Guti maçın sonlarına doğru fiziksel olarak oyundan düşmesine rağmen çıktı ve o dakikada o boşluğu görererek 1 puanı kazanmamızı sağladı.Helal olsun vallahi.Sezon başında alındığında çok sevinmiştim.Gösterdiği performansla bu sevincimizi boşa çıkarmadı.

Penaltı vuruşu sırasında acayip heyecanlandım.İlk başta Volkan dokununca aha geçen sezonki gibi yine penaltıyı gole çeviremedik dedim ama Allah'tan top filelere gitti.Geçen sezon yapamadığımızı bu sezon yaptık.En azından şimdilik Fenerbahçe'nin evindeki maçlarda sürekli kazanmasına bir dur dedik.

Bir de @titates

Beşiktaş'ın penaltı pozisyonu haricinde pozisyonu yok diyorsun da İbrahim Toraman'ın pozisyonu ve Bobo'nun Quaresma'nın dönen topundan bulduğu pozisyon da mı gol pozisyonu değil? Evet Fenerbahçe dün akşam çok net pozisyonlar buldu.Bunun da bazı sebepleri var.Bana göre Quaresma'nın Aurellio'ya ceza sahasında attığı topu Volkan'ın engellemesi de pozisyondur.Volkan,Hakan gibi müdahale etmekte sıkıntı yaşasaydı Aurellio boş kaleye bıracaktı o pozisyonda.Tamam bunu kendi yakaladıklarınızı göz önünde bulundurup pozisyondan saymayabilirsin belki ama Beşiktaş'ın penaltı pozisyonundan başka hiç pozisyonu yok demekte bana garip geldi açıkcası.