Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 356 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu ne gerginliktir anlayamadım ne şimdi Fenerbahçe daha fazla pozisyona girdi diye maçı şimdi o mu kazansın diyeceksiniz demekki adamlar atamamış bu kadarı geliyor veya Beşiktaş daha çok pozisyona girmiş atamamış bu oyuncuların yeteneğine göre değişebilir bana görede maçın hakkı beraberlikti.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Sizin düşüncenizle Fenerbahçe Geriye yaslandıgı için Beşiktaş baskıyı kurdu diyorsunuz. Peki, Fenerbahçe %100 lük pozisyonları bizim ilerde cok baskı kurdugumuzdan dolayı olabilirmi?. Maçta Gol olmadıgı bölüme bakalım o zaman. Kim daha iyiydi maçta? Kim baskıyı kurmuştu? Kim daha iyi pozisyonlar bulmuştu? Yine Beşiktaş.

Bu Saatden sonra tartışılacak birşey yok. Biz takımımızın oyunundan, Siz takımınızın oyunundan memnunsunuz. Biz Skordan memnunuz size bilemicem.
    Biz maalesef memnun değiliz.İçeride ,dışarıda ligde kimle oynarsak oynayalım kazanmak isteriz.Beraberlik kötü sonuçtur bize kağıt üstünde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maç sonunda genel duruma bakacak olursak biz üzülüyoruz, beşiktaş seviniyo.. Maçın özeti bu bence..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Biz maalesef memnun değiliz.İçeride ,dışarıda ligde kimle oynarsak oynayalım kazanmak isteriz.Beraberlik kötü sonuçtur bize kağıt üstünde.
    O zaman bu sene çok üzüleceksiniz

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Maç sonunda genel duruma bakacak olursak biz üzülüyoruz, beşiktaş seviniyo.. Maçın özeti bu bence..
    Derbi maçı. Deplasmandasın. Sence 1 puan iyi degilmidir? Çok yükseklerden uçuyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Mçdan önce Favoriyiz , kazanıcaz , asıcaz kesicez deyip beraberliğe sevinen başka bir taraftar topluluğu görmedim Oyunu gördükten sonra sevinmeniz normal tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

O zaman bu sene çok üzüleceksiniz
    Orası sizi ilgilendirmez .Üzülürsek biz üzülürüz konu o değil ayrıca.Ben kağıt üstünde konuşuyorum biz Fenerbahçeyiz derbi de olsa zor maçta olsa bu ligte oynadığımız maçı kazanamamışsak kötü sonuçtur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Orası sizi ilgilendirmez .Üzülürsek biz üzülürüz konu o değil ayrıca.Ben kağıt üstünde konuşuyorum biz Fenerbahçeyiz derbi de olsa zor maçta olsa bu ligte oynadığımız maçı kazanamamışsak kötü sonuçtur.
    Helal.

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Mçdan önce Favoriyiz , kazanıcaz , asıcaz kesicez deyip beraberliğe sevinen başka bir taraftar topluluğu görmedim Oyunu gördükten sonra sevinmeniz normal tabi.
    Maçtan önce tabikide Favoriydik, Kazanacagımıza düşünüyordum. 3 Puan alsak tabikide çok sevinicektik.. İyi futbolda oynadık Ama Derbi maçı ve Deplasman oldugunu düşünürsek 1 puanda yeterlidir.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bizim sevincimiz oynadigimiz oyuna. iyi mucadele ettik, fizik gucumuz yerinde guzel paslasiyoruz. eksigimiz olan fazla pozisyon vermemiz ve sag kanatimiz. Necip ve Bobo oynasaydi bu guzel oyunla daha fazla gol atabilirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ha ayrıca amacım tartışmak felan değil burada maç muhabbeti yapıp biz iyiyiz sizi iyisiniz mevzularına girip tartıştığımda olmamıştır.Biz beraberliğe sevinecek konumda değiliz .Beraberliğe sevindiğimiz zamanlar olabilir maçın durumuna göre fakat kağıt üstünde beraberlik iyi sonuç olmamalı.Siz iyi sonuç olarak görebilirsiniz , haklısınızda her ne kadar maç öncesi konuşmalarınıza uymasada.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ha ayrıca amacım tartışmak felan değil burada maç muhabbeti yapıp biz iyiyiz sizi iyisiniz mevzularına girip tartıştığımda olmamıştır.Biz beraberliğe sevinecek konumda değiliz .Beraberliğe sevindiğimiz zamanlar olabilir maçın durumuna göre fakat kağıt üstünde beraberlik iyi sonuç olmamalı.Siz iyi sonuç olarak görebilirsiniz , haklısınızda her ne kadar maç öncesi konuşmalarınıza uymasada.

