Quote Originally Posted by titates1 View Post
Nedir sendeki bu Fenerbahçe nefreti bilmiyorum ama yorum yaparken gözlerin körleşiyor , önceki mesajlarını umarım yöneticiler incelerler resmen kırşkırtmak için ve anadolu takımı falan gibi kelimeleri hem o takımlara saygısızlık yaparak hem bizim takımımıza saygısızlık yaparak kullanıyorsun , ayrıca senin forvet oyuncun beraberliği bulduktan sonra köşe gönderine gidip vakit geçirmeye çalışıyor , beşiktaşın bana aman gol yedik dedirticek tek bir pozisyonu bile yoktu penaltı pozisyonu hariç sadece birkaç cılız şut vardı ama bizim 6 pozisyonumuz var kaleciyle karşı karşıya ama yok sizin defans mükemmel de işte nasıl öyle rahat girdik anlamadım , önce bi kendini sonra bi kendi takımını eleştirmeyi öğren sonra bizim takımımızı eleştir , eleştirme demiyorum bak eleştir de at gözlüğünü çıkarıp eleştir

Bizim defansimizin mukemmel oldugunu nerede yazdim goster bakalim. Ayrica hem Anadolu takimlarina saygisizlik yapiyorsun diyorsun, ama size Anadolu takimi gibi oynuyor diyince aliniyorsun, kim saygisizlik yapiyormus burada? Ben Anadolu takimi demedim, o sekilde oynadi dedim, ki birazcik futboldan anlayan ve beyni az cok calisan bir insan ne demek istedigimi anlamistir, benim kimseye saygisizlik yaptigim da yok zaten.