Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

29 46.77%
  • Beşiktaş kazanır

26 41.94%
  • Berabere biter

7 11.29%
1 ile 30 arası toplam 356 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [5. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Sen Heralde yazılan yazıları anlamada problem çekiyorsun. Kitap okumanı öneririm. Maç öncesi Yenecegimizi düşünüyoruz. Herkez takımının Yenilecegi emin oldugu maçta bile takımının yenecegini düşünür. İyi futbolda oynadık ama olmayınca olmuyor. Derbi ve Deplasman oldugunu düşünürsek iyidir bu puan.

Birkez daha söylüyorum belki anlamazsın. Biz iyi futbolumuza ve Deplasmanda aldıgımız puana seviniyoruz. 3 Puan alsaydık bizim için daha iyi olacaktı ama olmayınca olmuyor.

ALTINA BİR PARAGRAF DAHA AYNISINI YAZAYIMMI ?

Neyse siz kendinizi çok pozisyon bulduk diye avutun.
    Yukarıda yazdıklarımdan lütfen çok pozisyon bulduğumuzu alıntılayıp koyarmısın öncelikle.

Herkez takımının yeneceğini iddaa eder bu doğru fakat , böyle rahat bir maçmış edasıyla yazılan yorumlardan sonra , maçtan sonra deplasmanda 1 puanda iyidir demek gariptir.

Bu arada ders verir gibi yazı yazmışsın.Senden büyük olduğumu hatırlatırım.Büyük harflerle felan yazınca daha etkili olmuyor zorlama.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Yukarıda yazdıklarımdan lütfen çok pozisyon bulduğumuzu alıntılayıp koyarmısın öncelikle.

Herkez takımının yeneceğini iddaa eder bu doğru fakat , böyle rahat bir maçmış edasıyla yazılan yorumlardan sonra , maçtan sonra deplasmanda 1 puanda iyidir demek gariptir.

Bu arada ders verir gibi yazı yazmışsın.Senden büyük olduğumu hatırlatırım.Büyük harflerle felan yazınca daha etkili olmuyor zorlama.
    Ben genel olarak konuşuyorum. Herkez çok pozisyon bulduk, çok iyi oynadık maçın hakkı 5-0 'dı diyor. Bak halen anlamada zorluk çekiyorsun. Hiç bir zaman rahat kazanırız diye birşey demedik. Takımımızın maç öncesi sadece Favori oldugunu söyledik. Bunuda Spor yorumcuları söyledi biz degil. Normal olarak Derbi + Deplasman olunca 1 Puan iyi diyoruz. Birdaha yazmak istemiyorum aynı yazıyı en az 5 kere yazdım çünkü. Benden 1 Yaş büyüksün ama maalesefki yukarda yazdıgım notu uygulamanı tavsiye ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Ben genel olarak konuşuyorum. Herkez çok pozisyon bulduk, çok iyi oynadık maçın hakkı 5-0 'dı diyor. Bak halen anlamada zorluk çekiyorsun. Hiç bir zaman rahat kazanırız diye birşey demedik. Takımımızın maç öncesi sadece Favori oldugunu söyledik. Bunuda Spor yorumcuları söyledi biz degil. Normal olarak Derbi + Deplasman olunca 1 Puan iyi diyoruz. Birdaha yazmak istemiyorum aynı yazıyı en az 5 kere yazdım çünkü. Benden 1 Yaş büyüksün ama maalesefki yukarda yazdıgım notu uygulamanı tavsiye ederim.
    Benden alıntı yapınca bana söylenmiş kabul ederim ben.Maçla ilgili yorum yapmadım , ben iyi oynadığımızı düşünmüyorum ayrıca ilk yarı golden sonra çok iyidik ama nakavt edecek hamleyi yapamadık.2 yarı ztn 1-2 kontra hariç pozisyon bulamadık. 2 yarı top hep Beşiktaştaydı ama Beşiktaş bizim bulduğumuz kadar net pozisyonlar bulamadı.Maç boyunca iyi oynayan Bilica'nın bir hatasında penaltı oldu ve golü yedik.Ne Beşiktaş çok iydi ne de Fenerbahçe bana göre.

Her ne kadar Cristian-Alex değişikliği maçın kaderiylede oynasa bence , Aykut Kocaman'ın yanındayım.Yaptığı olumlu işler olumsuz işlerden daha fazla bana göre.Sabretmek Fenerbahçeliler için kötü bir sözcük ama Aykut hocaya bir sabredebilirsek güzel şeyler olabileceğini düşünüyorum.

Bu arada büyük olduğumu bir artistlik edasıyla söylemedim.Sadece konuşurken ders vermek yerine benim gibi normal maç tartışması yapar havasında konuşmasını istedim, yanlış anlaşılmasın

Mesaj Yetkileri