1- türkçe yama kullan
2-we should encourage our players to try more long balls forward
cevabın kabaca "biz bizim oyuncularımızı uzun toplara ileriye daha fazla denemeye yüreklendirmeliyiz"
hızlı hücum yapman gerektiğini söylüyor takım geride olabilir rakip orta sahasını kalabalık tutmuşsa olabilir (özellikle bende 2. yani rakip geride kalınca benim oyuncularımın yüklenmesi gerektiğini demek istiyor.)vs.
yani yapabileceklerin;
direk pas diyebilirsin
kaleyi gördüğünde şut çek diyebilirsin
ama esas cevap;
ileriye at gibi bişey vardı ama oyun açık olmadığından tam diyemiyorum ne olduğunu
ben ne yapıyorum dersen
bi kere asistanı fazla dinlemiyorum niye dersen önce kısa pasla oyna diyor kısa pas diyorum o zamanda direk oyna diyor o zamanda onu diyorum bi daha derse amaan idare et diyorum sonra alışmış olacak ki sonra yazıyı siliyor (maçın başında öyle oluyor ben bunu bildiğimden her maç direk diyerek başlıyorum ne derse desin!)
ayrıca zaten direkle başlıyorum senin yazıyı bendede diyor bende ya bişey yapmıyorum yada dediklerimi yapıyorum:
direk paslar
kaleyi gördüğünde şut çek(pek demem sallama şut olur diye)
bide esas ileriye vur gibi bişey vardı ben sallamasınlar sonra her geçen topu ileriye at dersem rakip kapabilir diye bunu demiyorum ama zannedersem esas cevap bu:ileriye at yada vur komutu.