Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sezon başından beri futbol şansı yanımızda değil. Bugün de hem şansız hem beceriksizdik. Derbi de bu kadar pozisyon kaçırırsanız sonucuna razı olmanız gerekir.

Su içinde 10 tane net pozisyonu olan Fenerbahçe. Ha bu maçın hakkı beraberlik diyorsanız buraya yazılacak söz kalmamış demektir.

Beşiktaş'ı aldığı puandan dolayı tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Neden İnter değiL ? Çünkü İnter buLunca atıyor da ondan. Karabükspor da buLunca atamıyorda ondan Karabükspor gibi dedim. Onu atsaydıkLar iLe bunu atsaydıkLar hep oLsaydı ohoo. Biz memnunuz sizde buLunduğunuz yer ve skordan memnunsanız takımınızın geneL oyununundan memnunsanız probLem yok.
    Karabükspor atamıyorsa ve senin karşında 6 tane %100 pozisyon buluyorsa ve atamıyorsa bu hem onların beceriksizliği , hem senin defansının beceriksizliğidir bundan memnunsan ne ala , farkı şurda golü atamayan oyuncular şansızlıklarından atamadı niang ve alex gibi kendini kanıtlamış iki oyuncu atamıyorsa o golleri bu şansızlıktır beceriksizlik değil arada böyle bir fark var bende ondan İnter diyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fm_monster View Post
    pozisyonları yarısı ilk yarıda golden sonra ki zamanda oldu o toplardan biri girse bjk dağılırdı.

Nerden biLiyorsun dağıLacağını ? Bütün maç İbrahim üzüLmez ters ayak iLe ters kanatta oynamak zorunda kaLdı. Nihat gibi formsuz bir adama bütün maç tahamüL etmek durumunda kaLdık. Guti yoruLdu yerine adam sokamadık. Buna rağmen Beşiktaş Kadıköyde bu sonuç iLe dönüyorsa düşünecek kişiLer biz değiL sizLersiniz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aykut Kocaman neden tüm maç boyunca Stoch'u kenarda tuttu almadı oyuna anlamak oldukça güç.Sanırım taraftar da bu yüzden istifa demiş.Fenerbahçe çok net goller kaçırdı.Hele Dia kaçırdıklarıyla Zenci Güiza lakabını almaya hak kazanabilir böyle giderse.Beşiktaş Quaresma'ya çok yüklendi bu maç.Ondan da şık hareketler izledik.Tek eksiği goldü bence.Hakem oldukça kötüydü ilk yarı ikinci yarı yine toparladı biraz.Sonuç olarak berabere bitti en çok iki takımın rakiplerine yaradı sonuç çok iyi oldu çok da güzel oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nerden biLiyorsun dağıLacağını ? Bütün maç İbrahim üzüLmez ters ayak iLe ters kanatta oynamak zorunda kaLdı. Nihat gibi formsuz bir adama bütün maç tahamüL etmek durumunda kaLdık. Guti yoruLdu yerine adam sokamadık. Buna rağmen Beşiktaş Kadıköyde bu sonuç iLe dönüyorsa düşünecek kişiLer biz değiL sizLersiniz.
    Sen bence takımını küçümsüyorsun , bu bir derbi maç , nihat'ı biz mi dedik oynat diye bizde orta saha da selçuk'a inanılmaz formsuz bir alex'e tahammül ettik , ersan mı ne varmış spiker söyledi onu soksaydı ya oyuna ters ayaklı oynayacağına ibrahim üzülmez