Sen Heralde yazılan yazıları anlamada problem çekiyorsun. Kitap okumanı öneririm. Maç öncesi Yenecegimizi düşünüyoruz. Herkez takımının Yenilecegi emin oldugu maçta bile takımının yenecegini düşünür. İyi futbolda oynadık ama olmayınca olmuyor. Derbi ve Deplasman oldugunu düşünürsek iyidir bu puan.

Birkez daha söylüyorum belki anlamazsın. Biz iyi futbolumuza ve Deplasmanda aldıgımız puana seviniyoruz. 3 Puan alsaydık bizim için daha iyi olacaktı ama olmayınca olmuyor.

ALTINA BİR PARAGRAF DAHA AYNISINI YAZAYIMMI ?

Neyse siz kendinizi çok pozisyon bulduk diye avutun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bence boşuna tartışmaya gerek yok Fenerbahçeli arkadaşlarında bazıları üzgün oldugu için böyle yazıyordur yani oynadıgın her deplasmanı kaybetmişsin , 5 yıldır yendiğin rakibine yine bu yıl puan vermişsin kendi evinde. Yani Fenerbahçe stres ve telaş içinde bunlar normal.

Ayrıca oyun oyun diyor bazı arkadaşlar da sanırım maç sonrası programların yada Rıdvan'ın etkisinde kalmışlar biraz. Yani açıp bir istatisliklere bakmak lazım önce .

Ha ama doğru Beşiktaş pozsiyon verince Fenerbahçe'nin iyi oyunu , ama biz 2.yarı ezici oyunla tek kale oynayınca Aykut Kocamanın sistemi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Bence boşuna tartışmaya gerek yok Fenerbahçeli arkadaşlarında bazıları üzgün oldugu için böyle yazıyordur yani oynadıgın her deplasmanı kaybetmişsin , 5 yıldır yendiğin rakibine yine bu yıl puan vermişsin kendi evinde. Yani Fenerbahçe stres ve telaş içinde bunlar normal.

Ayrıca oyun oyun diyor bazı arkadaşlar da sanırım maç sonrası programların yada Rıdvan'ın etkisinde kalmışlar biraz. Yani açıp bir istatisliklere bakmak lazım önce .

Ha ama doğru Beşiktaş pozsiyon verince Fenerbahçe'nin iyi oyunu , ama biz 2.yarı ezici oyunla tek kale oynayınca Aykut Kocamanın sistemi
    Rıdvan Fenerbahçe çok pozisyon buldu ama iyi oynamadı dedi.Gerçekten çok etkide kalmışız.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

oynadigimiz tum takimlar bize karsi baya pozisyon buldu bu sezon.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post

Sergen'in etkisinde kalmaktansa Rıdvan'ı tercih ediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Guti maçın sonlarına doğru fiziksel olarak oyundan düşmesine rağmen çıktı ve o dakikada o boşluğu görererek 1 puanı kazanmamızı sağladı.Helal olsun vallahi.Sezon başında alındığında çok sevinmiştim.Gösterdiği performansla bu sevincimizi boşa çıkarmadı.

Penaltı vuruşu sırasında acayip heyecanlandım.İlk başta Volkan dokununca aha geçen sezonki gibi yine penaltıyı gole çeviremedik dedim ama Allah'tan top filelere gitti.Geçen sezon yapamadığımızı bu sezon yaptık.En azından şimdilik Fenerbahçe'nin evindeki maçlarda sürekli kazanmasına bir dur dedik.

