Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
Rıza Hoca'nın aylık aldığı ücreti biliyor muydunuz siz? 130.000 Lira. Fatih Terim milli takımda 140.000 lira civarı para alıyodu. 390.000 Lira'yıda cebine atıp gitti. Daha fazla laf salatası yapmasına gerek yok. İşine baksın. Gölge etmesin başka ihsan eylemeyiz.
İyi de kardeşim hak etmiyormuydu?
İlk sene alt kümeden yeni gelen bir takımı ligde tuttu(ki bu bir başarıdır) ve sonraki sezon üst sıralara çıkardı takımı.Kimsenin umursamadığı bir takımken 2 sene de Eskişehirspor çekinilen bir takım oldu ve büyük takımlara zor anlar yaşattı.Bence bu yaptığınız biraz nankörlük oluyor.

Adam bence yanlış birşey söylememiş.Oyuncular kuyumu kazdı demiş ki doğru olma ihtimali yüksek gibi duruyor.Sonuçta teknik direktörün yapabilecekleri sınırlıdır.Oyuna girip gol atamaz,çizgiden top çıkaramaz,rakibe basamaz vs vs...
Ayrıca Eskişehirspor taraftarlarının şimdi hoca beğenmeyip Fatih Terim olacak,Daum olacak bilmem ne diye konuşmalarını şımarıklık olarak görüyorum.Daha 2 sene önce neydiniz şimdi nelerden bahsediyorsunuz?Bunlar kimin sayesinde oldu?Bunları hakaret etmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.Tabii ki Daum'da Terim'de gelebilir.Ve keşke gelseler çok güzel olur.Anadolu takımlarının da belli klasta hoca ve oyuncu getirebileceğini göstermiş olur ve bu yolda bir adım olur,diğer kulüplere örnek olur.

Ama yarına bakarken biraz da dünü hatırlamak gerek diye düşünüyorum.En azından dışarıdan tarafsız bir gözle bakınca bana böyle geliyor.Ne Eskişehirspor sevgim vardır nede düşmanlığım.Nötr'ümdür.Hatta biraz pozitifimdir Eskişehirspor'a karşı.Yaptıklarını takdir ederim ve devam etmesini isterim...

Bu arada yanlış anlaşılmasın Rıza hocayı falan savunduğum yok.Kendisi bana göre pek iyi bir teknik direktör de değil.Zeki değil bana göre ancak çok disiplinli ve sıkı çalışan,çalıştıran birisi.Bu açıdan saygı duyduğum birisi.Süper hocadır yazık ettiler falan da demiyorum ama yaptıklarını göz önüne alınca iyi çalışmış ve 2 senede kendince birşeyler yapmış böyle tü kaka olmayı hak etmiyor bana göre diyorum.