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

kendin demişsin işte bu kadar olumsuzluk varken 2-0 olsa nasıl toparlanacaktınız.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Karabükspor atamıyorsa ve senin karşında 6 tane %100 pozisyon buluyorsa ve atamıyorsa bu hem onların beceriksizliği , hem senin defansının beceriksizliğidir bundan memnunsan ne ala , farkı şurda golü atamayan oyuncular şansızlıklarından atamadı niang ve alex gibi kendini kanıtlamış iki oyuncu atamıyorsa o golleri bu şansızlıktır beceriksizlik değil arada böyle bir fark var bende ondan İnter diyorum
    İşinize geLince şansızLık işinize geLmeyince kazmaLık oLuyor zaten. Neyse ben tekrar ediyorum gayette memnunum oyundan ve skordan. Bundan daha iyisini yapamazdık. Bu kadar oLumsuz şartLarın oLuşmasına rağmen Beşiktaş sahadan 1 puan aLıyorsa ve bu kadar oLumLu şartLar Fenerbahçe nin ayağına geLip maçtan 1 puan aLıp taraftarı seviniyorsa bende birşey demem.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Sen bence takımını küçümsüyorsun , bu bir derbi maç , nihat'ı biz mi dedik oynat diye bizde orta saha da selçuk'a inanılmaz formsuz bir alex'e tahammül ettik , ersan mı ne varmış spiker söyledi onu soksaydı ya oyuna ters ayaklı oynayacağına ibrahim üzülmez

Ben takımımı küçümsemiyorum siz takımınızı fazLa abartıyorsunuz o kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

her şeyi geçtim bu maç fb-gs maçı olsa fener hepsini atar maç 4-0 biterdi . ben de bunu anlamıyorum arkadaş

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fm_monster View Post
    kendin demişsin işte bu kadar olumsuzluk varken 2-0 olsa nasıl toparlanacaktınız.

O zaman sakatLıkLar oLmasaydı, Toraman ikinci yarı başında bomboş kafayı goL yapsaydı, etseydi, miş, mış. BırakaLım artık bunLarı.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Beğenilmeyen Bilica ve Zapo maçın kader adamlarıydı bence çok önemli anlarda sahneye çıktılar. Maçın hakkımız olduğu inancındayım ama son vuruştaki etkisizliğimiz bu sonucu doğurdu. Aurelio'nun çıktığı anda ortasahayı domine etmek adına baroni'yi oyuna aldı Aykut Kocaman ama bence Özer'i orta alandaki ikilinin yanına çekip Stoch'u oyuna alması bana daha mantıklı gelmişti. Güzel bir maçtı kazansak dahada güzel olabilirdi ama olmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

O zaman sakatLıkLar oLmasaydı, Toraman ikinci yarı başında bomboş kafayı goL yapsaydı, etseydi, miş, mış. BırakaLım artık bunLarı.
    Maç hararetiyle olabilir ancak okuduğum yorumlarda çok agresif gördüm sizi.Bir yöneticiye yakışmadığını düşünüyorum.Tabii ki tartışacağız,konuşacağız ama bu şekilde kavga eder gibi değil
    Sadece bu yorumunuz için değil genel olarak söylüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Maç hararetiyle olabilir ancak okuduğum yorumlarda çok agresif gördüm sizi.Bir yöneticiye yakışmadığını düşünüyorum.Tabii ki tartışacağız,konuşacağız ama bu şekilde kavga eder gibi değil
    Sadece bu yorumunuz için değil genel olarak söylüyorum.

Kavga ettiğim feLan yok. Arkadaşa soraraLım bakaLım tartışmamızdan rahatsız oLduysa çıkar özürde diLerim ben. Bu kadarda tartışamayacaksak hiç yazmayaLım madem.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Kavga ettiğim feLan yok. Arkadaşa soraraLım bakaLım tartışmamızdan rahatsız oLduysa çıkar özürde diLerim ben. Bu kadarda tartışamayacaksak hiç yazmayaLım madem.
    Yok kavga ediyorsunuz demedim zaten.Sadece biraz hırçınsınız şu anda diyorum.Tartışmayalım falan da demiyorum zaten.Neyse ben öyle yorumladım herhalde benim hatam olabilir,yanlış algılamış olabilirim siz kusura bakmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    İçimden bir ses derbinin berabere biteceğini söylüyor.Beşiktaş formda,Fenerbahçe ise çıkışa geçmek istiyor.1-1 berabere biter diye düşünüyorum.
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bence üst olmayacak Ayg.1-1 diyorum.Konudaki 1.sayfadaki mesajıma da yazmıştım
    Skoru ve sonucu bildiğimiz için mutluyuz

