Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?
- Voters
- 27. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Manisaspor
-
30.Ağustos.2010, 11:21
Öncelikle oyun anlamında beğendiğimi en azından belli dakikalar haricinde söyleyemeyeceğim. Defansif anlamda ki komedilerimiz yine devam ediyor. Duran top ve uyuşuk defans zaafımız son sürat.
Maçta tam anlamıyla şans golüyle öne geçtik. Şans sadece kalecinin topu elinden kaçırmasıydı. Alex her zamanki gibi doğru yerde bulunup gol yaptı. Ama ondan önce 18 yaşındaki bir çocuğun şans verildiğinde neler yapabileceğini oyunuyla herkese anlattığını gördük. Necip, Cenk, Onur, Batuhan, Okan bunları izlerken insan daha ayrı bir gururlanıyor. Atıyorum sağ bekte dün Önder gitmeseydi o olsaydı yahut Bekir oynasaydı öyle bir orta gelmeyecekti. Okan Gökhan Gönül tarzı hatta ondan daha atik (bence) bir oyuncu. Attığı çalımlar ve şut denemeside özgüvenini yükseltti yada yüksek olan özgüvenini bizlere gösterdi. Alex'inde bu konuda etkisi büyük tabi. Caner'i beğenmesemde attığı pasla kendini affettirdi. Defans genel olarak iyiydi fakat son yediğimiz golde adamlar 3. defa şut vurarak gol yaptılar. 3 defa şut vurdurmak kötü bir istatistik oldu. Ondan önce MErt daha sonra Okan topu kaleden çıkardılar. en sonunda da gol oldu. Niang Güizanın yakaladığı pozisyonları bu sene daha çok bulacak ve neler yapabileceğini özetledi bizlere. Aykut hoca M.Topuz ve Stoch'u çıkardıktan sonra özellikle Dia'nın girmesiyle takım ateşlendi. Bir anda goller geldi. Basın toplantısında Aykut hoca stopere adam alınacağını yabancı olacağını söyledi. Zaten alındı büyük olasılıkla ama ismi gizleniyor. Ayrıca Aykut Kocaman Okan'ın performansına ilişkin soruları kısaca cevaplayıp oyuncuyu fazla övmeden konuyu değiştiriyor. Akıllıca birşey. Çünkü basına bu konularda fazla demeç verip oyuncuyu gereğinden fazla şişirirsen oyuncuda bir anda ne olduğunu şaşırır. Bu konuyu eminimki Okan'a kendisi birebir söylemiş ve hatalarını ve doğrularını anlatmıştır. Tebrik ediyorum takımımızı.
Lig tv spikerleri attığımız her golden sonra Manisa daha olumlu işler yaptı vs. gibi saçma alakasız söylemler söyledi. Doğrusu anlayamadım bunun sebebini.
Mesaj Yetkileri