir kadro kurulmaya çalışılmış

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gerçekten bu kadroyu Hiddink yapmış olamaz. Böyle saçma bir kadro görmedim. Terim'in yalakası Oğuz Çetin'i tutarsanız, böyle kadro verir elinize, saçma sapan. Yazık şu adamların aldığı maaşlara.
    Nokta...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

gökhan zan hala neden cagiriliyor aklim almiyor dogrusu torpillimi acaba federasyonda akrabasi var büyük ihtimal..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sabri sakatsa alınmaması gerekirdi ama onun haricinde ben sabrinin milli takımda saç baş yoldurduğunu hatırlamıyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    sabri sakatsa alınmaması gerekirdi ama onun haricinde ben sabrinin milli takımda saç baş yoldurduğunu hatırlamıyorum...
    Eğer benim mesajıma cevaben yazdıysanız, Sabri'nin sakatlığı nedeniyle çağrılmaması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa Selçuk Şahin'in, Gökhan Zan'ın bulunduğu takımda Sabri inci gibi parlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yok çoğu kişi gs defansı çok kötü bu sezon hala neden alıyorlar yazmışda diğerlerine katılsamda sabri sakat değilse alınmalı yedek bile otursa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Balta, Gökhan Zan, Servet Çetin... İyi kadro iyi(!)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Beyler İbrahim Üzülmez milli takıma neden çağrılmıyor? Yoksa milli takımı bıraktımı? Hakan'ın yerine çok daha iyi oynar.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

fm de yazdığına göre 2008 de bırakmış

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by vego View Post
    fm de yazdığına göre 2008 de bırakmış
    Keşke tekrar milli takıma geri dönme kararı alsa. Ukranyalı Hakan'dan bin kat daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Keşke tekrar milli takıma geri dönme kararı alsa. Ukranyalı Hakan'dan bin kat daha iyi.
    Sarbi -> Ukranya (: Aynen katılıyorum dediklerine.

Kadro yine gerektigi gibi olmamis.Gokhan Zan,Selcuk,Hakan Balta gereksiz olmuslar her zamanki gibi.Egemen,Volkan Sen,Mehmet Topuz,Necip gibi oyuncular yine yoklar.Bu oyuncular bu sene takimlarinda cok formdalar su aralar ama milli takimda yoklar.Ve sag bektede oyuncumuz yok su an sanirsam.Gokhan sakat,Sabri sakat ama belki yetisebilirler.Olmadiklarini dusunursek o bolgeye Serkan veya Ali Tandogan cagirilmali diye dusunuyorum.Ozer'in de kadroya alinmasi iyi olmus bu arada..

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri