Sayfa 367 / 1204 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
10,981 ile 11,010 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Galatasaray, Dünya Kupası'nda çok iyi bir performans gösterip Avrupa piyasası da olan Elano'yu dahi elden çıkaramazken, Arda'ya 11 milyon Euro'luk teklifi hangi mantıkla reddediyor, anlamış değilim. Bu tekliften iyisi Şam'da kayısı. Sat gitsin, Kewell-Misimovic-Elano'yu oynatırsın, forvette Baros, defansta da Neill ve Insua'yı oynatırsın, kontenjana da takılmazsın. Cana ve Pino kulübede beklerler.
    İşte o zaman olmaz Egemen.Mustafa-Barışla bu sefer yine kafayı yer taraftar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ardaya iyi teklif gelmiş atelticoda sevdiğim takımdır ama teklifin son gün gelmesi transferin olmamasına büyük sebep bence bu riski alamadı gs 1 2 ay önce olsa gidebilridi kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Galatasaray, Dünya Kupası'nda çok iyi bir performans gösterip Avrupa piyasası da olan Elano'yu dahi elden çıkaramazken, Arda'ya 11 milyon Euro'luk teklifi hangi mantıkla reddediyor, anlamış değilim. Bu tekliften iyisi Şam'da kayısı. Sat gitsin, Kewell-Misimovic-Elano'yu oynatırsın, forvette Baros, defansta da Neill ve Insua'yı oynatırsın, kontenjana da takılmazsın. Cana ve Pino kulübede beklerler.

bak şimdi birşey diycem ama önce şunu söyleyeyim; arda keşke şu takımdan uzaklaşsa, avrupa'ya falan artık nereye gidecekse gitse, diye isterim.

lakin;

elano'ya iyi birkaç teklif geldi, ama yönetim zekasını konuşturarak saçma sapan bir beceriksizlikle elano'yu elde bıraktı.

arda'ya gelince, arda türk statüsünde dolayısıyla türk kontenjanını doldurmak için takımda olması gerekiyor. bi de kewell ilk 11 oyuncusu değil bu yaştan sonra. yani sol tarafın adam gibi bi adayı yok ilk 11 için , eğer arda giderse..

elano da sağ kanatta oy-na-ya-maz.

son olarak cana yedek mi? cana bu takımda yedek olacak en son yabancılardan biridir. pino bekler kewell bekler elano bekler cana oynar. şaka bile olamaz yani cana'nın yedeklik mevuzusu.

Hasan Şaş örneği var. Dünyanın parasını reddeti Galatasaray da ne oldu? Bir oyuncuyu parlattın mı, eğer bir Türk kulübüysen satacaksın. Deivid Şampiyonlar Ligi'nde neler yaptı, bir tek talibi çıkmadı. Lugano neler yaptı hem ŞL'de hem Dünya Kupası'nda, talibi çıkmadı. Türkiye liginde oynayıp da Avrupa'ya yüksek bedelle transfer olmak imkansıza yakın. Galatasaray Arda için 20-25 milyon Euro'luk teklif bekliyorsa gelecekte, bu çok zor. Maksimum 15 milyon Euro'ya gider, ki 11 milyon Euro şu anki teklif, bence kaçırılmaması lazım.

Nesil
    2006
    Yer

Hasan Şaş örneği var. Dünyanın parasını reddeti Galatasaray da ne oldu? Bir oyuncuyu parlattın mı, eğer bir Türk kulübüysen satacaksın. Deivid Şampiyonlar Ligi'nde neler yaptı, bir tek talibi çıkmadı. Lugano neler yaptı hem ŞL'de hem Dünya Kupası'nda, talibi çıkmadı. Türkiye liginde oynayıp da Avrupa'ya yüksek bedelle transfer olmak imkansıza yakın. Galatasaray Arda için 20-25 milyon Euro'luk teklif bekliyorsa gelecekte, bu çok zor. Maksimum 15 milyon Euro'ya gider, ki 11 milyon Euro şu anki teklif, bence kaçırılmaması lazım.

bak ben adnan polat olsam o 11 milyon euro ya arda yı özel uçağıma bindirip de gönderirdim. ama transferin son 1-2 günü şu günler. ve arda giderse yerine adam alınamaz. hatta yabancı hiç alınamaz(çünkü kontenjan) türk hiç hiç hiç alınamaz (yok öyle biri çünkü) ve sonuç olarak iyice içler acısı bir hal alır takım. yönetimin de işi biter. budur olay.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hayır Türk Olduğu İçin. Hiçbir Türk'e Sözleşmesinin Son Senesinde Para Vermediler Hepsi Beleş Gitti.

Mesut'u Katmayın İşin İçine Çünkü O Türk Değil.
    Bunu görmemiş olayım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bunu görmemiş olayım.

şimdi eğer tahmin ettiğim şeyden dolayı dediyseniz tamam da o arkadaş bunu alman milli takımını seçtiği için falan da söylemiş olabilir yani...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunu görmemiş olayım.
    Mesut Alman, Barış gibi, Ersen Martin gibi, Ceyhun Gülselam gibi. Avrupa ülkelerinden birinin pasaportu varsa transfer edilmesi çok daha kolaylaşır. Mesut'un Alman pasaportu olmasa yine o kadar piyasası olmazdı.