İki tarafı da tebrik ederim.İki tarafında net pozisyonları vardı.1-1 bitti.Fenerbahçe yakaladığı fırsatları değerlendirse sonuç Fenerbahçe'nin lehine sonuçlanırdı ama değerlendiremedi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çok gol kaçtı berabere bitti. Maçın hakkıda beraberlikti. Q7 çok güzel oynadı

Sürekli küfür etti futbolcular ama hakemler artık küfürlere birşey demiyor sanırım.

Cüneyt çakırın "Ne oluyor ya ?" demesi koparttı beni
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Maçın hakkı kesinlikle beraberlikti ilk yarı fenerbahçe ikinci yarıdada beşiktaş iyi oynadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İlk yarıdaki yüzde yüzlük 4-5 gol pozisonlarını değerlendiremeyişimiz ve ikinci yarıda dia nın kaçırdıgı gol maçı bu noktaya getirdi,yazık oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe'nin golüne kadar oyunun hakimi bizdik fakat golden sonra biraz dengemiz bozuldu ve Fenerbahçe daha iyi oynamaya başladı. Önce Ekrem'in sakatlanıp,yerine bir DL olan Üzülmez'in girmesi,sonra Hakan'ın sakatlanıp yerine Cenk'in girmesi Schuster'in hamle şansını azalttı. Golden sonra dengemiz,ritmimiz bozulduğu için boşluklar verdik ve Fenerbahçe önce Niang,sonra Dia,sonra da Alex'le %100'lük pozisyonlara girdi ve bunları kaçırdı.Yani ilk yarıda skor 4-0 olabilirdi,bu da bizim şansımızdı. 2.yarıda yine oyunun hakimi bizdik fakat ara boşluklar veriyorduk ve Fenerbahçe Dia ile inanılmaz 2 pozisyon kaçırdı.Tabi bu arada Toraman'ın bomboş kaçırdığı kafa vuruşunu da unutmayalım. 70.dk'ya kadar böylece skor 1-0 sürdü. Artık Schuster risk almak zorundaydı,bu oyuncu da Bobo olmalıydı. Aurelio'yu çıkararak orta sahada Guti'yi Ernst'in yanına,MC'ye çekti. Bobo'da AML pozisyonuna geçti. Ve nitekim Bobo'nun oyuna girmesi bizi daha da hareketlendirdi ve o pozisyonların birinde Guti'nin süper arapasıyla topla buluştu ve penaltıyı takımına kazandırdı.Guti'de gole çevirdi ve maç 1-1 bitti. Neticede güzel maç oldu. Her iki takımı da tebrik ediyorum bize güzel bir futbol izlettirdikleri için.
    Gerçekten şu zamana kadar hep Nihat'ı savundum,ona güvendim. Ama artık şu rezil oyunundan sonra benimde ona güvenim kalmadı... :/

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu maçla ilgili söyleyebileceğim tek şey ucuz yırttığımız, gerçekten kötü ama, maalesef durum böyle ve şunu da gördüm, Tabata oynar, ama Nihat bu takımda asla oynamaz bu haliyle. Çok kötüydük defansta ve rakibe çok pozisyon verdik karşı karşıya, o yüzden bu 1 puan gerçekten iyi oldu bizim için.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nihat'ı yazmayı unutmuşum.O neydi öyle ya.Bank Asya oyuncusundan hiçbir farkı yok adamın.Futbol olarak ölmüş bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ama ikinci yarı toparladı, düzeldi diye düşünüyorum
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sihirli değnek değmiş gibi 1 haftada sürekli önde basan, dikine oynayan bir Fenerbahçe beklemiyordum elbette. Oyun beklediğim gibi geçti aslında, Fenerbahçe daha geride durup topa daha çok sahip olmak isteyen, Beşiktaş'ın oynamasına izin veren (izin veren derken, başabaş oynamak yerine beklemeyi seçerek oynaması), kaptığı toplarla hızlı çıkarak gol yapma düşüncesi vardı.

