Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
1 ile 30 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fm_monster View Post
    pozisyonları yarısı ilk yarıda golden sonra ki zamanda oldu o toplardan biri girse bjk dağılırdı.

Nerden biLiyorsun dağıLacağını ? Bütün maç İbrahim üzüLmez ters ayak iLe ters kanatta oynamak zorunda kaLdı. Nihat gibi formsuz bir adama bütün maç tahamüL etmek durumunda kaLdık. Guti yoruLdu yerine adam sokamadık. Buna rağmen Beşiktaş Kadıköyde bu sonuç iLe dönüyorsa düşünecek kişiLer biz değiL sizLersiniz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Nerden biLiyorsun dağıLacağını ? Bütün maç İbrahim üzüLmez ters ayak iLe ters kanatta oynamak zorunda kaLdı. Nihat gibi formsuz bir adama bütün maç tahamüL etmek durumunda kaLdık. Guti yoruLdu yerine adam sokamadık. Buna rağmen Beşiktaş Kadıköyde bu sonuç iLe dönüyorsa düşünecek kişiLer biz değiL sizLersiniz.
    Sen bence takımını küçümsüyorsun , bu bir derbi maç , nihat'ı biz mi dedik oynat diye bizde orta saha da selçuk'a inanılmaz formsuz bir alex'e tahammül ettik , ersan mı ne varmış spiker söyledi onu soksaydı ya oyuna ters ayaklı oynayacağına ibrahim üzülmez

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Sen bence takımını küçümsüyorsun , bu bir derbi maç , nihat'ı biz mi dedik oynat diye bizde orta saha da selçuk'a inanılmaz formsuz bir alex'e tahammül ettik , ersan mı ne varmış spiker söyledi onu soksaydı ya oyuna ters ayaklı oynayacağına ibrahim üzülmez

Ben takımımı küçümsemiyorum siz takımınızı fazLa abartıyorsunuz o kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

kendin demişsin işte bu kadar olumsuzluk varken 2-0 olsa nasıl toparlanacaktınız.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fm_monster View Post
    kendin demişsin işte bu kadar olumsuzluk varken 2-0 olsa nasıl toparlanacaktınız.

O zaman sakatLıkLar oLmasaydı, Toraman ikinci yarı başında bomboş kafayı goL yapsaydı, etseydi, miş, mış. BırakaLım artık bunLarı.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

O zaman sakatLıkLar oLmasaydı, Toraman ikinci yarı başında bomboş kafayı goL yapsaydı, etseydi, miş, mış. BırakaLım artık bunLarı.
    Maç hararetiyle olabilir ancak okuduğum yorumlarda çok agresif gördüm sizi.Bir yöneticiye yakışmadığını düşünüyorum.Tabii ki tartışacağız,konuşacağız ama bu şekilde kavga eder gibi değil
    Sadece bu yorumunuz için değil genel olarak söylüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Maç hararetiyle olabilir ancak okuduğum yorumlarda çok agresif gördüm sizi.Bir yöneticiye yakışmadığını düşünüyorum.Tabii ki tartışacağız,konuşacağız ama bu şekilde kavga eder gibi değil
    Sadece bu yorumunuz için değil genel olarak söylüyorum.

Kavga ettiğim feLan yok. Arkadaşa soraraLım bakaLım tartışmamızdan rahatsız oLduysa çıkar özürde diLerim ben. Bu kadarda tartışamayacaksak hiç yazmayaLım madem.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Kavga ettiğim feLan yok. Arkadaşa soraraLım bakaLım tartışmamızdan rahatsız oLduysa çıkar özürde diLerim ben. Bu kadarda tartışamayacaksak hiç yazmayaLım madem.
    Yok kavga ediyorsunuz demedim zaten.Sadece biraz hırçınsınız şu anda diyorum.Tartışmayalım falan da demiyorum zaten.Neyse ben öyle yorumladım herhalde benim hatam olabilir,yanlış algılamış olabilirim siz kusura bakmayın.

Mesaj Yetkileri