Bir de @titates

Beşiktaş'ın penaltı pozisyonu haricinde pozisyonu yok diyorsun da İbrahim Toraman'ın pozisyonu ve Bobo'nun Quaresma'nın dönen topundan bulduğu pozisyon da mı gol pozisyonu değil? Evet Fenerbahçe dün akşam çok net pozisyonlar buldu.Bunun da bazı sebepleri var.Bana göre Quaresma'nın Aurellio'ya ceza sahasında attığı topu Volkan'ın engellemesi de pozisyondur.Volkan,Hakan gibi müdahale etmekte sıkıntı yaşasaydı Aurellio boş kaleye bıracaktı o pozisyonda.Tamam bunu kendi yakaladıklarınızı göz önünde bulundurup pozisyondan saymayabilirsin belki ama Beşiktaş'ın penaltı pozisyonundan başka hiç pozisyonu yok demekte bana garip geldi açıkcası.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o lafı bir kaç kere söyledim son söylediğimde hangi şekilde söyledim bilmiyorum

ilk mesajımdaki gibi söyleyeyim tekrar , penaltı pozisyonu haricinde bir tane pozisyonda bile aman gol olur demedim en ufak korku yaşamadım , her maç olabilecek her takımın bulabilceği pozisyonlardı onlar ancak bizim dün yakaladığımız fırsatlar çok netti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O pozisyonlar seni heyecanlandırmıyorsa yapacak bir şey yok.Çok da önemi de yok zaten.O değil de maçın sonucunu doğru tahmin eden 2 takım taraftarından tek kişi benim anket sonuçlarına göre.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Saike View Post
    O pozisyonlar seni heyecanlandırmıyorsa yapacak bir şey yok.Çok da önemi de yok zaten.O değil de maçın sonucunu doğru tahmin eden 2 takım taraftarından tek kişi benim anket sonuçlarına göre.
    Doğru tahmin etmek ayrı,gönlünden geçen olsun diye ankette gönlündekini işaretlemek ayrı
    Tahmin yarışmaları kısmında nice doğru tahmin eden var sonucu

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Sen Heralde yazılan yazıları anlamada problem çekiyorsun. Kitap okumanı öneririm. Maç öncesi Yenecegimizi düşünüyoruz. Herkez takımının Yenilecegi emin oldugu maçta bile takımının yenecegini düşünür. İyi futbolda oynadık ama olmayınca olmuyor. Derbi ve Deplasman oldugunu düşünürsek iyidir bu puan.

Birkez daha söylüyorum belki anlamazsın. Biz iyi futbolumuza ve Deplasmanda aldıgımız puana seviniyoruz. 3 Puan alsaydık bizim için daha iyi olacaktı ama olmayınca olmuyor.

ALTINA BİR PARAGRAF DAHA AYNISINI YAZAYIMMI ?

Neyse siz kendinizi çok pozisyon bulduk diye avutun.
    Yukarıda yazdıklarımdan lütfen çok pozisyon bulduğumuzu alıntılayıp koyarmısın öncelikle.

Herkez takımının yeneceğini iddaa eder bu doğru fakat , böyle rahat bir maçmış edasıyla yazılan yorumlardan sonra , maçtan sonra deplasmanda 1 puanda iyidir demek gariptir.

Bu arada ders verir gibi yazı yazmışsın.Senden büyük olduğumu hatırlatırım.Büyük harflerle felan yazınca daha etkili olmuyor zorlama.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Özetten anlaşıldığı kadarıyla oldukça zevkli ve pozisyonlu bir maç olmuş, izleyemediğim için üzüldüm. En güzel pozisyon Quaresma'nın müthiş volesini Volkan'ın başarılı bir şekilde kurtarmasıydı. İkisine de helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu arada hemen hemen herkes tarafından eleştirilen Cüneyt Çakır Şansal Büyüka'nın ortaya attığı iddiaya göre, yakın zamanda Şampiyonlar Ligi maçı yönetecekmiş, derbideki performansı çok beğenilmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yukarıda yazdıklarımdan lütfen çok pozisyon bulduğumuzu alıntılayıp koyarmısın öncelikle.

Herkez takımının yeneceğini iddaa eder bu doğru fakat , böyle rahat bir maçmış edasıyla yazılan yorumlardan sonra , maçtan sonra deplasmanda 1 puanda iyidir demek gariptir.

