Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçından sonra kaldırılacaktır.
Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçından sonra kaldırılacaktır.
Helsinki karşısında rahat bi galibiyet aldık ve Belediye maçının moralsizliği gitti. Karabük hernekadar iyi bir takım olsa da galip geleceğimizi düşünüyorum.
Zor maç karabük içerde baya iyi takım
beraberlik bekliyorum
geçen sene 3 lira olan taş tribüne bu sene bu maça 40 lira çeken yönetime de selam ederim.
sözde işcinin emeğin takımı olacaktı.
Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Basına kapalı olarak yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. İdmana tedavilerine devam edilen Tomas Sivok ve izinli Mehmet Aurelio katılmadı.Hakan Arıkan ve Rıdvan Şimşek ise takımdan ayrı çalıştı.
Teknik Direktör Bernhard Schuster yönetiminde yapılan antrenman takım halinde ısınma koşuları ile başladı. Koşuların ardından pas çalışmaları yapan Beşiktaşlı futbolcular, taktik maç ve şut çalışması ile idmanı tamamladı.
Öğleden sonra karayolu ile Karabük`e gidecek olan Siyah-Beyazlılar`da 18 kişilik kadroda şu oyuncularımız yer alıyor:
"Rüştü Reçber, Cenk Gönen, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Zapotocny, Fabian Ernst, Quaresma, Ekrem Dağ, Ersan Adem Gülüm, Tabata, Bobo, İsmail Köybaşı, Hilbert, Nobre, Guti, Necip Uysal, Holosko, Nihat Kahveci."
Resmi Site
Karabük kazanır diyen öteki arkadaş kim yeni bi hemşerim mi çıktı acaba
Şaka bi yana Beşiktaş ne kadar iyi bi takım olsada Buca maçında çok zorlanmış İBB'ye İnönü'de kaybetmiş bi takım Beşiktaş'ı İnşallah yeneriz Allah utandırmasın
karabük şehir takımı, kemik seyircisi var iyi kötü
zaten cevre illerden de destek görüyor tribünleri dolduruyor zonguldak tı kastamonuydu
tribün doldurmama gibi sorunu yok kasımpaşa gibi
karabük halkının büyük coğunluğu işçi.işçi şehri ve işçi takımı olarak lanse edilmiş bi takım
klup yöneticileride bunu söylüyor sürekli
sendika aidatları klube aktarılıyor.
geçen sene tribüne işçiler gelmişti bi tarafa mavi baretleriyle oturdular diğer tarafada kırmızı baretleriyle hoş bi görüntüydü.çok kimse hayran oldu beğendi işçi şehrinin emeğin takımı geliyor diye.
bunu koruması devam ettirmesi lazımdı.
40 lira bilet çoğu kişiyi zorlayacak, bende karabük te öğrenciyim geçen sene içerdeki neredeyse her maça gittim
3 5 ve 10 liraydı biletler maç haftasının ortasında tükeniyordu coğu hafta biletler.
böyle kaygısı yok yani keşke çizgisini koruyabilseydi.
maddi açıdan gayet rahat bi klup sıkıntısı da yok.
Karabük Halkı Q7nin Gollerini İlk Defa Canlı İzleyecek Büyük Gururdur OnlaraRahat Kazanırız.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
anlatmak istediğim o değil ben burda quaresma ya guti ye fiyat biçmiyorum
takım kendi olsun şehrine taraftarına sırt dönmesin
şehir karabüksporu cok sahiplenmiş durumda karabük'ün içerde maçı varsa rakip değil karabük önemsenmeli
bugune kadar çoğu anadolu klubu tersini yaptı
karabük yakıştırılan sıfat ve yönetim demeçleriyle bu konuda farklı olur diye düşünüyordum yanılttı beni
çarşı karabük yükselince pankart açtı ne diye açtı
bu çizgisini kaybetmemesi gerek karabük'ün benim söylediğim.
ayırca illa fiyat kalite olarak bakacaksak taş tribüne ve konuk takım bölümüne 40 lira değil 5 lira dahi fazla.beşiktaş taraftarıda hak verecektir bana maça gittiklerinde.bank asyanın en kötü statlarından biriyidi.