Bunu görmemiş olayım.
    Alman vatandaşı sonuç olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

arda şu durumda satılamaz yerini doldurabilecek türk adam yok hele hele bu kadar hayal kırıklğından sonra takımdan gitmesi çok sakat olur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Alman vatandaşı sonuç olarak.
    yazık adam mantıklı davrandı diye türklüğünü sorgular olduk

Mesut Türk Olduğu İçin Transfer Olmadı Kandırmayın Kendinizi Zaten Biliyoruzki Ben Alman'ım Dediğini Her Fırsatta Dile Getiriyor. Zaten Türk Olsa Bi Üstteki Arkadaşında Dediği Gibi O Kadar Piyasası Olmazdı.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Mesut Türk Olduğu İçin Transfer Olmadı Kandırmayın Kendinizi Zaten Biliyoruzki Ben Alman'ım Dediğini Her Fırsatta Dile Getiriyor. Zaten Türk Olsa Bi Üstteki Arkadaşında Dediği Gibi O Kadar Piyasası Olmazdı.
    türk olmasıyla transferinin tabi bi alakası yok bugün real madrid te oynayabiliyorsa bunu alman milli takımına borçludur ama sonuçta bu adam türk adetlerini benimsemiş bir türktür alman milli takımın seçmesi bunu değiştiremez

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

en azından 1 sene içerisinde arda'ya böyle bir teklif geleceğini daha sanmıyorum. avrupa'da da yokuz. arda'nın türkiye liginde ultrasonik oynaması lazım ki dikkat çekebilsin.

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    yazık adam mantıklı davrandı diye türklüğünü sorgular olduk
    Milliyetçilik Başka Şeydir, Profesyonellik ve Kendi Egosu Başka Şeydir. Almanyayı Seçtiyse O Oyuncu Almandır. Aynı Şekilde Aurelio Örneğinide Vereyim Türkü Seçtiyse O Türktür. Geri Plandaki Yok Türk Asıllıymış, Brezilya Asıllıymış Hikaye Bunlar. Neysen Odur.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bunu görmemiş olayım.
    Mesut kendisi "kendimi alman gibi hissediyorum" dedikten sonra bizim ona "türk değilsin" dememiz fazla olmaz herhalde Cengiz.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Mesut kendisi "kendimi alman gibi hissediyorum" dedikten sonra bizim ona "türk değilsin" dememiz fazla olmaz herhalde Cengiz.
    Ağzına Kurban

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Çok doğru bi söz adam ben Almanım diye her yerde söylüyo madem Almansın Türk değilsin o zaman

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler Transfere Dönelim :=)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Beyler Transfere Dönelim :=)
    Katılıyorum.Bazen her şey para değildir.Bugün 11 M Euro'dan olursun ama,yarın Arda mükemmel futbol oynar,takımını sırtlar,başarı kazanırsın ve belki de o paranın 2 katını kazanırsın.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    valla aynı şeyi bende düşünüyodum ama taa ki mesut madride gelince " real madrid te oynayan ilk türk olmak beni gururlandırıyor" gibi bi söz sarf etmesi benim düşüncelerimi değiştirdi zaten adam o açıklamayı almanya milli takımında yaptı ben türküm dese kadro dışı kalırdı heralde ?

Bu Misimoviç ve İnsuanın Resmi Açıklaması Geldi mi Yönetimden. Akşam Haberlere Baktığımda Sağlık Kontrolünden Geçtikleri Haber Vardı Ama Hala Resmi Açıklama Yapmamış Yönetim

Bu İşten Pek Bişey Anlamadım...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu Misimoviç ve İnsuanın Resmi Açıklaması Geldi mi Yönetimden. Akşam Haberlere Baktığımda Sağlık Kontrolünden Geçtikleri Haber Vardı Ama Hala Resmi Açıklama Yapmamış Yönetim

yapıldı resmi açıklama

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yapıldı abi,yapılmaz olur mu?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Facx View Post
    valla aynı şeyi bende düşünüyodum ama taa ki mesut madride gelince " real madrid te oynayan ilk türk olmak beni gururlandırıyor" gibi bi söz sarf etmesi benim düşüncelerimi değiştirdi zaten adam o açıklamayı almanya milli takımında yaptı ben türküm dese kadro dışı kalırdı heralde ?
    konu dışı bir konu konuşuyoruz. son mesajımı yazayım. ben kimseye türksün veya değilsin demiyorum. daha öncesinde böyle bir açıklama yapmış birisine "türk değilsin" demeyi garipsememek gerekir.

senin dediğin gibi bir açıklama yapsaydı kadro dışı kalmazdı. onlar böyle şeyleri önemsemezler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Üsküdar'da sabah oldu

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Üsküdar'da sabah oldu
    Yok Valla Nvtspor 17:00 Bültenindeki Haberde Sağlık Kontrolünden Geçtiği Ama Henüz Resmi Açıklamanın Yapılmadığı Haberi Vardı.

Ondan Sonrada Ben Evden Çıktım Artık Sonra Yapıldıysa Bilmiyorum Görmedim

Ntvsporun Yalancısıyım Ben

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

olmucak heralde başka transfer hiç hareketlilik yok ?

Sheriff Misafir

Daha ne olsun 1 gecede 2 adam geldi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Daha ne olsun 1 gecede 2 adam geldi

fena gaza geldik 1 adam daha bekliyoduk o yüzden yattı galiba

Mesaj Yetkileri