Kırılma anı Emre'nin sakatlığı. Emre orta sahada olsa orta sahayı bu kadar rahat kontrol etmesine izin vermezdi Beşiktaş'ın. Zaten bu nedenle Emre bu kadroda vazgeçilmeyecek ve yeri doldurulmayacak tek oyuncu. Emre'nin çıkmasıyla yeterli pres ve sertlik sağlanamadı, Beşiktaş topa sahip olup hücum yaptıkça ve dakikalar geçtikçe Fenerbahçe geriye yaslandı, gol aslında geliyorum demişti ama işte o gol gelmeden 2. golü mutlaka atmak gerekiyordu, atamazsan (bunu son yıllarda çok sık kullanıyoruz Fenerbahçe için, 2.'yi atamazsan diyerek mesaj attığım çok puan kbettiğimiz maçlar var) bu sonuca da bir şey deme hakkın kalmıyor.

9 tane mutlak gol pozisyonuna girip sadece 1 tane atabiliyorsan, maçta en etkili olduğun 25 dakikalık dönemde skoru 2 yapamıyorsan (Gökhan, Dia, Alex ve Niang ile girilen pozisyonlardan 1 gol daha çıkmalıydı), savunma yaparken rakibe pozisyon da veriyorsan, galibiyet almak güçleşiyor.

Beklediğim oyun, beklemediğim skor oldu. Beşiktaş bilindiği gibi oynamak istedi, elbette diğer maçlarda olduğu kadar risk almadı ama yine de beklenilen oyunu oynadı, geride bir çok pozisyon da verdi, pozisyona da girdi. Fenerbahçe'yi seven Bobo ile başlasa daha etkili olabilirlerdi.

Aslında çok üstü düzey bir maç olmadı ama gol pozisyonlarına göre heyecanlı bir maçtı. Maçta gol olabilecek 14-15 pozisyon vardı neredeyse ve sadece 2 gol oldu. İzlemesi heyecan veren bir maçtı. 1 puan Beşiktaş'ı sevindirdi, Fenerbahçe için de kara bulutları dağıtmaya yetmeyecek bir puan. Artık bu sezon şampiyonluk yarışından vazgeçilip, radikal kararlar alınarak devam edilse, eminim daha çok desteklenir bu tutum.

2 takımı da tebrik ederim, zaman zaman ortam gerilse de, pek çirkinlik olmadı, hakem de belirgin hata yapmadı ama yine de iyi bir maç yönetmedi diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Exciting ortamı geriyorsun. Fenerbahçe'nin maçı hakettiği barizdi. Beşiktaş bence maçın ilk 20 dakikası ile ikinci yarı üstün oynadı, ama gol pozisyonu üretmekte Fenerbahçe kadar başarılı asla değildi. Bu yüzden ortamı bence daha fazla germe. Burada sinirli olan Fenerbahçe taraftarını daha da sinirlendirme. Fenerbahçeli taraftar futboldan memnun ama skordan memnun değil, bunu da unutma.

İlk yarı Niang, G.Gönül, Alex, Dia %100'lük 4 tane gol kaçırdı. İkinci yarı Dia'nın %100 kaçırdığı bir pozisyon var. Ayrıca ikinci yarı sağ kanattan Özer ve Dia ile yapılan atakta Alex'in kaçırdığı pozisyonlar var. Andre Santos'un arka direğe yaptığı ortayı Cenk son anda önlemese o da gol olabilirdi.

Beşiktaş'ın ise en net pozisyonu bence Quaresma'nın kornerden gelen topa vurduğu şuttu, sonrasında da Bobo'nun vurduğu şut, ikisini de Volkan kurtardı. Onun dışında ne bizi korkutacak ne Beşiktaş taraftarını ayağa kaldıracak pozisyon vardı.

