Maçı izlerken, üstelik de sağ bekte sol tarafta oynama alışkanlığı olan ve sarı kartı olan Üzülmez varken, 2. devre topla gidecek oyuncu olan Stoch'u ben de çok bekledim. Sakatlık durumu var mı bilmiyorum ama bu konuda eleştiririm Aykut Kocaman'ı. Stoch geçen maçta sahanın en kötülerinden biriydi ve bu nedenle ilk 11'e almamak doğdru olabilir ama rakibi yıkacakken, yıkacak hamleyi yapabilecek oyuncuydu Stoch. Bu nedenle bu eleştiriye katılırım Egemen. Ama şu durum da var ki Emre çok önemliydi, belki hiç düşünmediği Emre-Özer değişikliğinden sonra başka bir ofansif oyuncu olan Stoch'u almadı oyuna.

Alsa farklı olur muydu? Kaçıranların atacağı golden daha iyi olmazdı, Stoch'u almamak hata ama 9 pozisyonda 1 gol atmak da hata. Bu nedenle ilk yazdıklarınla çelişiyorsun Egemen. O kadar pozisyonda goller kaçarken Aykut Kocaman ne yapabilir? Son bölümde Stoch'un oyunda olması belki daha fazla pozisyon bulmamızı sağlardı, İbrahim'in atılmasını sağlardı ama yine topu 3 direğin arasına sokamadıktan sonra???