Asistanın tavsiyelerine göre oynayacaksan çık tatile 3-5 sene.O oynasın senin yerine![]()
Asistanın tavsiyelerine göre oynayacaksan çık tatile 3-5 sene.O oynasın senin yerine![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Sorunu yadırgadığım için değil yanlış anladın.Zaten aradığın cevabı arkadaşlar söylemişler.
Sadece pas türünü more direct yapmanı belirtir o ibare. Pump ball into box farklı bir olaydır
Böyle bir rehber yok bildiğim kadarıyla.Zaten böyle bir rehber yapılırsa "bırak asistan oynasın", düşüncemi belirttim eleştirisel bir dille sadece.Buna alınganlık göstermeasistan tavsiyesine göre taktikte nasıl oynamalar yapmamız gerektiğine dair bir rehber var mı acaba?Asistan çoğu kez önemli noktalara değiniyor gerçekten.Ama zaten asistanın söylediği eksiklikleri ben de görüyorum ve tamamen kendim oynamak istediğim için asistanın söylediklerine bakmam bile çoğu zaman.
Tam olarak istediğin şey olmasada "kenar talimatları" rehberi işine yarayabilir.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=81205
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."