Bu sebeple hangi gerekçelere dayanarak maçın hakkı beraberlikti diyorsunuz, anlamak güç. Taraflı veya tarafsız, maçın hakkı galibiyetti, şu an televizyondaki spor yazarlarının tamamına yakını da bunu söylüyor.

Kocaman Aurelio'nun oyundan çıkmasından sonra Alex yerine Stoch'u oyuna dahil etseydi, skor lehimize olurdu. Ancak Kocaman yine teknik becerilerini (!) konuşturdu. Kocaman'ın derhal istifa etmesi lazım. M.Topuz ilk yarı çok iyi oynarken, onu defansif kullanmaya başlayarak oyuncunun performansını düşürdü, Stoch gibi önemli bir silahı kullanmadı. Ne yazık ki bu teknik direktörle işimiz zor, hiçbir zaman galip gelemeyiz.

Şu ana kadarki hiçbir önemli maçı kazanamadık. Young Boys, PAOK, Trabzonspor, Kayserispor ve Beşiktaş. Bu maçlar önemliydi, kolay maçlar değildi, hiçbirinden yüzümüz gülerek ayrılamadık. Bunun da tek sorumlusu Kocaman.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yalnız İlk golde Lugano'nun İsmail'e açıkca bir faul'ü var...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sihirli değnek değmiş gibi 1 haftada sürekli önde basan, dikine oynayan bir Fenerbahçe beklemiyordum elbette. Oyun beklediğim gibi geçti aslında, Fenerbahçe daha geride durup topa daha çok sahip olmak isteyen, Beşiktaş'ın oynamasına izin veren (izin veren derken, başabaş oynamak yerine beklemeyi seçerek oynaması), kaptığı toplarla hızlı çıkarak gol yapma düşüncesi vardı.

Kırılma anı Emre'nin sakatlığı. Emre orta sahada olsa orta sahayı bu kadar rahat kontrol etmesine izin vermezdi Beşiktaş'ın. Zaten bu nedenle Emre bu kadroda vazgeçilmeyecek ve yeri doldurulmayacak tek oyuncu. Emre'nin çıkmasıyla yeterli pres ve sertlik sağlanamadı, Beşiktaş topa sahip olup hücum yaptıkça ve dakikalar geçtikçe Fenerbahçe geriye yaslandı, gol aslında geliyorum demişti ama işte o gol gelmeden 2. golü mutlaka atmak gerekiyordu, atamazsan (bunu son yıllarda çok sık kullanıyoruz Fenerbahçe için, 2.'yi atamazsan diyerek mesaj attığım çok puan kbettiğimiz maçlar var) bu sonuca da bir şey deme hakkın kalmıyor.

9 tane mutlak gol pozisyonuna girip sadece 1 tane atabiliyorsan, maçta en etkili olduğun 25 dakikalık dönemde skoru 2 yapamıyorsan (Gökhan, Dia, Alex ve Niang ile girilen pozisyonlardan 1 gol daha çıkmalıydı), savunma yaparken rakibe pozisyon da veriyorsan, galibiyet almak güçleşiyor.

Beklediğim oyun, beklemediğim skor oldu. Beşiktaş bilindiği gibi oynamak istedi, elbette diğer maçlarda olduğu kadar risk almadı ama yine de beklenilen oyunu oynadı, geride bir çok pozisyon da verdi, pozisyona da girdi. Fenerbahçe'yi seven Bobo ile başlasa daha etkili olabilirlerdi.

Aslında çok üstü düzey bir maç olmadı ama gol pozisyonlarına göre heyecanlı bir maçtı. Maçta gol olabilecek 14-15 pozisyon vardı neredeyse ve sadece 2 gol oldu. İzlemesi heyecan veren bir maçtı. 1 puan Beşiktaş'ı sevindirdi, Fenerbahçe için de kara bulutları dağıtmaya yetmeyecek bir puan. Artık bu sezon şampiyonluk yarışından vazgeçilip, radikal kararlar alınarak devam edilse, eminim daha çok desteklenir bu tutum.