Biraz Yanlış Düşünüyorsun Bence. Bu Maç 40 Lira Tamam Diğer Maçlarda Bu Fiyatsa 40 Liraysa Bu Sezon Dediğine Katılırım. Ama Büyük Takımlarla Oynanan Maçlarda Biletlerin Fazla Tutulması Bence Çok Normal Devir Ekonomi Devri. Kulübün Kesesi Daha Önemli. Zaten Dünyanın Sistemi Olan Arz-Talep Dengesinde Neye Çok Hücum Edilirse Fiyatlar Fırlar.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
40 çok fazla yinede.
Fazla tutulacaksa bile 20 25 lira idealdi.Neyse daha fazla konunun dışına çıkmayalım
20-25 böyle bi maç için az hala ısrarcıyım ama konunun dışına çıkıp uzatmayalım meseleyi![]()
OLay budur.
Sonunda bize sempati duyan takımLardan biri bunu cesurca diLe getiriyor.Bize imrenen,hayranLık duyan çok ama saLdırarak bunu kapatmaya çaLışıyorLar.Karabükspor taraftarı ise harika bir hareket yapmış oLur.BeLki iLerde birLikte maç izLerLer.![]()
Karabük Bank Asya'daki şampiyonluğunun ardından tempolu oynayan,önde basan iyi bir takım görüntüsü çizdi hazırlık döneminde ve bu 2 maçta.Yalnız her takıma karşı böyle oynayamazlar,Beşiktaş da buna dahil.
Bol mücadeleli,keyifli bir maç olacaktır.Karabük 1 golle öne geçer,fakat sonra Beşiktaş yetenekli oyuncularının da maça etki etmesiyle 2 ya da 3 gol bulup galip gelecektir ..
Kontra ataklarla ciddi biçimde tehlikeli olabilirler.
İlk golü biz bulursak rahat kazanırız.
Cenk,Ekrem,Zapo,Toraman,Üzülmez,Necip,Ernst,Hilber t(Tabata),Guti,Quaresma,Bobo
Muhtemel 11'imiz.
Karabük beklenenden daha çok zorlayacak Beşiktaş'ı bence .Beşiktaş'ın 1 farklı galip gelmesi yüksek ihtimal , sürpriz ise beraberlik olur .
Bu önemli mücadele öncesinde Beşiktaş ile Karabükspor 7. kez karşı karşıya gelmiş olacak.
Karabükspor, Lig Tarihinde Dört Büyüklerden Sadece Beşiktaş’ı Mağlup Etmişti.
Beşiktaş, Süper Lig’de Karabükspor İle Oynadığı Her Maçta Gol Attı.
Karabükspor 2010-11 Sezonunda Süper Ligin En Ucuz Takımı. (Transfermarkt.de Değeri: 14.550.000 Euro)
Beşiktaş Süper Lig`de Geride Kalan 2 Haftada En Çok Topla Oynayan Ekip Oldu.
Bernd Schuster, Süper Lig`de Sadece 4 Oyuncusunu 2 Maçta da 90 Dakika Sahada Tuttu.
Ayrıca Ferrari kadroda yokmuş yaa Schuster'de tavşancı çıktı valla![]()
Delinho içinde özel bir maç olacak. Eski takımına karşı oynayacak.
Beşiktaş`ın K. Karabükspor karşısına çıkacak 11`i belli oldu.
CENK
İ. TORAMAN
ZAPOTOCNY
EKREM DAĞ
İ. ÜZÜLMEZ
ERNST
NECİP
TABATA
QUARESMA
GUTİ
NOBRE
Toramanin takima geri donmesi sevindirici ama nobre olayini anlamadim.. umarim bu sefer iyi oynar
Bobo kontenjandan dışarıda kalmış sanırım.
Edit:Saydım şimdi 5 yabancı var.Schuster'in tercihi sanırım Nobre.
Bobo yok Nobre var.Tabatayı oynatmak için.Emenike umarım goLLerine devam eder de puan kaybederiz.Bunu gerçekten istiyorum biri Şuster'i durdurmaLı.Bu kadar saçma rotayson oLmaz..
Karabük başlar başlamaz gol atmış ilginç başladı maç
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Emenike yazdı yine .Çok gollü olacak bu maç .