Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 62. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum,rakip takım taraftarlarının ne düşündüğü umrumda/umrumuzda değil.Fakat basının büyük bir çoğunluğu Aykut Kocaman'ın gitmesini bekliyor.Akla mantığa sığmayan şeyler bunlar,anlamakta güçlük çekiyorum.
Fenerbahçe'de eleştirilecek veya karalar bağlanacak bir durum yok.Ne Fenerbahçe'nin durumunun ne de yeni transferlerin.Yapılan bütün yabancı transferler takıma direkt katkı sağlayacak,ileri götürecek oyuncular.Avrupa'dan elenmek ve ligde 5 maçta 7 puan beklediğimiz birşey değil elbette.Şu anda bu takım bir değişim süreci geçiriyor ve bu değişim süreci beklediğim gibi sancılı geçiyor.Bu takım zamanla oturmaya başlayınca neler yapabileceğini hep birlikte göreceğiz ve o zaman merak ediyorum Fenerbahçe'yi yerden yere vuran spor yazarları ve kendilerini avutan rakip takım taraftarları ne yapacak? Aykut Kocaman bu takımda birşeyleri değiştirmeye çalışıyor ve yapmak istedikleri çok olumlu şeyler.Fenerbahçe taraftarı Aykut Kocaman'a güveniyor,yeter ki takım sahada kazanmak için varını yoğunu ortaya koysun,sonuç önemli değil.
Mesaj Yetkileri