2 takımı da tebrik ederim, zaman zaman ortam gerilse de, pek çirkinlik olmadı, hakem de belirgin hata yapmadı ama yine de iyi bir maç yönetmedi diye düşünüyorum.
    5.haftada şampiyonluktan vazgeçmek saçma olur,ligde aman aman iyi bi takım yok zaten bence sonuna kadar hedef şampiyonluk olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Exciting ortamı geriyorsun. Fenerbahçe'nin maçı hakettiği barizdi. Beşiktaş bence maçın ilk 20 dakikası ile ikinci yarı üstün oynadı,

E ne kalmış geriye zaten ? Gol pozisyonu bulmak haketmek değil.Gol pozisyonuna girip atarsın alırsın maçı hakedersin.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

E ne kalmış geriye zaten ? Gol pozisyonu bulmak haketmek değil.Gol pozisyonuna girip atarsın alırsın maçı hakedersin.
    Maçı kazandıran ve bir takıma üstünlük sağlatan durum pozisyon üstünlüğüdür.İstediğin kadar pas yap, kaleyi bulamıyorsan anlamı yok.O kadar pozisyona girip (ki bunlar karşıkarşıya) gol atamamak da ayrı marifet.Bence de maç Fenerbahçe'nin hakkıydı ama sağlık olsun.

Arada 1 maç mağlubiyet var, düşünülecek bir şey yok, basın çok abarttı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Artık bu sezon şampiyonluk yarışından vazgeçilip, radikal kararlar alınarak devam edilse, eminim daha çok desteklenir bu tutum.
    abi takım istediği kadar kötü oynasın şu kadro her türlü şampiyonluğa oynamalı , oynar . fenerbahçe 5.haftadan şampiyonluktan nasıl vazgeçer ? taktiksel değişikliğe mi gidilir ne olur bilemem ama öyle düzelmeyecek bi tablo yok bence . fenerin şampiyonluktan kopması işime gelir tabi ama hiç gerçekçi olmaz bunu ummak . bi de radikal karar bence bu haftada almak zor . belki devre arsında .. şu anda alınabilecek en büyük radikal karar alex'in daha az dakika alması ve alex merkezli oyunu yok etmek olur zaten aykut hoca'nın da yapmaya çalıştığı şeylerden biri bu bence

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçı izlerken, üstelik de sağ bekte sol tarafta oynama alışkanlığı olan ve sarı kartı olan Üzülmez varken, 2. devre topla gidecek oyuncu olan Stoch'u ben de çok bekledim. Sakatlık durumu var mı bilmiyorum ama bu konuda eleştiririm Aykut Kocaman'ı. Stoch geçen maçta sahanın en kötülerinden biriydi ve bu nedenle ilk 11'e almamak doğdru olabilir ama rakibi yıkacakken, yıkacak hamleyi yapabilecek oyuncuydu Stoch. Bu nedenle bu eleştiriye katılırım Egemen. Ama şu durum da var ki Emre çok önemliydi, belki hiç düşünmediği Emre-Özer değişikliğinden sonra başka bir ofansif oyuncu olan Stoch'u almadı oyuna.

Alsa farklı olur muydu? Kaçıranların atacağı golden daha iyi olmazdı, Stoch'u almamak hata ama 9 pozisyonda 1 gol atmak da hata. Bu nedenle ilk yazdıklarınla çelişiyorsun Egemen. O kadar pozisyonda goller kaçarken Aykut Kocaman ne yapabilir? Son bölümde Stoch'un oyunda olması belki daha fazla pozisyon bulmamızı sağlardı, İbrahim'in atılmasını sağlardı ama yine topu 3 direğin arasına sokamadıktan sonra???
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri