Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • K.Karabük

4 16.00%
  • Berabere

3 12.00%
  • Beşiktaş

18 72.00%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: K.Karabük - Beşiktaş [3.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default K.Karabük - Beşiktaş [3.Hafta]

Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçından sonra kaldırılacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Helsinki karşısında rahat bi galibiyet aldık ve Belediye maçının moralsizliği gitti. Karabük hernekadar iyi bir takım olsa da galip geleceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Zor maç karabük içerde baya iyi takım
    beraberlik bekliyorum
    geçen sene 3 lira olan taş tribüne bu sene bu maça 40 lira çeken yönetime de selam ederim.
    sözde işcinin emeğin takımı olacaktı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Basına kapalı olarak yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İdmana tedavilerine devam edilen Tomas Sivok ve izinli Mehmet Aurelio katılmadı.Hakan Arıkan ve Rıdvan Şimşek ise takımdan ayrı çalıştı.

Teknik Direktör Bernhard Schuster yönetiminde yapılan antrenman takım halinde ısınma koşuları ile başladı. Koşuların ardından pas çalışmaları yapan Beşiktaşlı futbolcular, taktik maç ve şut çalışması ile idmanı tamamladı.

Öğleden sonra karayolu ile Karabük`e gidecek olan Siyah-Beyazlılar`da 18 kişilik kadroda şu oyuncularımız yer alıyor:

"Rüştü Reçber, Cenk Gönen, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Zapotocny, Fabian Ernst, Quaresma, Ekrem Dağ, Ersan Adem Gülüm, Tabata, Bobo, İsmail Köybaşı, Hilbert, Nobre, Guti, Necip Uysal, Holosko, Nihat Kahveci."

Resmi Site

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Karabük kazanır diyen öteki arkadaş kim yeni bi hemşerim mi çıktı acaba

Şaka bi yana Beşiktaş ne kadar iyi bi takım olsada Buca maçında çok zorlanmış İBB'ye İnönü'de kaybetmiş bi takım Beşiktaş'ı İnşallah yeneriz Allah utandırmasın

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Zor maç karabük içerde baya iyi takım
    beraberlik bekliyorum
    geçen sene 3 lira olan taş tribüne bu sene bu maça 40 lira çeken yönetime de selam ederim.
    sözde işcinin emeğin takımı olacaktı.
    Bence o kadarda laf etme K.Paşa-GS maçının bileti geçen sene 120 TL'ydi ayrıca böyle şeylere normal bakmanı beklerdim çünkü Anadolu klüpleri böyle maçları para bakımından değerlendiriyolar.Yani bunun işci takımı zengin takımı falan olmasıyla bi alakası yok

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bence o kadarda laf etme K.Paşa-GS maçının bileti geçen sene 120 TL'ydi ayrıca böyle şeylere normal bakmanı beklerdim çünkü Anadolu klüpleri böyle maçları para bakımından değerlendiriyolar.Yani bunun işci takımı zengin takımı falan olmasıyla bi alakası yok
    karabük şehir takımı, kemik seyircisi var iyi kötü
    zaten cevre illerden de destek görüyor tribünleri dolduruyor zonguldak tı kastamonuydu
    tribün doldurmama gibi sorunu yok kasımpaşa gibi
    karabük halkının büyük coğunluğu işçi.işçi şehri ve işçi takımı olarak lanse edilmiş bi takım
    klup yöneticileride bunu söylüyor sürekli
    sendika aidatları klube aktarılıyor.
    geçen sene tribüne işçiler gelmişti bi tarafa mavi baretleriyle oturdular diğer tarafada kırmızı baretleriyle hoş bi görüntüydü.çok kimse hayran oldu beğendi işçi şehrinin emeğin takımı geliyor diye.
    bunu koruması devam ettirmesi lazımdı.
    40 lira bilet çoğu kişiyi zorlayacak, bende karabük te öğrenciyim geçen sene içerdeki neredeyse her maça gittim
    3 5 ve 10 liraydı biletler maç haftasının ortasında tükeniyordu coğu hafta biletler.
    böyle kaygısı yok yani keşke çizgisini koruyabilseydi.
    maddi açıdan gayet rahat bi klup sıkıntısı da yok.