Bu arada ders verir gibi yazı yazmışsın.Senden büyük olduğumu hatırlatırım.Büyük harflerle felan yazınca daha etkili olmuyor zorlama.
    Ben genel olarak konuşuyorum. Herkez çok pozisyon bulduk, çok iyi oynadık maçın hakkı 5-0 'dı diyor. Bak halen anlamada zorluk çekiyorsun. Hiç bir zaman rahat kazanırız diye birşey demedik. Takımımızın maç öncesi sadece Favori oldugunu söyledik. Bunuda Spor yorumcuları söyledi biz degil. Normal olarak Derbi + Deplasman olunca 1 Puan iyi diyoruz. Birdaha yazmak istemiyorum aynı yazıyı en az 5 kere yazdım çünkü. Benden 1 Yaş büyüksün ama maalesefki yukarda yazdıgım notu uygulamanı tavsiye ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ben genel olarak konuşuyorum. Herkez çok pozisyon bulduk, çok iyi oynadık maçın hakkı 5-0 'dı diyor. Bak halen anlamada zorluk çekiyorsun. Hiç bir zaman rahat kazanırız diye birşey demedik. Takımımızın maç öncesi sadece Favori oldugunu söyledik. Bunuda Spor yorumcuları söyledi biz degil. Normal olarak Derbi + Deplasman olunca 1 Puan iyi diyoruz. Birdaha yazmak istemiyorum aynı yazıyı en az 5 kere yazdım çünkü. Benden 1 Yaş büyüksün ama maalesefki yukarda yazdıgım notu uygulamanı tavsiye ederim.
    Benden alıntı yapınca bana söylenmiş kabul ederim ben.Maçla ilgili yorum yapmadım , ben iyi oynadığımızı düşünmüyorum ayrıca ilk yarı golden sonra çok iyidik ama nakavt edecek hamleyi yapamadık.2 yarı ztn 1-2 kontra hariç pozisyon bulamadık. 2 yarı top hep Beşiktaştaydı ama Beşiktaş bizim bulduğumuz kadar net pozisyonlar bulamadı.Maç boyunca iyi oynayan Bilica'nın bir hatasında penaltı oldu ve golü yedik.Ne Beşiktaş çok iydi ne de Fenerbahçe bana göre.

Her ne kadar Cristian-Alex değişikliği maçın kaderiylede oynasa bence , Aykut Kocaman'ın yanındayım.Yaptığı olumlu işler olumsuz işlerden daha fazla bana göre.Sabretmek Fenerbahçeliler için kötü bir sözcük ama Aykut hocaya bir sabredebilirsek güzel şeyler olabileceğini düşünüyorum.

Bu arada büyük olduğumu bir artistlik edasıyla söylemedim.Sadece konuşurken ders vermek yerine benim gibi normal maç tartışması yapar havasında konuşmasını istedim, yanlış anlaşılmasın

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu arada hemen hemen herkes tarafından eleştirilen Cüneyt Çakır Şansal Büyüka'nın ortaya attığı iddiaya göre, yakın zamanda Şampiyonlar Ligi maçı yönetecekmiş, derbideki performansı çok beğenilmiş.
    Cüneyt Çakır'ı beğenen arkadaşların, hakem temsilcilerinin, UEFA yetkililerinin; akli dengesi yerindedir umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Bana göre Beşiktaş ın Fener e karşı 3 avantajı vardı o yüzden Fener kazanamadı.
    1 - Querasma farkı (Bjk ya kesinlikle bir hava getirmiş son dakiakay kadar takımını ayakta tuttu.)
    2 - Fizik-kondisyon (Fener 60 da yorulmaya başladı net bir şekilde hissedildi.)
    3 - Hoca farkı (Aykut oyuncu değişikliklerini doğru kullanamadı halbuki bjk 2 tane mecburi değişiklik yapmak zorunda kalmışken .Zamanında ve doğru oyuncuları sahaya süremedi.)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hocanın değişikliklerle maça etki ettiği doğru, fakat son dakikada Bilica'nın kademe hatası yapması maçı bitiren nokta oldu. Diyelim ki savunmada Lugano Bilica taş gibi durup 90 dakikayı hatasız oynasa ve 1-0 kazansak Aykut Kocaman'ın yaptığı yanlış tercihler yada takımı geriye yaslaması bir hata olarak kabul edilmeyecekti.

Hani demek istediğim bazen hocanın yapabileceği ve yaptığı şeylerde takım oyuncularının kapasitesi kadardır. Sen istediğin kadar tembihle, azarla ama Bilica gibi bir dinamit varsa takımında son 5 dakikada kalsa rahat olmayacaksın. Mourinho'da olsa bu adama çare olarak birşey yapamazdı sanırsam. Çünkü beyin yapısı biyonik bir robot gibi. Hani robotu yaparsın, düzeniğini kurarsın. 1 saat güzel çalışır ama 5 dakika kala çıldırır dengesizleşir Bilica'da buna benziyor.

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri