Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • K.Karabük

4 16.00%
  • Berabere

3 12.00%
  • Beşiktaş

18 72.00%
1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: K.Karabük - Beşiktaş [3.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bence o kadarda laf etme K.Paşa-GS maçının bileti geçen sene 120 TL'ydi ayrıca böyle şeylere normal bakmanı beklerdim çünkü Anadolu klüpleri böyle maçları para bakımından değerlendiriyolar.Yani bunun işci takımı zengin takımı falan olmasıyla bi alakası yok
    karabük şehir takımı, kemik seyircisi var iyi kötü
    zaten cevre illerden de destek görüyor tribünleri dolduruyor zonguldak tı kastamonuydu
    tribün doldurmama gibi sorunu yok kasımpaşa gibi
    karabük halkının büyük coğunluğu işçi.işçi şehri ve işçi takımı olarak lanse edilmiş bi takım
    klup yöneticileride bunu söylüyor sürekli
    sendika aidatları klube aktarılıyor.
    geçen sene tribüne işçiler gelmişti bi tarafa mavi baretleriyle oturdular diğer tarafada kırmızı baretleriyle hoş bi görüntüydü.çok kimse hayran oldu beğendi işçi şehrinin emeğin takımı geliyor diye.
    bunu koruması devam ettirmesi lazımdı.
    40 lira bilet çoğu kişiyi zorlayacak, bende karabük te öğrenciyim geçen sene içerdeki neredeyse her maça gittim
    3 5 ve 10 liraydı biletler maç haftasının ortasında tükeniyordu coğu hafta biletler.
    böyle kaygısı yok yani keşke çizgisini koruyabilseydi.
    maddi açıdan gayet rahat bi klup sıkıntısı da yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    karabük şehir takımı, kemik seyircisi var iyi kötü
    zaten cevre illerden de destek görüyor tribünleri dolduruyor zonguldak tı kastamonuydu
    tribün doldurmama gibi sorunu yok kasımpaşa gibi
    karabük halkının büyük coğunluğu işçi.işçi şehri ve işçi takımı olarak lanse edilmiş bi takım
    klup yöneticileride bunu söylüyor sürekli
    sendika aidatları klube aktarılıyor.
    geçen sene tribüne işçiler gelmişti bi tarafa mavi baretleriyle oturdular diğer tarafada kırmızı baretleriyle hoş bi görüntüydü.çok kimse hayran oldu beğendi işçi şehrinin emeğin takımı geliyor diye.
    bunu koruması devam ettirmesi lazımdı.
    40 lira bilet çoğu kişiyi zorlayacak, bende karabük te öğrenciyim geçen sene içerdeki neredeyse her maça gittim
    3 5 ve 10 liraydı biletler maç haftasının ortasında tükeniyordu coğu hafta biletler.
    böyle kaygısı yok yani keşke çizgisini koruyabilseydi.
    maddi açıdan gayet rahat bi klup sıkıntısı da yok.
    Herşey dışardan göründüğü gibi değil maddi açıdan da şu an o kadar da rahat değil Karabükspor.40 lira bi Beşiktaş maçı için çok çok normal millet Guti izlemeye gelecek millet Q7 izlemeye gelecek 10 Liraya Guti ya da Q7 izlemek beleşten bile öte bi fiyat olur

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Herşey dışardan göründüğü gibi değil maddi açıdan da şu an o kadar da rahat değil Karabükspor.40 lira bi Beşiktaş maçı için çok çok normal millet Guti izlemeye gelecek millet Q7 izlemeye gelecek 10 Liraya Guti ya da Q7 izlemek beleşten bile öte bi fiyat olur
    anlatmak istediğim o değil ben burda quaresma ya guti ye fiyat biçmiyorum
    takım kendi olsun şehrine taraftarına sırt dönmesin
    şehir karabüksporu cok sahiplenmiş durumda karabük'ün içerde maçı varsa rakip değil karabük önemsenmeli
    bugune kadar çoğu anadolu klubu tersini yaptı
    karabük yakıştırılan sıfat ve yönetim demeçleriyle bu konuda farklı olur diye düşünüyordum yanılttı beni
    çarşı karabük yükselince pankart açtı ne diye açtı
    bu çizgisini kaybetmemesi gerek karabük'ün benim söylediğim.

ayırca illa fiyat kalite olarak bakacaksak taş tribüne ve konuk takım bölümüne 40 lira değil 5 lira dahi fazla.beşiktaş taraftarıda hak verecektir bana maça gittiklerinde.bank asyanın en kötü statlarından biriyidi.

Mesaj Yetkileri