Karabük Halkı Q7nin Gollerini İlk Defa Canlı İzleyecek Büyük Gururdur Onlara Rahat Kazanırız.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    karabük şehir takımı, kemik seyircisi var iyi kötü
    zaten cevre illerden de destek görüyor tribünleri dolduruyor zonguldak tı kastamonuydu
    tribün doldurmama gibi sorunu yok kasımpaşa gibi
    karabük halkının büyük coğunluğu işçi.işçi şehri ve işçi takımı olarak lanse edilmiş bi takım
    klup yöneticileride bunu söylüyor sürekli
    sendika aidatları klube aktarılıyor.
    geçen sene tribüne işçiler gelmişti bi tarafa mavi baretleriyle oturdular diğer tarafada kırmızı baretleriyle hoş bi görüntüydü.çok kimse hayran oldu beğendi işçi şehrinin emeğin takımı geliyor diye.
    bunu koruması devam ettirmesi lazımdı.
    40 lira bilet çoğu kişiyi zorlayacak, bende karabük te öğrenciyim geçen sene içerdeki neredeyse her maça gittim
    3 5 ve 10 liraydı biletler maç haftasının ortasında tükeniyordu coğu hafta biletler.
    böyle kaygısı yok yani keşke çizgisini koruyabilseydi.
    maddi açıdan gayet rahat bi klup sıkıntısı da yok.
    Herşey dışardan göründüğü gibi değil maddi açıdan da şu an o kadar da rahat değil Karabükspor.40 lira bi Beşiktaş maçı için çok çok normal millet Guti izlemeye gelecek millet Q7 izlemeye gelecek 10 Liraya Guti ya da Q7 izlemek beleşten bile öte bi fiyat olur

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Herşey dışardan göründüğü gibi değil maddi açıdan da şu an o kadar da rahat değil Karabükspor.40 lira bi Beşiktaş maçı için çok çok normal millet Guti izlemeye gelecek millet Q7 izlemeye gelecek 10 Liraya Guti ya da Q7 izlemek beleşten bile öte bi fiyat olur
    anlatmak istediğim o değil ben burda quaresma ya guti ye fiyat biçmiyorum
    takım kendi olsun şehrine taraftarına sırt dönmesin
    şehir karabüksporu cok sahiplenmiş durumda karabük'ün içerde maçı varsa rakip değil karabük önemsenmeli
    bugune kadar çoğu anadolu klubu tersini yaptı
    karabük yakıştırılan sıfat ve yönetim demeçleriyle bu konuda farklı olur diye düşünüyordum yanılttı beni
    çarşı karabük yükselince pankart açtı ne diye açtı
    bu çizgisini kaybetmemesi gerek karabük'ün benim söylediğim.

ayırca illa fiyat kalite olarak bakacaksak taş tribüne ve konuk takım bölümüne 40 lira değil 5 lira dahi fazla.beşiktaş taraftarıda hak verecektir bana maça gittiklerinde.bank asyanın en kötü statlarından biriyidi.

Biraz Yanlış Düşünüyorsun Bence. Bu Maç 40 Lira Tamam Diğer Maçlarda Bu Fiyatsa 40 Liraysa Bu Sezon Dediğine Katılırım. Ama Büyük Takımlarla Oynanan Maçlarda Biletlerin Fazla Tutulması Bence Çok Normal Devir Ekonomi Devri. Kulübün Kesesi Daha Önemli. Zaten Dünyanın Sistemi Olan Arz-Talep Dengesinde Neye Çok Hücum Edilirse Fiyatlar Fırlar.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

40 çok fazla yinede.
    Fazla tutulacaksa bile 20 25 lira idealdi.Neyse daha fazla konunun dışına çıkmayalım

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

20-25 böyle bi maç için az hala ısrarcıyım ama konunun dışına çıkıp uzatmayalım meseleyi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Thumbs up

karabük tarafında da bu pankart açılacak sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

OLay budur.
    Sonunda bize sempati duyan takımLardan biri bunu cesurca diLe getiriyor.Bize imrenen,hayranLık duyan çok ama saLdırarak bunu kapatmaya çaLışıyorLar.Karabükspor taraftarı ise harika bir hareket yapmış oLur.BeLki iLerde birLikte maç izLerLer.

