Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
1 ile 30 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ligdeki derbilerinde favorinin kaybetmesi gibi bir durum yok aslında.Son 5 senedeki ligdeki maçlarda 1 kere yenilmiş Fenerbahçe,Beşiktaş'a karşı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ligdeki derbilerinde favorinin kaybetmesi gibi bir durum yok aslında.Son 5 senedeki ligdeki maçlarda 1 kere yenilmiş Fenerbahçe,Beşiktaş'a karşı.
    Geneli söylüyorum ben ligde değil , böyle bakarsak son 10 yılda şu kadar son 20 yılda bu kadar diye gidersek yanılırız. Derbilerde genel olan birşeydir favorilerin kaybetmesi.Yani dediğinde doğru tabi kardeşim son 5 yılda büyük bir Fb üstünlüğü var derbilerde. Ben gerçi her zamanki gibi emin değilim bu maçta , yani Fenerbahçe yenerse de kızmam takımıma öyle çok çünkü en azından Deplasmanda Fenere yenildik derim.
    Last edited by Ahmet Göktaş : 16.Eylül.2010 at 00:29

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe için nefes alma maçı, Beşiktaş için ise kendilerini ciddi şekilde test etme maçı olacaktır. Beşiktaş bu maçtan puansız ayrılırsa büyük bir kayıpları olmaz. Çünkü herhangi bir kayıp halinde en kötü ihtimalle Fenerbahçe ve Galatasaray ile aynı puanda olacaklar ve deplasmandaki 1 derbi maçını tamamlamış olacaklar. Fenerbahçe için ise tamamen olmasa da büyük oranda ölüm-kalım maçı olacak. Çünkü bu takım bu sezon henüz büyük hiçbir maçtan galibiyetle ayrılamadı. Özellikle son yıllarda derbilerden başarıyla ayrılan Fenerbahçe eğer bu büyük maçtan galibiyetle ayrılamazsa bu sezon iyice karanlığa doğru yol alabiliriz.

Derbilerin atmosferinin farklı olması nedeniyle Fenerbahçe'den galibiyet bekliyorum.

Aykut Kocaman'ın son antremanda denediği takım;

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri