Ardaya iyi teklif gelmiş atelticoda sevdiğim takımdır ama teklifin son gün gelmesi transferin olmamasına büyük sebep bence bu riski alamadı gs 1 2 ay önce olsa gidebilridi kanımca
bak şimdi birşey diycem ama önce şunu söyleyeyim; arda keşke şu takımdan uzaklaşsa, avrupa'ya falan artık nereye gidecekse gitse, diye isterim.
lakin;
elano'ya iyi birkaç teklif geldi, ama yönetim zekasını konuşturarak saçma sapan bir beceriksizlikle elano'yu elde bıraktı.
arda'ya gelince, arda türk statüsünde dolayısıyla türk kontenjanını doldurmak için takımda olması gerekiyor. bi de kewell ilk 11 oyuncusu değil bu yaştan sonra. yani sol tarafın adam gibi bi adayı yok ilk 11 için , eğer arda giderse..
elano da sağ kanatta oy-na-ya-maz.
son olarak cana yedek mi? cana bu takımda yedek olacak en son yabancılardan biridir. pino bekler kewell bekler elano bekler cana oynar. şaka bile olamaz yani cana'nın yedeklik mevuzusu.
Hasan Şaş örneği var. Dünyanın parasını reddeti Galatasaray da ne oldu? Bir oyuncuyu parlattın mı, eğer bir Türk kulübüysen satacaksın. Deivid Şampiyonlar Ligi'nde neler yaptı, bir tek talibi çıkmadı. Lugano neler yaptı hem ŞL'de hem Dünya Kupası'nda, talibi çıkmadı. Türkiye liginde oynayıp da Avrupa'ya yüksek bedelle transfer olmak imkansıza yakın. Galatasaray Arda için 20-25 milyon Euro'luk teklif bekliyorsa gelecekte, bu çok zor. Maksimum 15 milyon Euro'ya gider, ki 11 milyon Euro şu anki teklif, bence kaçırılmaması lazım.
bak ben adnan polat olsam o 11 milyon euro ya arda yı özel uçağıma bindirip de gönderirdim. ama transferin son 1-2 günü şu günler. ve arda giderse yerine adam alınamaz. hatta yabancı hiç alınamaz(çünkü kontenjan) türk hiç hiç hiç alınamaz (yok öyle biri çünkü) ve sonuç olarak iyice içler acısı bir hal alır takım. yönetimin de işi biter. budur olay.
arda şu durumda satılamaz yerini doldurabilecek türk adam yok hele hele bu kadar hayal kırıklğından sonra takımdan gitmesi çok sakat olur
Mesut Türk Olduğu İçin Transfer Olmadı Kandırmayın Kendinizi Zaten Biliyoruzki Ben Alman'ım Dediğini Her Fırsatta Dile Getiriyor. Zaten Türk Olsa Bi Üstteki Arkadaşında Dediği Gibi O Kadar Piyasası Olmazdı.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
en azından 1 sene içerisinde arda'ya böyle bir teklif geleceğini daha sanmıyorum. avrupa'da da yokuz. arda'nın türkiye liginde ultrasonik oynaması lazım ki dikkat çekebilsin.
Çok doğru bi söz adam ben Almanım diye her yerde söylüyo madem Almansın Türk değilsin o zaman![]()
Beyler Transfere Dönelim :=)
valla aynı şeyi bende düşünüyodum ama taa ki mesut madride gelince " real madrid te oynayan ilk türk olmak beni gururlandırıyor" gibi bi söz sarf etmesi benim düşüncelerimi değiştirdi zaten adam o açıklamayı almanya milli takımında yaptı ben türküm dese kadro dışı kalırdı heralde ?
Bu Misimoviç ve İnsuanın Resmi Açıklaması Geldi mi Yönetimden. Akşam Haberlere Baktığımda Sağlık Kontrolünden Geçtikleri Haber Vardı Ama Hala Resmi Açıklama Yapmamış Yönetim
Bu İşten Pek Bişey Anlamadım...
konu dışı bir konu konuşuyoruz. son mesajımı yazayım. ben kimseye türksün veya değilsin demiyorum. daha öncesinde böyle bir açıklama yapmış birisine "türk değilsin" demeyi garipsememek gerekir.
senin dediğin gibi bir açıklama yapsaydı kadro dışı kalmazdı. onlar böyle şeyleri önemsemezler.
olmucak heralde başka transfer hiç hareketlilik yok ?
Daha ne olsun 1 gecede 2 adam geldi![]()