Karabük Bank Asya'daki şampiyonluğunun ardından tempolu oynayan,önde basan iyi bir takım görüntüsü çizdi hazırlık döneminde ve bu 2 maçta.Yalnız her takıma karşı böyle oynayamazlar,Beşiktaş da buna dahil.

Bol mücadeleli,keyifli bir maç olacaktır.Karabük 1 golle öne geçer,fakat sonra Beşiktaş yetenekli oyuncularının da maça etki etmesiyle 2 ya da 3 gol bulup galip gelecektir ..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kontra ataklarla ciddi biçimde tehlikeli olabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlk golü biz bulursak rahat kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cenk,Ekrem,Zapo,Toraman,Üzülmez,Necip,Ernst,Hilber t(Tabata),Guti,Quaresma,Bobo

Muhtemel 11'imiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Karabük beklenenden daha çok zorlayacak Beşiktaş'ı bence .Beşiktaş'ın 1 farklı galip gelmesi yüksek ihtimal , sürpriz ise beraberlik olur .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    OLay budur.
    Sonunda bize sempati duyan takımLardan biri bunu cesurca diLe getiriyor.Bize imrenen,hayranLık duyan çok ama saLdırarak bunu kapatmaya çaLışıyorLar.Karabükspor taraftarı ise harika bir hareket yapmış oLur.BeLki iLerde birLikte maç izLerLer.
    Bir örnek verir misin ?

Beşiktaş'tan fark bekliyorum.4-1 gibi Karabük belki kontratakla gol bulur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    OLay budur.
    Bizi örnek almayan yada özenmeyen taraftar var mı sence ? En iyiler her zaman en nefret edilenlerdir.

Maça gelince Emenike'ye dikkat edersek gol yemeyiz , zaten 2-3 tane atarız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bu önemli mücadele öncesinde Beşiktaş ile Karabükspor 7. kez karşı karşıya gelmiş olacak.

Karabükspor, Lig Tarihinde Dört Büyüklerden Sadece Beşiktaş’ı Mağlup Etmişti.

Beşiktaş, Süper Lig’de Karabükspor İle Oynadığı Her Maçta Gol Attı.

Karabükspor 2010-11 Sezonunda Süper Ligin En Ucuz Takımı. (Transfermarkt.de Değeri: 14.550.000 Euro)

Beşiktaş Süper Lig`de Geride Kalan 2 Haftada En Çok Topla Oynayan Ekip Oldu.

Bernd Schuster, Süper Lig`de Sadece 4 Oyuncusunu 2 Maçta da 90 Dakika Sahada Tuttu.

Ayrıca Ferrari kadroda yokmuş yaa Schuster'de tavşancı çıktı valla

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Delinho içinde özel bir maç olacak. Eski takımına karşı oynayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Beşiktaş`ın K. Karabükspor karşısına çıkacak 11`i belli oldu.

CENK
    İ. TORAMAN
    ZAPOTOCNY
    EKREM DAĞ
    İ. ÜZÜLMEZ
    ERNST
    NECİP
    TABATA
    QUARESMA
    GUTİ
    NOBRE

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Toramanin takima geri donmesi sevindirici ama nobre olayini anlamadim.. umarim bu sefer iyi oynar

Bobo kontenjandan dışarıda kalmış sanırım.

Edit:Saydım şimdi 5 yabancı var.Schuster'in tercihi sanırım Nobre.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bobo yok Nobre var.Tabatayı oynatmak için.Emenike umarım goLLerine devam eder de puan kaybederiz.Bunu gerçekten istiyorum biri Şuster'i durdurmaLı.Bu kadar saçma rotayson oLmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Karabük başlar başlamaz gol atmış ilginç başladı maç
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Emenike yazdı yine .Çok gollü olacak bu maç .

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri