Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
1 ile 30 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

@Titates1

Beşiktaş'ın sistemi böyle Avrupadada öyle umdugun gibi sonuçlar olmaz rahat ol Olsaydı Fenerbahçe maçında olurdu , şans mans sonuçta yıllardır ilk defa Schusterin bu mentalitesi ile yenemedi Fenerbahçe bizi Saraçoğlunda. Demekki birşeyler doğru , zaten bu kadroyla o dediğin olmaz boşuna ümit ediyorsun .

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    @Titates1

Beşiktaş'ın sistemi böyle Avrupadada öyle umdugun gibi sonuçlar olmaz rahat ol Olsaydı Fenerbahçe maçında olurdu , şans mans sonuçta yıllardır ilk defa Schusterin bu mentalitesi ile yenemedi Fenerbahçe bizi Saraçoğlunda. Demekki birşeyler doğru , zaten bu kadroyla o dediğin olmaz boşuna ümit ediyorsun .

Ben bunu biraz da Ferrari ve Sivok'un eksikligine bagliyorum. Ferrari Zapo'dan daha ustun bir oyuncu, yine Sivok bizim icin cok kritik bir oyuncu, eger bu turu gecersek Sivok donecek, o zaman cok daha iyi bir defansimiz olur bence. Ama pozisyon vereceksek de dunku gibi verelim, topa sahip olup maca hukmedelim, rakip de gol atacaksa kontra ataktan atsin, serefimizle kaybedelim en azindan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    @Titates1

Ben beşiktaş - liverpool maçında , bir Türk olarak tribüne gidip desteklemiş adamım öyle bir şey ümit etmem kendinizle karıştırmayın, şans değil şansızlık o kadar pozisyon bulup atamamak ve pozisyonlar %100'lük , her takım da bu kadar şansız olmaz diyorum

Mesaj Yetkileri